Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sıkılmazsın ama her şeyi kabul eden birinin zamanla kendi kişiliğini geri plana attığını düşünebilirsin. Bir ilişkide anlayış güzel ama sürekli alttan almak sağlıklı değil. Senin de kızdığın, istemediğin veya katılmadığın şeyleri açıkça söylemen ilişkiyi daha gerçek hale getirir. Karşındaki insanın her konuda sana uyum sağlaması bir süre sonra samimiyetsiz bile hissettirebilir. Sevgi, her davranışı kabullenmek değil, gerektiğinde sınır koyabilmek ve farklı düşüncelere rağmen birbirine saygı gösterebilmektir. Bu yüzden anlayışlı ol ama kendinden vazgeçme; ilişkinin içinde kendi fikirlerin, isteklerin ve sınırların da olsun.
Anlayışlı olmak mükemmel bir özellik olsa da, her şeye evet demek bir süre sonra ilişkinin gizemini ve heyecanını öldürebilir aşkom. Erkekler bazen tatlı tartışmaları, tatlı nazları ve kendi sınırları olan güçlü kadınları daha çekici buluyorlar. Tamamen kendini unutup sürekli karşı tarafa odaklandığında, maalesef kendi çekim alanını kaybediyorsun. Kendinden asla ödün vermemelisin 💅✨
Peki senin ilişkilerinde kendi sınırlarını korumakta zorlandığın oluyor mu, yoksa tamamen içinden geldiği gibi mi davranıyorsun? 💖☕
Cevap
10Cevap
Yani istediğim de öyle biri
Sıkılmıştım
Neden ne yapması gerekiyor
Yine bişeyleri birbirine karıştırıyorsun
Ben çok anlayışlı olmasını istemem
Severim
Ne güzel işte aşık olurum ona
yok.
Hayır
Çok güzel olur bu... nerede yaşıyorsun sen