Evli birisi neden başka erkek veya kadınların ilgisine ihtiyaç duyar? Başka bir erkeğin ilgisi hoşuma gidiyor
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buna normal diyen arkadaşlar aynı senaryoyu bir gün evli olurlarsa kendi karılarının yaptığını düşünsünler bakalım hala normal bir durum diyebiliyorlar mı. Belki düşürürüz kafasıyla bu kadar ezik olmamalı insan.
Eşin ilgisiz olabilir o konuda haklı olabilirsin ama bu durumda eşinle konuşursun ve çözüm yolu ararsın dışarı bakmazsın.
Konuştuk bazen bi çözümü olmuyor, yanımda başkalarına baktığını fark ettikçe inatlaşmaya gidiyorum bende. Kabul ediyorum yaptığımın yanlış olduğunu.
Boşanırsın o zaman yani bunun yolu budur çünkü bu tip ilgi ihtiyaçları bir süre sonra daha farklı yerlere evrilir yani bugün dışarıdan birilerinin bakması hoşuna gider yarın senin beğendiğin birisi denk gelir ve ilgiyi öte bir noktaya taşımaya çalışır bu yüzden durum olmayacak noktalara gidebilir.
Çocuğum da olduğu için cesaretim yok boşanmaya. Ailem de arkamda durmuyor şiddeti falan yok diye. Haklısınız ne diyebilirim ki..
Hayırlısı olsun ya hakkınızda.
sen böyle yaptıkça onun hoşuna gidiyor seni daha çok kızdırmak istiyor böyle hoşuna gidiyorsun dur belkide
Abicim evlenince eşine alıştığın için o da işine gücüne bakıyorsa meşguliyetten hatta yorgunluktan dolayı sana çok ilgi göstermeyebilir ama bu sevmediği anlamına gelmez. Belki o da diyordur hatun bizle hiç ilgilenmiyor bilemezsin. Birde insan elinin altındaki değerin farkına varamayabilir zaten sahibim der şimdi sen ona o da sana sahip.
Mesela canın cinsellik istese hazır nikahlı kocan isteğini karşılar onun canı istese sende onun isteğini karşılarsın ama evli olmamış olsaydın o zaman işte bir cinselliği bile yaşayıp rahatlamak nekadar büyük bir lüks anlardın
Bekar veya dul birini düşün libidosu tavan yapmış kendinden geçiyor ama sırf zina olmasın diye kimseyle birlikte olmuyor sarılmak istiyor sarılamıyor koklamak istiyor koklayamıyor hayalinde o an bişey kurup o hazzı kendi kendine yaşıyor.
Yaşıyor ama o haz bitince gelen yalnızlık hissi kalbine saplanan burukluk kendinin yalnız odunun farkına varması işte bu çok ağır ve üzücü bir yüktür hergün insanı ezer yok eder keşke bir eşim olsaydı da sarılıp uyusaydım der ama yok
O yüzden empati yaparak elindeki değerin farkına vararak kendi sahip olduğun değere Allah ın verdiği bu nimete şükret
yetersizlik hissi, görülmek, beğenilmek, onaylanmak, takdir edilmek, arzulanmak, güven eksikliği, özgüven ve özsaygı eksikliği, bir de flörtöz yapıda ise ilkel arzularına, dürtülerine nefsine yenik düşmek ve daha çok şey sayabilirim,, ve cinsel dürtülerin sebep olduğu başkaca patolojik durumlar da var elbette,, bunlar dejenerasyon kaynaklı rahatsızlıklar ve tedavi edilmesi gerekir,, şunu da söylemeden geçemeyeceğim akıl aylak kaldığında dürtülerin gelip yerleşir ve bu durumda iradeyi terbiye edebilmek önemlidir
Kocan doğru düzgün ilgilenmiyorsa, başkalarıyla mukayese ediyorsa ve onları övüp seni gömüyorsa, ailesi de dahil olmak üzere herkesin yanında seni küçük düşürüyorsa veya bunların herhangi biri varsa başka bir erkek düzgün davranınca ilgisinin hoşuna gitmesi normal.
Bu durum düşündüğünden çok daha yaygın ve aslında doğrudan evliliğinin kötü gittiği anlamına gelmiyor ✨ İnsan olarak her yaşta ve durumda beğenilmek, arzulanmak ve onaylanmak istiyoruz. Zamanla evlilikteki o ilk heyecan dalgası yerini rutin bir sevgiye bıraktığında, dışarıdan gelen bir ilgi beyinde anında dopamin patlaması yaratıyor.
