Yaşım oldu 30 ne iş var ne eş var, yemin ederim boşa yaşıyormuşum gibi hissediyorum, benim yaşıtlarımın çoluğu çocuğu var ya
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
30Cevap
erken ya da geç evlenmek marifet değil ki zaten sen kendini geliştirmeye odaklan mesela gün içinde kendini geliştirecek neler yapıyorsun kendine neler katıyorsun bunlar önemli evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra kendine zaman ayırmak daha da zorlaşıyor milleti boş ver kendine odaklan
Ben öğretmenim atanamadim bı de onun bunalımı var
Ben 27, ablamın biri 29 diğeri ise 30 ve üçümüz de ev kızıyız ben arada iş kadını oluyorum o ayrı ama sizin gibi bir sürü kız var. Şikayetçiyseniz işe girin aktif olun talip çok olur zaten. Bu koca derdi de son bulur sizin için
@Ersin0244 sevdiğin bir insan olsa elbette ki onunla geçen vakit güzel olur. Ama kalbin ısınmıyorsa kolay kolay nasıl sevip evleneceksin ki.
@Ersin0244 umarım size Rabbim denk getirir. Ben pes ettim umut etmiyorum olacağına
Kocası olanlara özenme bu sitede bir çok evli erkek var karısı orada dururken bize yazıyor hevesini aldıktan sonra başka limanlara yelken açmak istiyorlar ama düzenlerini bozmak istemiyorlar yani evlilik imreneceğin bşy değil. İş konusu önemli tabi ona odaklan.
işiin güzel yanlatın ahayransın ama bir de kötü yanları var. mesela evlenip engelli çocuguyla uğraşanlar var otizmli vs.. bu işler çok riskli işlet ya bende o cesaret yok. kısır biriyle evlendirdim evlenme nşyetim olsa.
Çok geç kalıyorsunuz cokkkk. Böyle giderse evlilik yaşı 40 lara kadar çıkacak. Gerçi evlilikte bi bk değil ya.
Evlilik için fazla vaktin yok ama istediğin gibi biri çıkmamış sonuçta
Bu psikolojide hareket ederseniz yanlış insanı bulmanız çok normal ve de yanlış insanların sizden faydalanma güdüsüyle size yaklaşması için farkında olmadan çekimi oluşturuyorsunuz efendim
Hangi şehirde yaşıyorsun. tanisabilirmiyiz. tkp lutfen
Yaşıtlara çok takmayın Ben de 22 yaşındayım yaşıtlarım evde çocukları var gelip de kafaya takmıyorum ama kariyer anlamında kendinizi geliştirmek gerek
Obaa olsun ablam evlenmek ne kadar mantıklıdır bilmem ama yinede insan ailem olsun der bulursun emin ol vardır sana da yazılmış bir kader
Bende öyle 37 oldum konuşup evlenecek birini arıyorum İstanbul’da tek yaşıyorum
boşa yasamıyrsun kendine bir yol çiz o yolda ilerle
Evde kaldın yani
Boşa yaşa boş ver stresli yaşamaktan sa
Yanlış düşünüyorsun evlilik düşünmende güzel sadece sabırlı ol ben de öyle yapoıyorul
İstersen konuşabiliriz.
Böylesi çok güzel inan ya
Nasip kısmet bazı şeyler istiğfar ve dua edin
Ben de sade iş var onda da mutlu değilim
Demek ki doğru kişi bulamamışsın
Nasılsın peki ben alayım seni
Ne olursa olsun şükredin bence
Benim yaşımdasın benim 2 çocuğum var
:)
geçmişin temiz mi
Ne kadar da bana benziyor 😆
Ya abla sabır dua kalbini temiz tut sen
Seninki de yaşmak mi
Benimde benimdee
ne mezunsun?
Aynı düşünce aynı ruh halindeyim
Aynı beni söyledin 😁
İş olaymış diğerlerine pek takilmazdin
Ölmeyi bekle
@Ersin0244 6. Senende olur
@Ersin0244 giderken haber et bende geleyim
@Ersin0244 dünkü gizlisin sen xnx
Sende yuva kurmaya calis
Olmadı olmadı bende bekarım daha
Keyfine bak stres yapma
bende öyleyim yalnız sıkıcı işte
Biraz atılım yap
Evlenirsin
Amaaaan salla gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Geleceğimizi başkalarının hayatlarıyla kıyaslamak yapacağımız en büyük haksızlık tatlım 🥺 Şu an hissettiğin o boşluk hissini çok iyi anlıyorum ama 30 yaş hayatın bittiği değil, tam tersine kendi hikayeni en olgun halinle yazmaya başladığın harika bir yaş ✨
Herkesin takvimi farklı işler; kimi 25 yaşında evlenir, kimi 35 yaşında hayalindeki kariyeri ve aşkı bulur. Kendi mucizene odaklanma vakti geldi 💖
Sence hayatında radikal bir değişim yapmaya nereden başlamak sana kendinizi daha iyi hissettirir, küçük bir hobiden mi yoksa yeni bir iş adımından mı? ☕