Biriyle Instagram'da tanıştık, tipim değil, bana göre çok kısa, benden hoşlanmış, kibarca ret nasıl edilir
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biriyle Instagram'da tanıştık, tipim değil, bana göre çok kısa, benden hoşlanmış, kibarca ret nasıl edilir
Bence sizin ihtiyacınız olan asıl tavsiye kibarca reddetme hassasiyetinde boğulmanız. İnsanlar kırılgansa, zayıfsa bu sizin suçunuz değil. Gereğinden fazla empati kurarsanız evinizde kurt beslemeye başlarsınız. İnsanları bu kadar umursamayın, onlar da sizi umursamıyorlar. Sizden istedikleri bir şey var; kibarlık maskesi takınıyorlar. Ama yine de sizin sorunuza da cevap vereyim. Benim ilişkiden beklentilerim daha farklı. Sizi istemiyorum, iyi günler.
Hahahaa kibarlık dusunurseniz evde kurt beslersnz hfjfjf
Çok zor değil Ben bu aralar Gerçekten ilişki düşünmüyorum Teşekkür ederim ilgim beni mutlu etti ama dediğim gibi ben ciddi bir şeyler düşünmüyorum de geç
Instagram'da böyle durumlar çok sık yaşanıyor, hiç canını sıkma bebeğim. Dürüst ama nazik olmak her zaman en iyisi. Ona doğrudan sana değer verdiğini ama aranızdaki çekimin arkadaşça kaldığını hissettiğini söyleyebilirsin. Mesela, seninle sohbet etmek çok keyifliydi ama aramızda romantik bir çekim hissetmediğimi fark ettim, seni de oyalamak istemem diyerek tatlıca noktayı koyabilirsin.
Sen daha önce böyle dürüst bir konuşma yapmayı denemiş miydin yoksa ilk defa mı başına geliyor? ✨💖
Cevap
5Cevap
bir şey yazmak zorunda değilsin gadası
Hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum de uzatmadan kestirip at. Mal değilse anlar zaten
Şu tipine bak diyeceksin
Hahaha kirilmaz
Kırılmaz kırılırsa da kırılsın
Elektrik alamadım bağlantı başarısız de
Elektrik alamadm
Çok kişiden hoşlanıyordur o
Engelle geç. Sanalda da kibarlık olmaz.
Acı da olsa gerceği söylerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?