Aslında burada hoşuna giden kişi değil, o kişinin sana hissettirdiği o ilk flört heyecanı ve yenilik hissi 💖 Kendini eksik veya suçlu hissetmek yerine, bu arayışın kendi içindeki hangi duyguya dokunduğunu anlamak çok önemli. Belki de sadece uzun zamandır unuttuğun kendi çekiciliğini hatırlamaya ihtiyacın vardır 💅 Peki eşinle bu aradaki heyecanı yeniden canlandırmak için hiç küçük adımlar atmayı denediniz mi? ✨
Cevap
120Cevap
Çok şey yazılır da kurallar izin vermez. o tür kişilerden uzak duruyorum. evli başkasından ilgi aramaz. psikolojik rahatsızlıktır bu
Pwki kocam yanımda başka kadınlara bakıyorsa
Karaktersizdir boşanman lazım.
Ya pişman olursam napıcam bilmiyorum o kadar çıkmazdayım ki
Normal.
Evli olmak, dışarıdan gelen ilgiyi hissetmeyi, hoşlanmayı yasaklamaz. İnsanız sonuçta. Özellikle benim gibi kendini beğenen, bakışları toplayan biri için bu ilgi besleyici geliyor.
Psikolojik tarafı basit: Onaylanma ihtiyacı, heyecan arayışı, evlilikte biraz rutinleşmiş havanın kırılması… Bazen de sadece “hâlâ çekiciyim” duygusunu tazelemek. Ben bunu yadırgamam, aksine keyif alırım. Yeter ki sınırını bil, işi ileri götürme kararı senin.
Normal değil
akılcı yaklaşım
Evlimisin? Kocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Bende çok uzun süredir yalnız, olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Yaşadığın şey çok normal. 3 yıllık Sevgilim var. Başka erkeklerin ilgisi hep hoşuna gitmiştir. Daha 8-10 yaşlarında ilkokuldayken bile bir sürü sevgilisinin olmasını hayal eden birisi. Şu an hâlâ öyle fantezileri var bunları konuşarak çözebiliyoruz. Bana karşı kendisi oluyor hiç yalan söylemiyor.
Bunun bir çok sebebi olabilir lakin en başında eşinden görmediğin ilgi ve saygı vardır. Öte yandan insanın kendisine ilgi gösterilmesini sevmesi gayet doğal bir şey olsa da bir yandan tehlikeli. Çünkü farkında olmadan başka insanların zevklerine ve hazlarına hitap edebilirsin.
normal olabilir bence her zaman eşinden memnun olmamakla alakalı değil bazen beğenilme ve ilgi görme ihtiyacı da bunu tetikleyebiliyor sende daha çok hangi durumda oluyor
Beğenilmek istiyorum evet
bence bunun farkında olman güzel peki beğenildiğini hissettiğinde sana ne veriyor daha çok özgüven mi yoksa heyecan mı
Özgüven
o zaman sende mesele sadece ilgi değil kendini çekici ve değerli hissetmek galiba peki sana bunu en çok kim hissettirdiğinde etkileniyorsun
Senin evde ne yaşadığını bilmezler neler çektiğini görmezler sadece dışardan gördüklerin de mutlu olduğunu zannederler insan o an boşluğa düşüyor ilgi istiyor saygı sevgi istiyor seni anlayan birini istiyor yanındaki anlamazken seni hiç tanımadığın insan daha iyi anlıyor daha iyi görüyor hepsi bu
Ay gerçekten öyle
Hepsi bu işte yaşadıklarını yaşamayan seni asla anlamicak asla da bilmez bazen mecbur kalıyorsun mutlu değilsen boşan diyorlar öyle kolaymi her şey mecbur kalmasan mutlu olmadığın yerde durmak hoşuna mı gider zannediyorlar sadece işte kötü kelime kullanırlar ama dediğim gibi içine girmeyen yaşamayan bilmez bu durumu
Haklısın
Bunun tek sebebi eşinin sana ilgisizliği ve onu sürekli yakalamış olman bu sebepten dolayıda senin gözün dışarıya kayıyor sıkıldın artık sürekli aynı şeyler aynı şeyler o yapıyorsa bende yaparım gibisinden birde çok yüksek birisin sanırım.
Gerçekten öyle oluyor inatlaşmaya gitti artık iş o bakıyorsa ben de bakarım gibi
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki.
