Kocam makyajıma, giyim kuşamıma, her şeyime karışıyor ama ben de bakımlı olmayı seviyorum, siz karışır mısınız?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
22Cevap
Ben olsam karışmazdım. Eşimin makyajı, kıyafeti veya genel görünüşü kendi tercihi ve kendini nasıl iyi hissettiğiyle ilgili. Elbette bir kıyafeti beğenip beğenmediğimi söylerim, fikrimi paylaşırım ama son kararı onun vermesi gerektiğini düşünürüm. Çünkü fikir belirtmek başka, sürekli ne giyeceğine veya nasıl görüneceğine karar vermeye çalışmak başka. İlişkide iki insanın birbirine saygı duyması ve kendi alanını koruyabilmesi önemli. Kontrolü sevgi veya kıskançlıkla açıklamak da doğru değil.
Olgunca bi düşünceniz var
Teşekkür ederim. Kendimi komplekslerimden sıyırıp, araştırmaya ve insan psikolojisini anlamaya verdiğimden beri böyleyim.
Ne güzel
Teşekkür ederim, güzel olan sizin bakış açınız :)
Neden karışma gereksinimi duyayım diye düşünürüm. Çünkü bir insanı en başta tanıyarak ilişki bu seviyeye gelir. Giyim de doğal olarak en başta da öyledir, o haliyle beğenilmiştir. Sonrasında bunu yapmak özgüvensizlikten başka bir şey değil.
İlk başta böyle değildim ben de sonradan biraz değiştim
Ne gibi bir değişim oldu?
Ya çok sevdiğinden aşiri kiskaniyordur ya da koyu toksik birisidir
İkisi de var gibi
O zaman kesin toksik
İddialı giyinsin bakımlı olsun arada karışırım
karışırım yanımda gezecekse bazı şeyleri de törpülerim kusura bakmasın kimse
Of niye böylesiniz
bu benim fikrim sen istersen erkek arkadaşına karıştırtma offlyacak bir şey yok
Karıştırmamayı başaramadım maalesef
:)
Karışılacak birisi eşim olmaz. Onu değiştirmeye çalışmam o şekilde kabullendimse öyle gider
Ben de başta böyle değildim ama
Nasıl yani öyle değildim derken. Açar mısn biraz. İstsesen özelden yaz
Bu kadar kendime özenen birisi değildim
Bu bi sorun değil bence
Ama eşim sorun ediyor
O onun sorunu. Tam olarak neyi sorun ediyo insanın bakımlı olmasının nesi kötü
Makyajımdan tut takılarıma kadar karışıyor
Kadın dediğin süs ister süslenir. Aksi düşünülemez. Ben bi sorun görmüyorum. Derrtleşmek istersen dm yazabilirsin abla ya da takip at
Çıplaklık adı altında bakımlı olmaksa gitsin ötede yaşasın yerinde giyim kuşam takınıyorsa sorun yok
Tesettürlüyüm makyajım da abartı bile değil herşeye karışıuor
Tesettürlü kadınında neyine karışacaksın abi ya 😁 abartmış o kafayı yemiş bende mini etekler giyiyorsun sandım
Yok be hafif makyaj takı falan her şeye bişey diyor
Ya çok ataerkil bir erkek ya da özgüvensiz
Bence ikisi de var 😅
Belli belli farkettim bunaltmış seni iyice
Evet çok bunaldım bi de beni öyle bunaltıp dışarı çıktığımızda çaktırmadan güzel kızları süzüyor farkediyorum
Alıcan yüzüğü bi tarafına sokucan al şimdi bak kızlara dicen. Kadının makyajına laf eder elalemin kıçına başına bakar
Aynen öyle özellikle dikkat çekici kısa giyinenlere bakıyor yanında kendimi o kadar kötü hissediyorum ki
Göz yumma İyimisin sen basitleştirmeyin kendinizi bu kadar göz zinası ediyor o imam nikahı zedelenmiştir haberin olsun
Konuştuk aslında ama değişen bişey yok artık bişey deyip kendimi iyice düşürmek istemiyorum
İyi ne diyim hayırlısı
Karışma gereği hissedeceğim biriyle evlenmemeyi tercih etmeyi planlıyorum ben
Ama yaptığım şeyler abartı değil aslında
Soğur mu peki erkekler kıskandkça
Mantıklı, teşekkür ederim🙏
Makyajı zaten sevmiyorlar kıyafete ister istemez karışıyorlar oda aşırı açık giyindiğiniz için her seferinde uyarı alıyorsunuz😃 burnunuzdan geliyor
Tesettürlüyüm ama yine de çok karışıyor 🤭
wow farklı kız😅
cevap veren gizli üye ye yazdım
Seni çok kıskanıyo ozamn
Baya kıskanç zaten
Seni çok bunaltiyo olmali
Nasıl herşeye karisiyo nesela
Giyim kuşam makyaj takılarım her şey
Dar giymeni istemiyo mu makyajı swvmiyo sanırım
Evet
Sen
Ben seviyorum işte makyajı falan
Nasıl goyiniyorsun peki
Himm bakımlı olmak güzeldir yaskac senin
Hangi tarz giyinmeyi seviyosun
Elbette bana bakımlı güzel görünsün başkasına değil
Bakımlı derken nasıl bakım yapıyorsun her dışarı çıktığın da yok mu beni sk en mesajı verir gibi mi
Kısmen karışırım. Gözüme güzel gelmesini isterim
Normali bu demi yanında gezen birisinin kötü olmasını ister mi insan
kız kardeşime karışmaya bayılıyorum sevgilim olursa da büyük ihtimalle aynı olur
Ay sinir ediyorsunuz ama
sinir etmek hoşuma gidiyo zaten bilerek bazen kedi köpek gibi oluyom kdsghfg ne istiyon delirim mi diyo bazen ahahah
Uff delirsin mi kız sjjssjn
tırnaklarını uzatıyodu kes kes dedim bana batırıyon hep dedim (zorbalıyamıyodum) sonra zorla tek tırnagını kestim oda hepsini sıfırladı kfghahdhgk bir daha kesersen seni affetmem diyo
Al kocam gibi işte bi tane daha shsjsjs
off umarım benimki de bu siteyi kullanıp benden yakınmaz
karışmayan qaw at tır
Ama fazlası da sıkıyor
giyimin nasıl
Tesettürlüyüm zaten de makyajıma falan karışıyor takılarıma
sevdiği için kıskanıyor ve fiziğinde iyiyse seni başka erkeklerin arzulamasını istemiyor
Ama kendisi başka kadınlara bakıyor
onlara arzu duyarak bakıyor ve sana kimsenin arzu duymasını istemiyor
Çok kötüsünüz
denebilir. Peki kocan nasıl giyinen kadınlara bakıyor
Açık böyle güzel kadınlara işte
evde senden öyle giyinmeni ister mi?
