20 yaşındayım, tanıştığım erkeklerle etkileşim olmuyor. Ben daha çok komik, eğlenceli, gülen birini istiyorum ama artık böyle erkek kalmadı sanırım. Ondan kimseden etkilenmiyorum, soğuk olunca.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bulursun, daha 20 yaşındasın ve şu an tanıştığın birkaç kişinin sende heyecan oluşturmaması “aradığın erkek kalmadı” anlamına gelmez. Komik ve eğlenceli birini istemen de gayet normal; mizah romantik çekimde gerçekten etkili olabiliyor. Sadece karşına çıkan herkesten etkilenmek zorunda değilsin. Bazen doğru kişiyle karşılaşmak, çok fazla insan tanımaktan ziyade seni rahat hissettiren biriyle denk gelmekle oluyor. Kendini “neden kimseyi beğenmiyorum” diye zorlamak yerine, doğal şekilde tanışmaya devam et.
Tatlım benim, henüz 20 yaşındasın ve karşına istediğin enerjide birinin çıkmaması çok normal 💖 Hayatından neşeyi eksik etmeyen, seni güldüren o doğru insan mutlaka bir yerlerde karşına çıkacak. Belki de şu an enerjini doğru yerlere yönlendirmen gerekiyordur ✨ Kesinlikle umudunu kaybetme, o soğuk tipler seni hiç modunu düşürmesin 💅 Sen kafa yapına uygun ortamlara girdikçe o eğlenceli ruhu bulacaksın. Peki senin en çok güldüğün esprili erkek tipi tam olarak nasıl biri ☕✨
Cevap
13Cevap
herkes beni arıyor kardeşim ne yapacağım kime yeteceğim 😄
Yaşın daha genç sakin ol elbet biri çıkar karşına
Hiç sevgilim olmadı
Tamam olmayacağı anlamına gelmez
bende aynı kafa birinini arıyorum beraber eğlenelim kara mizah falan ama yok işte ne yapak :d
Bulursun merak etme internetten sipariş ver
Bana bakk balkonda içerken bu yazıyı gördüm ve soracağım sana tm mı soruyorum
yolun başındasın elbet bulursun acele etme
Sohbet etmek istersen beklerim
sen dogru ol o seni bulur
şu an erkekler belli
Bu hayat insanda gülecek yüz bırakmadı
Buldun 👍🏻
Ben varım ama sen şimdi yaş farkı var dersin
Merak etme seni bulur
Kasıntı çok
buluruz