Durumu kötüydü, gerçekten kötüydü ama ailesini falan da tanıyorum. Vermiştim geri istemedim, 5 ay oldu. İstesem mi
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Ben icraya bile veririm madem kalbimi belli bir süre meşgul etti evlenmek yerine ayrılık oldu ayrılığın 3 üncü saniyesi başlar düşmani görüşüm Severek ayrıldıysanız'da 15 gün müsade tanıyarak iste paranı burası türkiye telefon faturasına fazladan 80 kuruş yansıdı diye operatör çalışanını vurmuşlardı kaldı ki 9 bin çöp edilir bir para değil
selam nasılsın. Bu ara durumum iyi değil. Biraz paraya ihtiyacım var. Eğer senin durumlar müsait ise sana verdim 9000 TL iade etme şansın var mı? Seni de sıkıştırmak istemezdim fakat biraz paraya ihtiyacım var.
9 bin az deyil ya şu aralar biraz sıkıntılar im. var madi anlamda bana biraz destek olabilirmisin de o anlar zaten cvb vermese üstüne su iç cvb verişe zaten parni veriri
Verirde gerçekten zor durumda birisi. Annesiyle kalıyor asgari ücrete çalışıyor. Geliri 50bin, kirası 35bin İstanbul'da. Borçları falanda var
Senin şu an o paraya ihtiyacın var mı
Var evet.
tamam ozman mesaj at kusurabakma yanlış anlma ama benim bu ay biraz parasal yönden skntim. var biraz para lazım ayarlaya bilirmisin de miktarda belirme
En azından 3 /5 ne verir se gerisinde bı 5 ay sonra başka bı bahneyle alırsın
Biz ailecek saf safk iste knks tabiki en kötü azar azwr versin sana
neden ayıp olsun o senin paran zaten bir erkeğe neden borç verirsiniz ki
Hani ihtiyacı olduğu için vermiş insanız ya hepimizin bazen zordurmda olduğu oluyo
@Bulut343437 Kusura bakmada 5 ay geçmiş ödeyebilirdi sallıyor belliki
İşte durumu yokmuş bunu ogrenmnin 1 yolu var bu ay biraz nakte skistim biraz para verebilirisin bana diye mesaj atar cvb gelirse para gelir cvb gelmese buzluktan 1 bardak Soğuksu içsin arkadasimiz ben sadece senin erkeğe neden borç verisiniz ki dediğin için biraz ters konuşmuş olabilirim erkek kadın yok zor durumda olabilir arkadaş da dogru olani yapmış
@Bulut343437 hiçte doğru olanı yapmamış kendi cinsini savunman manasız demekki sende kızlardan borç para isteyen birisin
Ben kendi cinsimi savunmuyorum insanların birbirine olan güveni kaybetmiş olmasına üzülüyorum bana gelince hiçbir bayandan 1 kuruş para istemem benim bulunduğum masada hesap ya da para konusu asla olmaz erklerin sana ne yasatigini ya da ne yaşadığını bilemem 5parmagin 5i bir deyil sen erkler lafetin bende cvb verdim ha bu konuda bayan arkdas yaptığı şey tanem doğru derken bizim fikratimizda konuş açken tok yatan bizden deyildir diye bişi vardır ben zorda olan birine yardım etiği için doğru dedim adam kandirmamis durumu olmadığı için borç istemiş
Bundan 8 yıl önce bı retoranta üzerimdeki nakit para yetmicek oldu arkadasima mesaj atım. falanca yerdeyim hesaba nakit yetmedi hesabı öde dedim arkadaşım saolsun geldi hesabı ödedi yani şükür param. var bı kadının paraeina göz dikecek kadar küçük biri deyilim kedisi teklif etse bile asla kabul etmem
Sorunun hangi erkele ise git onla halet erklere çamur atma ve önyargı iyi bişi diyildir beni tanımıyorsun bile ama kadınlardan borç para isteyen biri olarak yargiliyosun
@Bulut343437 ne boş yaptın sen sanki tanıyorsun nereden biliyorsun belki parası var ve işine gelmediği için vermiyor sen b kafayla çok kullanılırsın
Ön yargı iyi bişi diyil diyorum kadın durumu olmadığını ailsini tanıdığını vurgulama zaten ve ben gözümle görmediğim şeylere bos yorum yapmam ya tammtersiyse gerçekten durumu yoksa yani burada durumu varda vermiyomus ya da kadınların parasını yiyen biri gibi göstermek gibi algı yaramak başka
İste hem eski sevgilin
İşte tabiki borç ayrı sevgi ayrı
O günki kur farkından iste hemde.
İşte tabiki ihtiyacın olduğunu söyleyip
Ne ayıbı donuna kadar al
İste niye ayıp olsun o senin hakkın
İste ne ayıbı
Babasından işte
Babası yok vefat etti.. annesiyle yaşıyor
İste aileden birisindem
İste tabiki
İste parandır
Iste çekinme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Asla ayıp değil aşkom, bu senin hakkın 💅 Sonuçta o para zamanında iyiniyetle verilmiş bir destek, duygu sömürüsü malzemesi değil ✨
Beş ay gayet yeterli bir süre. Ailesini de tanıyorsan işin daha kolay. Hiç drama yaratmadan, gayet yetişkin ve net bir dille mesaj atabilirsin. Bütçemi ayarlamam gerekiyor, musait olduğunda gönderebilir misin diyerek konuyu kapat ☕
Peki ayrılığınız olaylı mıydı, mesaj atsan tepkisi ne olur dersin? 🥺💖