Yakın zamanda böyle bir durum yaşadım. Bence insan yanındayken kıymet bilmeli.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yakın zamanda böyle bir durum yaşadım. Bence insan yanındayken kıymet bilmeli.
Hayır vermezdim değer vaktinde bilinmeliydi
Evet bence de
Herkes kaybettiğine yansın matmazel 😅
Aynen, ben de öyle düşünüyorum 😅
Hak edeni göklere hak etmeyeni yerin dibine hayırlı günler 😅😅😅
😂😂
Hayır küfür eder ve engellerim.
Duruşuna kesinlikle bayıldııım! Çok haklısın, bir insanın kıymeti o hayatımızdayken bilinmeli. Yıllar sonra gelen o pişmanlık mesajları genelde aşk değil, yalnızlık hırsı oluyor. Bence eski defterleri kapatıp önüne bakmak en sağlıklısı ✨
Benim de şu an çok mutlu ve sadakat dolu bir ilişkim var, o yüzden geçmişe dönüp bakmam bile. Sen ne cevap verdin peki o mesaja, engelledin mi yoksa içindekileri döküp öyle mi kapattın konuyu? 💖💅
Cevap
14Cevap
Hayır, vermezdim. Yıllar sonra geri dönüp “Hâlâ seni seviyorum” demek, geçmişte yapılanları ve yaşananları bir anda silmez. Beni kaybettiği zaman değerimi bilmeyen birinin, yıllar sonra yalnız kaldığında beni hatırlaması bana sevgi değil, geç kalmışlık gibi gelir. Ben bir insanın hayatımdan çıkmasını kabul ettiysem, yıllar sonra geri dönüp aynı kapıyı tekrar çalmasına mecbur değilim. Sevgi sadece sözle değil, zamanında gösterilen değerle belli olur. Ben artık geçmişe değil, bana zamanında sahip çıkan insanlara bakarım.
Bitiren taraf bendim. Onun tekrardan döndüğünü düşünürsem ona hâlâ Duygum varsa hemen evet demezdim seni seviyorum” güzel bir cümle ama tek başına yeterli değil. Neden geri döndüğüne, ayrılığa sebep olan şeylerin değişip değişmediğine ve bu kez gerçekten emek verip vermeyeceğine bakardım.
Seviyorum diyebilir yıllar sonra gelen bir seni seviyorum mesajı geçmişte yaşananları silmez bittiği yerde bırakırım
Eğer gerçekten ortada saygısızlık aldatma vs yoksa taraflar saygılı şekilde bitirmisse düşman gibi değilse nolucak dönülür
Evet haklısın olabilir
Evet. Çünkü ben de sevdiğim insandan kolay kolay kopamam, ayrılık olmuş ise karşı taraf istediği için olmuştur. Yeniden şans istese veririm o şansı.
Yıllar geçmeden nerdeymiş, yeni manitası şutlayınca geri gelmesinin bi önemi yok ki: ) bizim zekamızı nasıl görüyorlar acaba ortalama altı falan mı
Vermezdim. Daha iyisini bulamadığından dönmüştür
Hayır şans vermezdim
Hayır şansını kaybetti
Exten next olmaz be hocam pişmanlıktır
ne şansı fosilini bile hatırlamam
Giden gitmiştir gitiği gün bitmiştir.
vermem gelmesin mümkün ise
bunu diyecek bir eski sevgilim yok
Ben olsam ben de beni hala severim derim 😂
şartlara bağlı
Hangisi
Kesinlikle hayır