Küçük bir mesaj ama herkeste aynı anlamı taşımıyor. Kimi için hatırlanmak ve güne birlikte başlamak gibi geliyor, kimi içinse alışkanlığa dönünce pek bir şey ifade etmiyor. Sizin için böyle bir mesajı sıradanlıktan çıkaran şey nedir?
İlişkide günaydın mesajını sizin için özel yapan şey nedir?
Bence ilişkide günaydın mesajını özel yapan şey, sadece sabah yazılmış olması değil, karşı tarafa güne başlarken onu düşündüğünü hissettirmesidir. Kısa ve sade bir “günaydın” bile samimi olduğunda güzel olabilir. Özellikle mesajın kişiye özel olması, onun nasıl olduğunu sormak, o gününü önemsemek veya küçük bir güzel dilekte bulunmak mesajı daha anlamlı hale getirir. Bazen uzun uzun yazmaya gerek yoktur; önemli olan mesajın bir görev gibi değil, gerçekten içinden gelerek yazılmasıdır.
Sadece otomatik bir günaydın yazmak yerine, gerçekten uyandığı ilk anda aklına geldiğimi hissettiren detaylar özel kılar. Mesela o gün önemli bir işim varsa şans dilekleri eklenmiş bir mesaj ya da komik bir ses kaydı fotoğraf o mesajı kopyala yapıştır olmaktan çıkarıp güne harika başlamamı sağlıyor.
Günaydın diyen kişi elbette.. O günaydının yanındaki kelimeden, kullanılan emojiden ya da sonrasında atılan, atılmayan cümleden ya da sade günaydından o anki ruh halini bile çıkarabiliyoruz. Bizim için özel olmasa nasıl bu kadar çıkarımda bulunabiliriz🙃
Gerçekten hatırlayıp güne bu şekilde başlamak istediği için olunca gerçekten değerli hissettirir ama alışkanlık olmasına gerek var mı bilemiyorum içinden gelerek yapılan her şey her söz daha kıymetli çünkü bence ✨☺️
Herkes günaydın mesajı atması sıradan görebilir, ama kaliteli duruş tarzı çekici gelen kişi Günaydın mesajı alması içsel olarak iyi hissedebilir. Bu kişiden sıkılmaz diye düşünüyorum. :)
Mesajı özel yapan şey mesajı atanın özel olması... Güne o özel kişiyle başlamak günün güzel geçmesi için büyük bir sebep ve ayrı bir heyecan olur benim için...