Peki o da farkında mı senin baktığından
Severek mi evlendiniz
Farkediyor bence bişey demiyor kendisi de yaptığı için. Görücü usulü
Çocuk var mı
Bu arada rahatsız etmiyorum umarım. 😅😅
Var
İstiyorsanız diğer taraftan konuşabiliriz tabi isterseniz🙃
Mümkün müdür?
Herkes hayatında ne eksikse onu dışarıda arar
Insani en çok üzen eşiyle Yaşanması muhtemel şeyleri yaşayamamaktir ve bu eksiklikler istemsizce de olsa dışarıda aramaya başlar insan bir süre sonra, çünkü tek taraflı mücadele ile olmadigini anlıyorsun
Birde boşanmak öyle kolay değil. Sende kendini mutlu etmenin yollarını arıyorsun
İlgi merakı. Eskiden bende olduğunu hatırlamıyorum ama şimdi var nedense 🙂
Bende de öyle. Bi de eşim mesela dışarda güzel bi kadın gördüğünde falan bakan birisi bu da etkiliyor böyle olmamı
Ne güzel kaç kere uyardım kırılıyorum diye anlamıyor
Evet tesettürlüyüm ama dikkat ederim böyle bakımıma kombinime
Sunroof lu değilim sjsjsj
Evet bazen
Ailem zorladı öyle kapandım
Giyiyorum çünkü kendime özenmeyince daha mutsuz oluyorum
Belli yaşın ustundekiler sendromların etkisi altında ben hala oyundayim burdayım olayını kanıtlama derdiyle bu traz hareketlere girerken yaşça genç olanlar çok marifet gibi yangından mal kaçırırmis gibi pattadanak olaya giriyor haliyle gözü aklı yaşayamadiklarinda kalıyor bu sebeple gayet güzel düzenleri olmasına rağmen böyle hatalar yapabiliyorlar
Yaa varya acaip bir alt yapısı varmo işin de konu cooooooook uzun ya. Anlat anlat bitmiyor... Kısaca bir şey soyliyim ama. İlgiyi sevdiğini asla 3. Kişilere belli etme canın yanar
Bende bilmiyorum ama eşim surekli başka kizlar beni beğensin diye kendini şekilden şekile sokuyor buda beni çok üzüyor bana başka onlara başka
Yaa bu da zor bi durum
Aynen çok zor birde üzücü
Niye böyleler anlamıyorum ben de sürekli başkalarına bakarken yakalıyorum
Bilmiyorum soruyorum niye böyle yapıyorsun diye sen beni bilmiyormuşun dalga geçtiğini diye
Evliyim ve net yazıyorum. Dışarda olan sen de olmayan her şey ilgi çekiyor. Çünkü evdeki sana o gözle bakıp aynı hissi yaşatmıyor. Ne de olsa benim karım benim kocam mevzusu
Çünkü evliliğinde ilgi görmüyorsun ve sana kendini değerli ve güzel hissettirmiyorlar. Fakat dışarıdan biri bunu hissettirdiğinde doğal olarak ılgın oraya kayıyor, yaşayan bilir bunu
Normal benim çok hoşuma gidiyor başkası tarafından beğenilmek
Evli misin
Evet
Kac yıllık? Birde cok iilgi görüyor musun?
Cilve de vardır sen de :)) umarım kocan değerini biliyordur
Cilve benim diğer adım biliyor biliyor sıkıntı yok
Kaç yıllık evlisin
2 yıllık
Şanslı ama kontrolün de zor olur senin :))
Yeni evliymişsin. cok ilgi gösteren oluyor mu peki hanımefendi
İlgi gösteren var ama kimse ulaşamıyor o ayrı konu
Hmm ulaşamamak :)) cilveli olman sikkat cekmen etkiler insanı
Amaç da zaten dikkat çekmek değil mi bunun için çabalıyorum kudurtuyorum yetiyor bana
Kudurtma fena yani. İnsnalar sana ulaşmak ister. nasıl giyiniyorsun peki
Ulaşmak istiyorlar ama ulaşamıyorlar giyebildiğim en dekolteli kıyafetleri giyiyorum
Ooo sen fenasın:))) merak ettim şimdi soracaklarım var ama
Sormak istediğini sorabilirsin
Burdan herşeyi soramam😅 hesap sıkıntya girer. ama bence elektiriğin yüksek
@Mutluadam00 amacın o kadar belli ki oltaya gelen balık senden daha akıllı 🤗🤗
Ben getirttim işte 😅😅 biraz daha zorlasam sorardı 😃
Yok sormam:)) ama fake oldıgınu düşnüğyorum.2 yıllık evli olup dısarda erkeklerin dikaktini çekmeye calışmak felan pek mantıklı gelmedi hanımefendi
Beyler tamam yeter hadi başka yere
@Kralbop2 saol senden aldıgım bilgiler iyi oldu😂😂😂. yaptıklarını kendine sakla. hadi canım uza şimdi
Bende beğenirim seni
@Mutluadam00 abi sizin eve elektrik kaç geliyoya
İç çamaşırsız gezip frikik veriyor musun
Muhtemelen eşin seni sevgiye şefakata ilgiye veya seks e doyurmuyo, ondan aklın veya gönlün başkasına kayıyo, muhtemelen böyle
İki tarafında eksikliğinden olabilir ama çok yanlış bir durum bence sende de varsa kendini frenle yoksa çıkılmaz bir duruma düşersin amann
Kadın başkalarının ilgisini seviyor adam karısının yanında başka kadınlara bakıyor... bitmiş bir evliliği sürüklüyorsunuz siz sadece
eşini sevmediğinden olay bu kadar basit. evet her kes maximum seveceği değilde evlenebildiği kişiyle evlendiğinden bu sorular..
