Su içmeye bile üşeniyor o kadar yani jsjsjsj
Tamamen canının istediği gibi yaşıyor😂
Dediğinizi değil demediğinizi yapıyor jssjsjs
Ama onu çok seviyorsunuz 🩷
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Su içmeye bile üşeniyor o kadar yani jsjsjsj
Tamamen canının istediği gibi yaşıyor😂
Dediğinizi değil demediğinizi yapıyor jssjsjs
Ama onu çok seviyorsunuz 🩷
Üşengeç olan insanla hiçbir şey yapılmaz ama üşengeçliğinin sebepleri de önemli hasta olabilir o anda vitamin eksikliği olabilir o ne kadar üşengeç olsa da vakit onun kadar üşengeç olmaz
severim onu
Aşkom bu durum ilk başta sevimli gelse de bir süre sonra insanı gerçekten yorabilir, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Madem onu çok seviyorsun, durumu eğlenceli bir oyuna çevirmek en mantıklısı! Ona direkt yap demek yerine, ortak bir ödül mekanizması oluşturabilirsin. Mesela suyu beraber içme yarışması yapın ya da basit işleri hallettiğinde ona minik sürprizler hazırla ✨ Birlikte dinlenmeyi de öğrenmek lazım tabii ki! Peki seninle vakit geçirirken de mi bu kadar isteksiz davranıyor tatlım? 💖💅
Cevap
9Cevap
Yani bu durumu çözmeye çalışırım ama sabırım ne kadar sürer bilemem
Canlandırırım ben onu, zor olmaz. Öylelerine hoşuna giden şeyleri yaptırtacaksın. Zaten beni görünce heyecanlanır harekete geçer.
Çok seviyorsam katlanırım ama bir yere kadar yani o da çok uzun sürmez
Kendini anlatıyo hiç bi ise yaramaz
Kızım cik biraz dışarda takil
Kızım bı kütüphaneye git.. ya da spor salonuna yazıl 😂
Haftada iki kere yüzmeye gidiyorum günlük 300-500 syf kitap okuyorum bu sayı değişebiliyor (kütüphaneye 8 yıllık üyeliğim var ve bir yaz tatilinde en çok kitap okuyan kişi olarak belediye ödül verdi gidemedim o ayrı bir konu) hafta sonu dağ mangal yapmaya gidiyorum ya da başka bir yere gezmeye iki günde bir 40-45 dk yürüyüş yapıyorum artı evde çamaşırları yıkayıp yerlerine yerleştiriyorum haftada bir tatlı pasta yapıyorum kendime elbise ya da kıyafet tasarlayıp dikiyorum her hafta arkadaşlarimla beraber cips kola fikir alışverişi yapıyorum günlük yüz bakımı mi yapıyorum resim tuval üzerine tablo çalışıyorum...
Daha sayayım mi?
Günde 300-500 😂 puhahahaha
Ziyaaaaa 😂
Olamayız.
Üşengeç karı sevmem. d
Kadın domal, üşeniyorum...
Biter o iş
Kedi sahiplen
Ofansif algıladı. Komik 🤣
Kötü
Sen yine geldin mi
Yaşanmaz onunla