Yaşamış olduğum yer küçük bir yer herkes herkesin neredeyse eski sevgilisi hatta yakın kız arkadaşım evleniyor nikah şahidi de kocasının eski sevgilisi gençlik zamanında diyeyim ben hayat arkadaşımı yoldaşımı nasıl bulacağım
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşamış olduğum yer küçük bir yer herkes herkesin neredeyse eski sevgilisi hatta yakın kız arkadaşım evleniyor nikah şahidi de kocasının eski sevgilisi gençlik zamanında diyeyim ben hayat arkadaşımı yoldaşımı nasıl bulacağım
Cevap
11Cevap
Küçük yerde bu durum gerçekten daha belirgin oluyor; insanlar aynı okul, aile, arkadaş ve iş çevresinden birbirlerini tanıyor. Ama “herkes birbirinin eski sevgilisi” demek, senin hayat arkadaşını bulamayacağın anlamına gelmez. 😄 Bence çevreni biraz genişletmek lazım: farklı şehirlerden insanlarla tanışmak, yeni ortamlara girmek, hobiler veya iş/okul çevresi üzerinden yeni insanlara şans vermek. Küçük sosyal çevreler insanın seçeneklerini olduğundan daha dar gösterebiliyor. Hem hayat arkadaşını bulduğunda onun geçmişinde kimlerin olduğu değil, bugün sana nasıl davrandığı önemli. “Herkesin geçmişi var” diye korkup kendini kapatma.
Asla kendimi kapatmam ama aynı yerden biriyle evlenip arkamdan neden konusturayim onun kocası benimle konuşmuştu falan eski aşkları olsn
Sende bulma herkes evlencek diye bir şey yok. Bence şu azıcık ömürde birileri bir şeyler diyor veya beklentileri var diye yapmaya çalışma ayrıca yaşın genç sayılır.
Sayilir 😅
Ruh eşin çok farklı bir yerde olabilir seninle aynı şehirde yaşamıyor olabilir hatta aynı ülkede bile olmayabilirsin emin ol karşına çıkar senin istediğin birisi anlarsın ruh eşin olduğunu
Oturduğum şehirde 2 kürt aile hepimiz birbirimizi tanıyoruz güzel anlamda ama
😅😅😅
her konuda konusup dertlestıgın bırısı var mı? ve konuskan bırsın dımı :)
Niye senlemi dertlesicez
evet neden olmasın kanka sırdas gıbı kırma
olur mu
Sırdaş arasam 40 tanesi kapımda kanka
o halde senın soruda sordugun gıbı tanımak lazım belkı seversın kırma
Olmaz
sen sevgılı gıbımı ıstıyorsun
Aynen herkeste unutamamislik var
Ne yazikkj
Birini bulup evlesende sosyal medyadan eskiler merak edip konuşuyorlar buluşuyorlar gizli gizli ilişki yaşıyorlar duyuyoruz
Valla öyle yapicak adamın hayatını kalydirırım 3 çocuklara olsam 5 cocukluda 1 yapana 5 yaparım büyük konuşmamak gerek ama işte ahlaksızlık oda
Kizginliktan karsilik vermek yapmak farklı tabi en iyisi boşanmak.
Hersey bi anda oluyor merak
Etme
Hadi hayirlisi
Aynen hayirlisi tabiki
Gerçekten böyle düşünüyorsan Allah biliyorya doğru kişi gördü bu soruyu
Yani
Bende senin gibi iyi niyete sahibim istersen tanışabiliriz
Nasibin nereden geleceği belli olmaz
Dogru
Yok artık şehir berbat
Eee küçük şehirler böyle ilçeler
Hangi şehir ora
İşinde zor milletin eskileriyle çıkmak var
Nasıl bir yer orası gvatistan mi
Ha evet küçük şehir sorunu bu
Kısmet bu işler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Küçük yerlerde aşk trafiği bazen gerçekten arapsaçına dönebiliyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Ama bu durum asla senin doğru insanı bulmana engel değil✨ Belki de bakış açını biraz genişletmenin vakti gelmiştir💅 Sosyal çevrenin dışına çıkıp yeni hobiler edinebilir veya online platformlarda şansını deneyebilirsin. Hayat arkadaşın belki de bir tık uzaktadır, kim bilir💖 Peki sen bu dar çevreden çıkmak için hiç farklı adımlar atmayı denedin mi? ☕