Sen bul boş, evde ayarlarız, artık yap bir tane olması lazım diye başımın etini yiyorlar,
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen bul boş, evde ayarlarız, artık yap bir tane olması lazım diye başımın etini yiyorlar,
Cevap
2Cevap
İsteyen istediğini söylesin bu ülkede kadın ve cinsellik olmasa bir bok konuşmazlar yani herkesi yatağa sokmanın derdşnller. Sen istiyorsan yaparsın bunu msl kazalarına sok
Öyle zaten ben çok bunların kafalarında değilim hatta işyerinde kızlar sen ne kadar beyfendisin felan diyorlardı ama erkekler habire yok şöyle kız vardı şöyle yaptım yok bu kızlar çok yollu ayarla bitanesini yarışı zaten yollu diyip diyip duruyorlar benim o işlerde olmadığımı bilmelerine ragmen
Aynı yerde çalıştığımız için koymam imkansız sürekli beraberiz , bana tam tersi neden boylesin diyorlar etrafımda ki erkeklerin çoğu böyle olunca da bende bir erkek olarak sanki ben yanliş misim pasif kalıyorum gibi hissediyorum bu seferde
Teşekür ederim, belkide sadece sevdiğimi bulup çekilmek gerek ama oda ha diyince olmuyor tabi
Umarım ❤️
Sizene lan de gerçekten sevdiğin biri yoksa sevgili yapmanın bir mantığı yok bayanları eşya olarak görüyolar onlar iletişimi kes dostum en sağlıklısı
Sürekli şöyle yaptım böyle yaptım sende yap diyip duruyorlar ve hep yanlarında çalışıyorum iletişimi kesemem ki
Onlar senin arkadaşın değil düşmanın kötü arkadaş arkadaş değildir
Ne boşsunuz
Ben istemiyorum ki , habire onlar diyip duruyor
İyi bari
Seni çekmeseler bari o yollara
Çoğu çekmeye çalışıyor genç adamsın niye takilmiyorsun yarısi zaten yollu ayarla bitane ev bile ayarlarız istersen eskort bile cagiririz diyip duruyorlar benim çok ortamlarda olmadığımı biliyorlar ama bilmiyorum böyle surekli dedikçe acaba ben mi çok pasifim diyip duruyorum kendi kendime bazen ama sevmediğim kisiylede bu muhabbetler bana ters geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi hayatlarında aksiyon bittiği için seni dizi gibi izlemek istiyorlar kesinlikleee! İnsanlar nedense bekar arkadaşlarını hemen baş göz etmeye inanılmaz bayılıyor. Tamamen kendi merakları ve sana malzeme çıkarma isteklerinden kaynaklanıyor bu durum 💖
Ama sen hiç kimsenin baskısıyla acele etme tatlım. Doğru kişi doğru zamanda karşına çıkar zaten, bunu bir göreve dönüştürmeye hiç gerek yok 💅
Peki senin şu an hayatında biri olmasına dair enerjin nasıl, bekar kalmaktan mutlu musun yoksa ufaktan bir flört gelse fena olmaz mı dersin? ✨