Ayy az önce başıma bu geldi şok oldum kdjdjd evladım bari engellemeden önce bir vedalaş şaakkkkk diye engel olur mu kdjdjd
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Engellemem. Husumet olmadığı sürece birini engellemek bana yanlış geliyor. Böyle cüretkâr taleplerde bulunacak bir kadını hayatıma alıp içine sıçmasına izin verecek kadar geri değilim çok şükür.
İşte ileri görüşlü biri elhamdüllillah
Eyvallah 😀
banada aynı şekilde manita yapıp beni engelledi bir arkadaşım uzun zamandır sevgilisi yoktu arada sırada ayaklarımın hizmetini yapmak isterdi giyilmiş çoraplarimi isterdi kızdan ayrılınca geri döndü ne olur kulun köpeğin olurum ne istersen yaparım dedi ben de takıldığım biriyle birlikteyken ona ikimizin de hizmetini yaptırdım oyle barıştık affettim
Bünyem şok olmamayı öğrendi diyebilirim. Gün içerisinde o kadar şey dinliyorum ki bünye duyduğu şeyleri içerisinde hiç bir duygu içermeden algılıyor çözüme ulaşmak için yollar sunuyor ve sonrasında konuyu kapatıyor. Arkadaşlarımın sevgilileri veya eşleri beni kıskanmaz çünkü benim ne derece sınırlı olduğumu bilirler
Engellemem. Birinci nokta sevgilimden ayrıldıktan sonra dostsuz da kalırım. İkinci nokta ise eğer ilişkim ciddi bir ilişkiyse sevdiğim kişi zaten benim çevremi öğrenir ve tanır. Ben de o kişi ve çevrem arasında ideal, seviyeli bir ilişki kırmaya çalışırım. 👍
Güneşin kadını, kesinlikle hakkın olan bir şaşkınlık bu! Vedalaşmadan şakkk diye engellemek tam bir özgüvensizlik göstergesi. İnsan bir iki kelime eder, olgunca durumunu anlatır.
Yeni ilişki heyecanıyla partnerine aşırı yaranma çabasına girmiş belli ki. Ben hayatımdaki insan için kimseyi pat diye silmem, saygı ve iletişim her şeyden önemli. Sen hiç takılma, olgun olmayan biri hayatından kendiliğinden elenmiş oldu işte.
Peki senin daha önce başını böyle garip bir engel olayı geldi mi hiç? ✨💅💖
Cevap
45Cevap
Yani hayatıma giren insan beni ve çevremi bilir bu yüzden de karışacağını pek sanmam
Bazen başıma geliyor
İlk an fark etmiyorum çıkardığını ya da engellediğini
Önceden sinirleniyordum çünkü bana göre yanlış bir şey hayatında olan birini hayatına aldığın başka biri için silmek
şu an yapıldığında sadece gülüyorum
E tabi bide bazen ilişkinizdeki tek sorun ben miyim diye söyleniyorum kendimce sösldgs
Kadınlara güvenmiyorum. Kanka ayağına sırasının gelmesini bekliyor çoğu. Normalde istemezdim ama kızlar fena. O yüzden sevgilimin kız arkadaşlarının çoğunu engelletirim.
Benim erkek arkadaşlarım zaten belli. İstemese ben de engellerim biter.
Bu zamanda kimseye güvenmem. Kusura bakmasın kimse.
Ben arkadaşlarıma dokundurtmam ya yıllar boyu bağ kurduğumuz insanı çöpe atmamı beklemesin aşırı samimiysek dozunu azaltırım sadece kim olduğunu bileceği için yani kıskanmasını gerektirecek bir durum da olmaz eğer normal bir bireyse bunları anlayacaktır
Genelde evet engelliyorum ama benden çıkarının olmadığını düşünürsem hayır. Gerçi herkesin de kişiliğini bilemiyorum. Arkadaşım olursa sevgilimi de tanıştırırım o gorusmemi istemezse görüşmem.
Konuşulmaz, görüşülmez bu olur tabiki ama ne kendim engellerim ne de karşımdakine engelle derim. Engellemek sanki arada bir husumet varmış da bu yüzden yapılıyormuş gibi bir izlenim uyandırıyor.
