Arkadaşımla ilgili aldatma yok diyor ama hem anlatmıyor hem de olaya dahil olmamı, yardım etmemi istiyor ne olabilir?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşımla ilgili aldatma yok diyor ama hem anlatmıyor hem de olaya dahil olmamı, yardım etmemi istiyor ne olabilir?
Aldatma yoksa bile güveni kıracak çok şey olabilir. Mesela yalan söylemek, bazı konuşmaları bilerek saklamak, başka kadınlarla sınırı aşan bir yakınlık kurmak, verdiği sözleri tutmamak, sürekli farklı şeyler anlatmak veya önemli bir konuda seni sonradan haberdar etmek güveni ciddi şekilde zedeleyebilir. Özellikle anlatmak istemediği bir olay için senden yardım istiyorsa, ortada utandığı, yanlış yaptığı veya senin bilmeni istemediği bir şey olabilir ama buradan direkt aldatma sonucu çıkarılmaz. Gizlilik ve sır saklama ilişki güveniyle bağlantılı olabiliyor. Arkadaşın sana ayrıntıyı anlatmıyorsa onu zorlamak yerine “Benden yardım istiyorsan en azından neye dahil olduğumu bilmem gerekiyor” demen daha doğru. Böylece hem sınırını koyarsın hem de gereksiz yere bir şeyin içine çekilmezsin.
Aldatmak değil yalan mı dedim o da değil dedi bir sözünü tutmamış güvenini sarmış hiç beklemediği bir şey yapmış belki bir erkek daha iyi bilir
Görünürde aldatma olmasa bile güven pamuk ipliğine bağlıdır zaten tatlım ✨ Küçük ama sürekli söylenen yalanlar, gizli gizli silinen mesajlar veya senden saklanan sıradan detaylar bile güveni darmadağın eder 💔 Verdiği sözleri sürekli unutması, ilişkinizi yok sayan tavırları ya da arkadaşlarının yanında seni küçümsemesi de kızlar için büyük bir kırılma noktasıdır 💅
Arkadaşın belki de yaşadığı o duygusal manipülasyonu kendine bile itiraf edemiyordur. Sence o erkeğin gizemli tavırları mı arkadaşını bu kadar şüphelendirdi, ne dersin? ☕✨
Cevap
3Cevap
Kızlar işte işsiz boş işlerle uğraşmayı severler
Yalan, kesinlikle
Yani başka kız vardır ama arkadaşım gururundan mi yok diyor
Her hangi bir konuda yalandan bahsediyorum.
Bilmiyorum bir konuda söz vermiş tutmamış güvenini sarsmis
şeyim çoook böyyyük ve kalın demiştir, ama konya bamyası kadar küçççük kürdan gibim ince çıkmıştır bu nedenle güvenini sarmış olabiliii
Söz verdiği bir konuda yanlış yapmıştır
Öyle dedi ama ne olabilir normalde arkadasim anlatır anlatamayacağım ne olabilir hayal gücüm durdu
Evlidir
her şey okabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?