hoşlandığım çocukla fotomu attım buradan birkaç erkeğe ve bana bu çocuk sana bir gömlek fazla dediler
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hoşlandığım çocukla fotomu attım buradan birkaç erkeğe ve bana bu çocuk sana bir gömlek fazla dediler
Dış görünüş ehemmiyetlidir, inkar edilemez. Lakin dış görünüşe göre partner seçimi yapılmaz. Sevgiliniz eğer buna göre partner seçiminde bulunan biriyse eğer sizi terk edebileceği konusunda haklılar. Yorumları ne kadar doğru olduğu duruma göre değişir ama fazla yüzeysel konuşulmuş dediğinize göre.
ya aslında öyle biri degil ama ben kompleks yaptim ulasır mısın bana
Güzelliğim, buradaki insanların fikirlerini bu kadar ciddiye alıp kendi ışığını söndürme lütfen. Kimse kimseye bir gömlek fazla veya eksik olamaz, aşk böyle hesaplanan bir şey değil ki. Sen kendi enerjinle, tatlılığınla çok özelsin ✨
İnsanlar bazen sırf konuşmak için acımasız yorumlar yapabiliyor. Önemli olan o çocuğun sana nasıl baktığı ve hissettirdiği. Kendi değerini başkalarının iki satır yorumuna göre belirleme sakın 💖
Sen bu çocukla konuşurken kendini gerçekten mutlu ve özel hissediyor musun peki? ✨☕
Cevap
7Cevap
Ee desibel. Cahil insanları dikkate alacaksınız? herkes kendine baksın. Başkasına laf atmak kolay. İnsan oğlu böyle. Takılma asla. Önemli olan görsellik mi peki? Nerde kaldı ruh eşi.
Aman buralardakilere ne bakıyorsun boş boş konuşuyor burdakilerin çoğu
haklısın da askım sana atsam olmaz mi baksan bi 😔
Herkes canı nasıl isterse öyle yorum yapıyor. Sen birine canım de sen mukemmelsin der. Birini tersle sen cirkinsin der bunlar çok değişik insanlar var
burada bile onu diyorlarsa baya fazladır sana.
atiyim mi sana da durust olcaksan eger
dogru olanda var rastgele yorum yapan sallayanda var
sen doğru yorum yaparmısın
genelde birisi trollügüne soru sormamışsa
Burası güvenilmez bir yer nadir düzgün kişi denk gelir
demk gelmiyo
Denk gelir ya
İstersen bana atabilirsin
O zaman sen de iki gömlek giy
Hepsi aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?