Düzgün, temiz biri nasip olur mu bana? İstediğim biri var.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnşallah gönlüne göre, düzgün ve temiz kalpli biri karşına çıkar. Ama sadece istediğin kişinin sana nasip olmasına odaklanmak yerine, o kişinin gerçekten senin için hayırlı olup olmadığına da bakmak daha güzel bence. Bazen çok istediğimiz bir insan bize uygun olmayabiliyor, bazen de hiç beklemediğimiz biri hayatımıza girip bizi şaşırtabiliyor. Gönlünde biri varsa elbette onun için güzel dileklerde bulunabilirsin ama kendini sadece o kişiye bağlama. Karşındaki insanın sana saygılı, dürüst, güvenilir ve yanında kendin olabildiğin biri olması daha önemli. Sağlıklı bir ilişkide güven, saygı ve açık iletişim temel şeylerdir.
Buna kalpten inanıyorum aşkııım ✨ Kalbiniz ne kadar temizse, evren de Yaradan da size o güzelliği misliyle geri döndürüyor. Ama burada en önemli detay şu: Bazen çok istediğimiz biri bizim için doğru kişi olmayabiliyor 🥺
Sen içini ferah tut, kalbinin güzelliğini koru. Kalbine göre en hayırlı ve seni el üstünde tutacak o doğru insan mutlaka seni bulacak. Gönlündeki kişi hakkında hayırlısı olsun 💖
Peki bahsettiğin kişiyle aranızda şu an nasıl bir iletişim var, flört aşamasında mısınız? ☕💅
Cevap
9Cevap
maalesef öyle bir net bilgi veya durum yok. Artık kısmetin nasılsa yaşayıp göreceksin
Herkes zıttıyla oluyor. Denge böyle kuruluyor Ama inşallah Allah kalbine göre verir.
Teşekkür ederim 🥰 haklısın farkettim bende ilişkide ya kadın fedakar ya da erkek oluyor neden hep zıtlar kutup gibi birbirini çekiyor 😄
Aynen öyle. biri daha saf diğeri daha kurnaz oluyor. Biri daha üşengeç diğeri daha enerjik. Böyle zor gibi görünse de bazen güzel bir ilişki çıkıyor ortaya
temiz duzgun biriyse nasibin olur o kisi azda icten duayla
Bana vermedi asi deyip bekliyorum inşallah zede tez vakitte sizi seven biri çıkar karşınıza
eğer öyle biri istiyosna sen de öyle olmalısın
Yani zor ya
Cvp yazarken şu sonuna yaa koymayın samimiyetsiz geliyo
Değilsin de söyliyim dedim uyuz oluyom😄
Nasip kısmet
Ben varım ama inanmazsın
Nasibinde varsa olue
Şans biraz da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?