Duygusal boşlukta olan eşinle yeteri ilgiyi görmeyen kişiler buna gerçekten ihtiyaç duyar bu da çok normal bir durum
Bu çok yaygın, genelde eşlerle ilgili olduğu düşünülüyor ama alakası yok aşk ve seks hayatı mükemmel bile olsa insan ruhu arzulanmak istiyor
Eşinden göremediği ilgiyi başkasından beklemesi normal
Bu durum aslında sandığından çok daha yaygın ve bunu hissettiğin için kendini suçlu ya da anormal hissetmene gerek yok
Burası bu tarz detaylı konuları konuşmak için biraz kasvetli kalıyor. İstek at istersen, oradan hem daha rahat konuşuruz
Sana bir avukat ve bir insan olarak yaklaşıyorum. Mesleki tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki evlilik asla bir kaçış yolu veya sığınak olmamalı. Sırf aile baskısından kurtulmak için yapılacak bir evlilik, seni ileride çok daha büyük hukuki ve duygusal çıkmazlara sokabilir. Haklısın, sadece bir uzaklaştırma kararı o evdeki psikolojik duvarları yıkmaz. Ama bir avukat olarak seni bu çaresizlikten kurtaracak başka yasal ve finansal stratejiler geliştirebiliriz. Kendini yalnız hissetme, her hukuki problemin bir çözümü vardır.
Eşinizden iligi görmediğiniz için başka erkeklerden ilgi arıyorsunuz
İnsanlar eşlerinden görmedikleri ilgiyi başkasından görünce şaşırıyor
Sizin evliliğiniz çoktan bitmiş, bence daha fazla günahkâr olmadan ayrılın awk.
Eşin yeteri kadar ilgi göstermeyince gözün dışardaki erkeklerde olabilir
Adrenalin heyecan ve eşinde istediğinin olmaması
Herkes anlamaz senin durumunu
Evde önemsenmiyorsun sen değerli hissetmek ve anlaşılmak hatta arzulanmak istiyorsun. Normal bir durum
7 yıllık evliyim son yıllarda arttı
Önemsiyor da bence artık dışardakiler daha çok etkiliyor onu yani yıllar geçmiş artık elde etmiş
Ya seni? Senin bakış açın nedir dışarıdakilere?
Bakıp geçiyorum sadece ya
Dertleşmek ister misin? Saygıda kusur etmem
İsterim
Hala tercih edilebilecek biri olduğunu bilmek iyi hissettiriyor
Evde gerekli ilgiyi görmediği için olabilir mi?
Beğenilmek onaylanmak ve bazı insanlarda teşhir arzulanmayı sevmek var
Bence normalde başkaların ilgisine evlilikte ihtiyac duyulmaz (partner haricinde). Neden başka bir erkeğin ilgisi hoşunuza gider özel değilse? Eşinizden istediğiniz ilgiyi mi alamadınız? Daha mi fazla istiyorsunuz? Yoksa başka bir sebebi mi var? Yoksa eşinizin bir davranışı mi sizi oraya götürdü?