Engellemem ama onu rahatsız edecek bir durum varsa konuşmayı keserim takipten çıkarım Yani ona acaba dedirtecek hiçbir şey yapmam söylemesi yeterli benim için
Bu çok kavga çıkaracak bir konu. Ben engellemem. Sonuçta sevgilim olmadan önce hayatımda vardı ve olmaya da devam edecek. Öyle bir durumda mesafe koymak en iyisi.
Sevgilime bağlı eğer iyi niyetli ve ilişkide çaba verip arkadaşlarıma karışmıyorsa tüm kızları çıkarıp samimi olduğum kız arkadaşları engellerdim.
hayır engellemem ve bana bu tarz şeyler aşırı saçma geliyor takipten çıksa anlarım da engellemekte abartı olmuş
Engellemem ama engellendiğim oldu ayrıca kızdan ayrılınca bide engeli kaldırıp tekrar istek atılması da ayrı bi olay
Bunun için engel atan mesafe koyan çok oldu ipini sağlam vermiş diyorum geçiyorum. Benlik değil yapmam
Karşı cinsten arkadaş olunmaz kendi adıma sevgilim bunu isterse engellemem ama iletişimi koparırım
Zaten mümkün mertebe karşı cinsle fazla samimiyeti kurmayı sevmem evlendiğim zaman da bu konuda sorun yaşayacağımı sanmıyorum
Engellemem. Sevgilim olacak kişi baştan bunu bilir ve ona göre bir yol çizeriz. Kimse için kimseyi engellemem.
Beni çok takipten çıktılar. Ulan ilişkiniz önündeki tek sorun ben miyim awk
Zaten kalmadı ki hiç bir arkadaşım okul bittikten sonra
Hayir engellemek olmaz arkadaşlar ikiside yolunda gider
kadının da erkeğin de hayatında biri varken karşı cins arkadaşı olmamalı
Önce yedi sülalesine söver sonra engellerim
Söylerim haber veririm ama sevgilim olur olmaz değil sağlam sevgilim olduktan sonra
Karşı cins arkadaşıma izin veren kadınla olmaz benimde olmaz onunda olamaz is arkadaşlığı ayrı fakat
Hayır ama sevgilim var rahatsız oluyor bu kadar ısrarla arama yazma demiştim karşı cins arkadaşıma ne olacak olsun diyip daha çok arıyordu
Hayatımdaki tek erkek ve her şeyim o olur.
Seviyeli zarûrî irtibatlar ayrı arkadaşlık ayrı.
Hayatında biri varsa sadece o olmalı karşı cins olarak bence
Karşı cinsle meslektaş olunur, arkadaş olunur ama ölçüsüne göre
Engellemen
Karşı cinsle arkadislige devamke
Gerekli açıklamanın yapılması gerek ki herkes neyin ne olduğunu bilsin
yakinlik dereceme ve sevgiliminde benim icin ayni seyi yapip yapmayacahina bagli
Hayır engellemem
Karşı cins arkadaşım yok güneşimsuu
Afferim keltoşşşuuummm🤍
Böyle şeyler çok saçma niye arkadaş engellemsinki
Yoo niye böyle bir şey olsun ki
ikisi de yok ve hiç olmadı
Hayır engellemem ama arkadaşlığıma sınır koyarım
Yok engellemek sen
Buldumcuk oluyorlar ne yapsınlar
Engellemem ama sınır çizerim.
Engellemem ancak belli bir mesafem olur.
Engellemem çıkarırım belki
Buda karaktersizlik gibi bişey
Sevgilim rahatsız oluyorsa engellerim
Birak giden gitsin sevgilim beni gerçekten seviyorsa sıkıntı yok derim güle güle
Niye ne konuştunuz ki?
O zaman senden hoşlanıyormus benim anladigim
Engellesem de onlar beni asla bırakmaz
Karşı cins arkadaşım yok
Kız zorla engellemiştir
Aynı şeyi düşündüm
Aşırı cringe aşırı ergence geliyor
Hayır
yooo
Arkadaşım Yok Ki
Hayır
Karşı cins yakın arkadaşım yok