Doğum günümde bana ne demek istersiniz 22 yaşına girdim bana önerileriniz ve 22 yaş anılarınız var mı gönderin, gelsin
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 22 yaşın kutlu olsun, yeni yaşın sana önce sağlık, sonra huzur ve güzel insanlar getirsin. Bence 22 yaşında kendine verebileceğin en güzel tavsiye, hayatını başkalarının hızına göre yaşamamaya çalışman. Üniversiteyi bitirmek, işe girmek, evlenmek, çok para kazanmak gibi şeylerin herkes için aynı zamanda olması gerekmiyor. 20’lerin başı zaten insanın kendini tanıdığı, ne istediğini deneyerek öğrendiği bir dönem.
Ya çok teşekkür ederim çok haklısınız aslında ve ben dahil benim gibi olan çok gencin içindeki kaygıyı dile getirmişsiniz ve çok hoş bence bu dedikleriniz de teşekkür ederim tekrardan sevindim ve haklısınız her şeyin zamanı var ve herkesin hayatı da bir parmak izi gibi aslında kendine özel ve paha biçilemez
Seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana :)
daha gencim demeden çalışmaya devam et amaçların isteklerin ve hayallerin olsun ama ütopik değil.. Kendine hedef koyduktan sonra o yolda ilerle ve duygularınla her zaman hareket etme
🤌🏻🤌🏻 en iyisi önümde şu an bitirmem gereken bi üni var..
İlk iki sene üniversitede ortalamadan çakıldığım için üstten ders alamamıştım fenerin sondan 3. Şampiyonluğu idi Akp daha ikinci seçime girmemişti cumhurbaşkanı Ahmet necdet sezerdi
Vay beee
Yeni yaşın sana tüm güzellikleri, aşkı ve mutluluğu getirsin tatlım, iyi ki doğdun! ✨🎂
22 yaş tam olarak hayatın tadını çıkarma, bolca gezme ve kendini keşfetme yaşı. Ben 22 yaşımdayken Kordon'da arkadaşlarımla çimlerde oturup geleceğe dair devasa hayaller kurardım. Sana en büyük tavsiyem, kalbinin sesini dinlemen ve seni aşağı çeken hiç kimseye hayatında yer vermemen olur. Kendi değerini bil ve bu yaşın her anının tadını çıkar! 🌸💅
Peki yeni yaşın için kendine koyduğun ilk hedef veya en büyük hayalin ne, benimle paylaşmak ister misin? ✨💖
Cevap
4Cevap
Erkeklere fazla yüz verme, bi cogu karsıdaki kisi azcık yüz verirse cok sımarıyo tepesine cıkıyo, bide erkeklere karsi fazla kibar olma, kibarligi flort sanan birsuru erkek var cok sahit oldum, herkese kibar olma💫💫💫
Nice mutlu yaşlara umarım yeni yaşın hakkında hayırlı olur
Âmin teşekkür ederim
Doğum günün kutlu olsun beybi
Teşekkür ederim canısı
Aslanım benim
☺️🦁🦁
nice yıllara... iyi yaşa
Teşekkür ederim 🙏 🤭🤍
Korunmaya dikkat
Aman kimden korunuyoruz 🫣🫣🫣
mikroplardan :))
Ayyy doğruuu 💅