Düzgün erkekler hep 40 yaş ve üzeri mi oldu 30 yaşların çoğu kız gibi ya da olgun değil
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Düzgün erkekler hep 40 yaş ve üzeri mi oldu 30 yaşların çoğu kız gibi ya da olgun değil
Cevap
12Cevap
Aslında depoda olacaktı bir kaç tane, ama bakımı zor onların almak istediğinize eminmisiniz
40 yaş ve üzeri en azından erkek gibi 30 yaş gurubu kız gibi çoğu olgun değil
Yani aslında o yaştaki erkeklerin kurbanı yine o yaştaki kızlar ve güncel popüler kültür, kızlar çocuklardan öyle şeyler istediler ki afalladilar, birde kadınların ne istediğini dinlemek doğru değil istediği şey ayrı seçtiği şey ayrıdır, çocuklar bunu anlayana kadar artık prenses olmuştu, neyse sarayım 40 üstü olgun düzgün bir aday
düzgün derken görmüs yasamıs ne istedigini bilen dogruyu yanlısı ayırt edebilen aldatma potansıyelı düsük gerek duymayan kiisler olurlar
kişiden kişiye değişebilir bu durum tamamen ahlak meselesi
Bilmiyorum
Kız gibi ne ya, ulan anlamıyorum bir türlü ne demek istendiğini
Sadece erkekler üzerinden sormayalım bence, bu soruyu
Piyenseslere hakaret bu 😒
kız gibi nasıl oluyor :D
yaşla alakası yok beyinleri geç geliyor
Kalmadi
Var da onlar da yaşlandı
Ya da boşanmış
Evet 40 oldular son iyi adamlar
Ben düzgünüm. d
Var ya bak bana
düzgün kadın da yok
Aynen
olgunluk anlayışın nedir
Düzgün konuşan nerede nasıl konuşulması gerektiğini bilen kadına kadın gibi davranan biraz erkeksi olan birisi prenses olmayan saygılı biri
Kadına kadın gibi davranmak derken mesela ne yapması? anlamaya çalışıyorum kusura bakmayın.
Mesela kadın olduğunu bilerek davranması daha nazik daha hassas daha atik koruyucu kollayici olması saygılı sevgili olması
Eskiden kadınlar ekonomik olarak daha çok erkeğe bağlıydı, o yüzden erkekten koruyup kollaması, güven vermesi, sorumluluk alması daha fazla bekleniyordu. Şimdi kadınlar daha bağımsız, ilişkiler de daha eşit ilerliyor. O yüzden erkeğin illa koruyup kollayan taraf olması gerektiği düşüncesi biraz azaldı erkekte.
Öyle ama ben öyle erkek seviyorum ve çoğu kadın da öyle
Hem ilişkide eşitlik olsun hem erkek eski usul koruyup kollasın diyosunuz valla erkeklerde ne yapacağını saşırdı. bu arada yorumlarım genel toplum üzerinedir beni tanimlamaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmişe takılıp günümüzü kaçırıyoruz sanki aşkom 🥺 Otuzlu yaşlardaki erkeklerin olgunlaşma süreci biraz farklı işliyor artık, kabul ediyorum. Ama harika erkekler hâlâ var, sadece doğru yerlerde aramıyoruz ya da beklentilerimiz değişti ✨
Kendi kabuğundan çıkıp biraz akışa bıraksan belki de o aradığın ruhu yanı başında bulacaksın. Umudunu asla kaybetme tamam mı? Seni bu düşünceye iten tam olarak nasıl bir olay yaşandı, anlatsana biraz 💖