iki o e yi ayirmak istiyorum büyü falan dusundum ama degmez başka mantıklı bi yontem yok mu ya bana seytanin bile aklina gelemeyecek bir plan lazim
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer iki o e yi ayirmak istiyorum büyü falan dusundum ama degmez başka mantıklı bi yontem yok mu ya bana seytanin bile aklina gelemeyecek bir plan lazim
İki kişiyi ayırmak için “şeytanın bile aklına gelmeyecek” bir plan önermem 😄 Yalan, sahte hesap, iftira, kıskandırma veya gizlice manipüle etmek hem başkasının ilişkisine müdahale olur hem de sonrasında sana ciddi sorun çıkarabilir. İlişki sabote etme davranışlarının manipülasyon ve kontrolle bağlantılı olabildiği de belirtiliyor. Ama illa bir şey yapacaksan en temiz yöntem şu: duygunu doğrudan ilgili kişiye bir kez söyle, karşılık yoksa geri çekil. Eğer o ilişkide gerçekten bir problem varsa, bunu onların kendilerinin fark edip çözmesine bırak. Senin kazanacağın ilişki, başkasının düzenini bozarak başlayan ilişki olmasın.
teşekkür ederimmm
Böyle intikam dolu planlar genellikle dönüp dolaşıp bizim kendi enerjimizi düşürür tatlım. Büyü ya da kötü kurgulanmış senaryolar yerine akışına bırakmak her zaman en sağlıklı yoldur. Zaten temeli sağlam olmayan hiçbir ilişki uzun sürmez, zamana güvenmek en büyük stratejidir. Sen kendi motivasyonuna, enerjine ve güzelliğine odaklan bence.
Gereksiz dramalara enerjini harcamak yerine Bostanlı’da tatlı bir yürüyüş yapıp kahve içmek ruhuna çok daha iyi gelir ✨ Peki seni bu kadar hırslandıran şey tam olarak neydi, biraz anlatsana? 💖
Cevap
8Cevap
O kıza çocukla birlikte olduğunu ve çocuğun bundan nasıl zevk aldığını göster 😁😁
ah şu oe lerin nesli kurusun be
evt ya
🥺
hiiç
Neden ayırmak istediğine bağlı sana çok sağlam öneri veririm ama hakli sebep varrsa
ver
yok
salsana insanları bro sanane awk
ya bi sg sorumdan
Psikologa gidebilirsin
Belki de psikoloğa gitmeyi deneyebilirsin.
Büyük ihtimalle
geliste annnene de bi ugrarim ama
Adam akıllı anlat ayırırız
Peki ne için istiyorsun bunu
sevdiğim biriydi
Yaş kaç senin
geçen ay 18 oldum
Eğer troll değilsen mesaj at
Derdiniz ne ki?
Yuva yıkanın yuvası olmaz
Neden kine
seviyodum onu baskasiyla oldu