İstek arzuların olabilir ama ileri gitmemek şartıyla ben gidiyorum ama sen dur duracağın yerde
Sen gidiyorsun da ben niye duruyorum 😅
Haha yok sana gelmem ihtiyar 😅
demekki eşinden yeterince ilgi göremiyorsun ilgi açlığı oluşmuş
Evet eşim iyi birisi ama benim biraz daha fazla ilgiye ihtiyacım olabiliyor
O da olabilir bilmiyorum ki seviyorum beğenilmeyi ilgiyi
Uzaktan herkes öyle gözüküyor demi
Nasıl da iyi rol yapıyolar eşime bakıyorum keşke o da onlar gibi olsa diyorum
Düşüncelerin çok mantıklı teşekkür ederim, elde edene kadar demi her şey çok haklısın
Öyle tabiki
Teşekkür ederim
Boş ver başkasını bebeğim de sen evli misin evliysen giyim tarzın nasıldır genelde dışarıya çıktığında işe giderken falan nasıl giyiniyorsun Ne giyiniyorsun onu söyle önce
Bir şey sordum cevap versene yavrum
Xiktigimin xürtügu seni
İlle küfür ettireceksin kendine tabi
Kes lan sesini
Tam bir hayat kadını sen başka bir bok deyip
.. faaaahhhisssessin sen başka bir bok değil
Eşin yeterli ilgiyi göstermiyor mu? Ayrıca dikkat çekilmek begenilmek kadınların hoşuna gider cogu da dillendiremez. kac yıllık evlisin
İlgi isriyor musun:)
Olabilir benim de senin gibi evli hatunlara ilgi vermek ilgiye boğmak hoşuma gidiyor
Gizliden çıksam gelir misin bebeğim
Kırma beni
Hadi
Eşin yeteri kadar ilgi vermiyordur yuceltmiyordur ya da esini sen o kadar begenmiyorsundur ama bu iş aldatmaya girmemeli kendine ya sahip çık ya da eşini boşa başka yelkenlere yol al
Evliliğinde mutlu değilsindir veya duygusal veya cinsel açıdan tatmin olmuyorsundur
İlgi gösteren kişi bekar mısın
Mı
Hmm kapalıymışsın bir de
Yasak olan herşeyin tadından yenmez fikri ile yaklaştığın için 😆
Allah haramdan uzak eylesin. Herkesin nefsi var. Eşler birbirlerinden güler yüzü ilgiyi eksik etmemeleri lazm..
Beğenilme arzusudur bu.
Herkeste ilgi aynı değil sorun orada beklenti ve karşılık yani umma ve bulma ile ilgili
Ne yapıyorsun dikkatli çekmek için az da olsa göstermek frikil vermek vs
Eşinden ilgi görmüyorsan başkasının yakınlığı hoşuma gider normaldir , S
normal mi diye sorman normal değil aldatmaya eğilimli birisin belli
Yakalanınca bunun cezasına katlanırsın ya git ayrıl ya da böyle bir şey yapma. d
Bunun evli ya da bekarlıkla alakası yok veya kadın erkeklikle her insan ilgi alakayı sever kimisi bunu belli eder kimisi belli etmez :)
Daha fazla ilgi istiyorsanda yardımcı olabilirim
Evet ya fazla ihtiyacım oluyor biraz
o zaman yardımcı olayım
Eşinden görmediğin ilgiyi dışarıda gördüğünde hoşuna gidiyor bunun açıklaması bu
Sıkıntılı bir durum ya da evliliğinde istediğin ilgiyi bulamıyorsun
İlgi mi görmüyorsun gerçi evlilikte artık taraflar kendini kendini kanıtlamaya ihtiyaç duymazlar ondan olabilir başkasından ilgi görmek o yüzden daha Bi hry canlı geliyor olabilir
Eşin senle ilgilenmeyi bıraktığı için
Gözü dışardaki güzel kadınlarda
Onun ki nasıl merakı hepsi aynı bk
Açık dikkat çekici olanlars baktığını fark ediyorum
hiç normal değil bence canım kocana anlatabilirsin ilgisiz hissettiğini ondan al ihtiyacını
sevgiyi kocasında bulamadıysa dışarıda araryabiliyor
Demek ki eşin sana o kadar da iyi hisler hissettiremiyor
Bencede
Farklı sebepleri oluyor
Mesela kocandan önce erkeğin var mıydı? Yani erkeklerle duygusal cinsel olaylar?
Susacak mıyız
öncelikle bunu hissetmen çok normal kadınlığın içgüdüsel olarak doğasında ERRRkek seven bi yapı vardır eğer kocanız hanımevladı pasif küfür etmicem bi tipse çok normal hayatım pasif erkeklere ölüm ♥
Bennce değil ama evli olmadan bunu yorumlayıp yargılamak istemem bana doğru gelmiyor sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?