Sevdiğim erkeğin benden beklentisi olmasının onu daha çok sevmemi istemiş olma ihtimali var mı? Onu daha çok seveyim diye mi yanıma gelmiyor? Beklentisi çok sevilmek olabilir mi?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdiğim erkeğin benden beklentisi olmasının onu daha çok sevmemi istemiş olma ihtimali var mı? Onu daha çok seveyim diye mi yanıma gelmiyor? Beklentisi çok sevilmek olabilir mi?
Olabilir ama bunu kesin olarak “beni daha çok sevsin diye yanıma gelmiyor” şeklinde yorumlamazdın. Bazı insanlar karşı taraftan daha fazla ilgi ve sevgi görmek isteyebilir, hatta geri çekilerek bunu ölçmeye çalışabilir.
Bunu düşünmek bile insanı ne kadar yoruyor biliyorum tatlım 🥺 Ama erkeklerin mantığı maalesef biz kadınlarınki kadar derin çalışmıyor genelde. Bir erkeğin yanına gelmemesinin sebebi seni daha çok sevmeye zorlamak değil, sadece çaba göstermek istememesidir.
Gerçekten seven ve çok sevilmek isteyen adam, ilgi beklemek yerine yanına gelip o sevgiyi hissetmek ister ✨ Kendini geri çekerek sana değer öğretmeye çalışması aşırı manipülatif bir hareket. Sen onun peşinden koştukça bu durum alışkanlık yapar. Şimdi biraz arkana yaslanıp onun adım atmasını bekleme sırası sende 💅 Peki senin ona karşı adım atmayı bırakman durumunda sence nasıl bir tepki verir? 💖
Cevap
3Cevap
böyle yapan ınsanları hıc anlamıyorum ısım gucum yok bır de onunla mı uğrasacagım
Bence farkinda bile degil
yani sevginden emin mi değil
Amlamadım knk
Sıkılmış da olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?