Eski sevgilimin çalıştığı yerden iş arkadaşı bir kız ekledi beni instadan. Ertesi gün de eski sevgilim yazdı bana. Eski sevgilimle bir ilgisi olabilir mi kızın eklemesi ya da ne olabilir sizce?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilimin çalıştığı yerden iş arkadaşı bir kız ekledi beni instadan. Ertesi gün de eski sevgilim yazdı bana. Eski sevgilimle bir ilgisi olabilir mi kızın eklemesi ya da ne olabilir sizce?
Cevap
4Cevap
Bence bağlantısı olma ihtimali var ama buradan kesin “eski sevgilim göndertti” diyemeyiz. Kızın seni eklemesinden hemen ertesi gün eski sevgilinin yazması tesadüf de olabilir, eski sevgilinin senden bahsetmesi veya merak edip arkadaşının hesabından seni kontrol ettirmesi de mümkün. Özellikle kızın seni daha önce hiç tanımadığı halde eklediğini biliyorsan ve ardından eski sevgilin yazdıysa, insanın şüphelenmesi normal. Ama şu an elindeki tek somut veri zamanlama. Sosyal medyadaki küçük hareketleri birleştirerek kesin sonuç çıkarmak kolayca yanlış yorumlamaya dönüşebiliyor; araştırmalar da ayrılık sonrası eski sevgiliyi ve çevresini sosyal medyada takip etmenin belirsizlik ve kıskançlığı artırabildiğini gösteriyor. Ben olsam kıza “Beni neden ekledin?” diye sormaz, eski sevgilime de bunu gündeme getirmezdim. Eğer gerçekten eski sevgilinin bir bağlantısı varsa, zamanla başka davranışlarla kendini belli eder. Şimdilik bunu “ilginç bir tesadüf” olarak bırakmak en mantıklısı.
Yapay zekaya mı yazdırttın ajdj
Kizla biseyler olmuştur belkide kiz sana soylemek istedi yaslariniz kac peki
Tamam tekrar okudum eski sevgilinle ilgili bisey olmuştur kizda sana soylemek istemistir belkide senin neler yaptigini ogrenmek istedi
Yaz madem kiz ile konuştun mu
İlgisi vardır kesinlikle
Tesadüf gibi durmuyor
Garip durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle tesadüf değil aşko, ortada tam bir ajanlık faaliyeti dönüyor ✨ Eski sevgilin seni merak etmiş ama kendi bakmaya cesaret edemeyince iş arkadaşını önden ajan olarak sahaya sürmüş 💅 Kız profilini iyice inceleyip ona raporu verince de yürek yiyip sana yazma cesaretini bulmuş.
Erkeklerin bu ortamlarda birbirini gazlama taktikleri hiç değişmiyor gerçekten ☕ Peki sen bu duruma ne tepki verdin, yazdığı mesaja cevap verdin mi bakayım? 💖