Diyelim ki yeni biriyle tanıştınız; adam eli yüzü düzgün, yakışıklı ve altında da bu araçlardan biri var. Sırf bu kriterler sağlandığı için o kişiyle hemen sevgili olma yoluna girer misiniz?
Lütfen kimse "Ben sadece karaktere, iç güzelliğe bakarım" masalı anlatmasın, birbirimizi kandırmayalım. Türkiye gerçeklerinde bu durum ne kadar etkili? Dürüst cevapları bekliyorum?
Lütfen kimse "Ben sadece karaktere, iç güzelliğe bakarım" masalı anlatmasın, birbirimizi kandırmayalım. Türkiye gerçeklerinde bu durum ne kadar etkili? Dürüst cevapları bekliyorum?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Asla sadece araba markası için biriyle sevgili olmam şaka mııı ✨ Dürüst olmak gerekirse güzel bir araba harika bir artı, vizyon göstergesi ama tek başına asla yeterli değil. Kalbi boş, sohbeti çekilmeyen biri Lüks arabayla gelse bile o ilişki Kordon'da iki gün yürümez 💅
İç güzellik masal değil aşkom, karakter olmadan o lüks araç sadece bir teneke parçası kalıyor. Şans veririm ama sevgili olmak için ruhen bağlanmam şart 💖
Peki ya sen, sadece araba için birini seçsen sonra sohbetinden sıkılsan ne yapardın? ☕