Hayır ben giyinirim zaten her şeyi yaparım fazlasıyla
haftada kaç kere olur
Off her şeyi sorcak mısın böyle
burada rahat bir şekilde konuşamıyorum ki
Sonuna kadar karışırız.
Ama fazla sıkıyorsunuz
Kıskançlık diyelim.
Tartışma çıkıyor sürekli aramızda tesettürlüyüm bi de ona rağmen kıskanıyor
O yüzden sadece aşık olmak , sevmek yetmiyor ilişkilerde. kişilikte , kültür uyumu da önemli. Bu durumun çözümü ya o sana ayak uyduracak ya da sen ona. Yoksa sürekli kavga edip durursunuz. Ben benim isteklerime uymayan biriyle birlikte olmam diyeyim. Bunu başta görüp ona göre bir ilişkiye başlarım. Herkes özgürdür bu konuda. Başta karışmam diyip sonra karışmam hata olur. Dediğim gibi konuşup bir orta yol bulmalısınız.
Soğur mu peki erkekler kıskandkça
Kıskanmıyorsa sogur. Kıskanıyorsa sana karşı boş değildir demek. Eğer ilişkiniz ciddiyse ve seni sevdiğine inaniyorsan dediklerine kulak asip fedakarlık yapabilirsin bence. Şimdi bana karışamaz falan olaylarına girme derim. Erkeklerin bazı isteklerine ayak uydurun biraz. Onlara erkek olduğunu hissettirin biraz. Yani bir şey dediği zaman hemen feminist duygularınız kabarmasın. O zaman daha çok mutlu olursunuz emin ol.
Hmm böyle yaklaşmadım hiç aslında
Erkekle kadın farklıdır. Kadın ilgi ister , sevilmek ister. Erkek ise met edilmek ister , erkek olduğunu hissetmek ister. İki tarafta karşı tarafın isteklerine cevap verirse mutlu olurlar. Ama yok işin içine inat girerse…. Neyse size mutluluklar. Hayırlı akşamlar.
Ne güzel özetlediniz çözmüşsünüz işi
👍
Karışmam istediğini yapabilir
Zaten sub karakterli biriyim karşı cinste baskın karakterden hoşlanıyorum efendim
Yok nie karisayayim nasıl mutluysa öyle olsun
Bazi seyle rbana ozel. kalmali yeridne karisirim
Karışırlar
Çok mu dar giyiyosun
Karışmam, güzel ve bakımlı olmalı
Yani eşim de öylelerine bakıyor çaktırmadan farkındayım bana gelince istemiyor
Sen ceptesin ondan, seni de beğenmez
Beğenmiyorsa neden kıskanıyor
Sahibin olarak görüyor kendini
Anladımm haklı olabilirsiniz
Ne zamandır evlisin? İstersensen özelden yaz konuşalım. Avukatım
Evet
Dışarı çıkarken de insan özenmek istiyor ama
Karışamazlar
Tokatlarımmm
Kocam da en son onu yapacak heralde sözünü dinletemiyor 😅
Güvenmiyor sana net
Az once bunu yazan benim gizliden cikinca silindi yorumum nedense
Yaşlarınız kaç
Yapay Zeka Cevapladı
Bakımlı olmak, kendini sevmek ve rengarenk hissetmek harika bir şeyyy ✨ Ancak bir ilişki saygı ve özgürlük üzerine kurulmalı. Eşinin senin hayat enerjini ve özgüvenini kısıtlaması hiç tatlı değil 💖 Sen onun süslü bebeği veya kontrol edeceği bir alan değilsin.
İletişim kurup senin tarzının seni sen yapan şey olduğunu güzellikle anlatmalısın 💅 Peki sen bu sınırları çizerken net davranabiliyor musun, hiç onunla sakince konuştun mu? ☕