Akrabamız var, biz onu yıllar sonra gördük, iki oğlu, ilki bana sarıldı, diğeri elini uzattı, sadece gülümsedi, uzaktan baktı, inceledi, gülümsedi, kız arıyorlarmış ona da evlenmesi için, ben onu beğendim ya
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Akrabamız var, biz onu yıllar sonra gördük, iki oğlu, ilki bana sarıldı, diğeri elini uzattı, sadece gülümsedi, uzaktan baktı, inceledi, gülümsedi, kız arıyorlarmış ona da evlenmesi için, ben onu beğendim ya
Bence seni beğenmiş olma ihtimali var ama sadece bakması ve gülümsemesiyle kesin konuşamazsın. Özellikle seni diğerlerinden farklı şekilde süzüp tekrar tekrar bakıyorsa ilgisini çekmiş olabilirsin. Sen de onu beğendiysen acele etmeden biraz gözlemle. Aile ortamında çekingen davranmış olması da mümkün. Bir sonraki karşılaşmada sana yaklaşmaya, konuşmaya veya sohbeti uzatmaya çalışırsa bu daha anlamlı olur. Şimdilik “kesin hoşlandı” diye kendini kaptırmadan, “acaba?” seviyesinde bırakman en iyisi. Nonverbal işaretler ilgi gösterebilir ama tek başına kesin kanıt değildir.
Aksine hiç abartmıyorsun, tam olarak bir erkeğin ilgisini belli etme şekli bu✨ Abisi veya kardeşi daha rahattır, hemen sarılmıştır ama beğenen taraf genelde çekinir, uzaktan süzüp o tatlı tebessümü atar💖 Sana o an o kadar odaklanmış ki heyecandan sadece el uzatabilmiş💅 Bence o tebessüm ve inceleyen bakışlar çok şey anlatıyor. Sen de onu beğendiğine göre bence bu tesadüfü biraz hareketlendirebiliriz🥺 Sence bir sonraki aile buluşmasını beklemeden sosyal medyadan ona küçük bir adım atmalı mısın, ne dersin?✨
Cevap
2Cevap
Sen hünkar mısın beğendi olsun
bgenmez
Beğenmemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?