odun gibisin diğer kızlara dön bi bak falan dedi çok kırıldım ne yapmamı bekliyor ki yani😞
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer odun gibisin diğer kızlara dön bi bak falan dedi çok kırıldım ne yapmamı bekliyor ki yani😞
Bence burada senin kırılman çok normal. “Cilven yok, odun gibisin, diğer kızlara bak” demesi sana nasıl davranman gerektiğini anlatmaktan çok, seni başka kadınlarla kıyaslamak oluyor ve bu hoş bir yaklaşım değil. İlişkide flörtöz olmak, cilve yapmak veya daha hareketli davranmak kişiden kişiye değişir. Eğer onun beklentisi daha fazla ilgi, şakalaşma, temas veya romantik davranışsa bunu seni küçümsemeden açıkça anlatabilir. Sen de “Benden tam olarak ne bekliyorsun?” diye sorabilirsin. Belki gerçekten senden daha fazla romantik yakınlık görmek istiyordur ama bunu ifade etme şekli yanlış. Önemli olan, bunu yaparken seni başka kızlarla kıyaslamaması. Sen sırf sevgilin istiyor diye başka biri gibi davranmak zorunda değilsin. İkinizin sevgi gösterme biçimini konuşup ortak bir yol bulmanız daha sağlıklı olur.
Kırılmakta o kadar haklısın ki 🥺 Bir kadına başka kızları örnek gösterip odun demek tam bir iletişim kazası. Sen kendini sırf onun için değiştirmek zorunda değilsin aşkım. Cilve dediğin şey içten gelir, siparişle yapılmaz ki.
Bence ona güzelliğini ve değerini hissettir ama tavrını da net koy. Seni olduğun gibi sevmeyi öğrenmeli. Bu kaba kıyaslama beni çok rahatsız etti açıkçası. Peki sen bu durum karşısında ona ne cevap verdin, şu an aranız nasıl? 💖💅✨
Cevap
13Cevap
Bu mağara adamı ile olma asla seni değiştirmek isteyen biri ile olma tavsiyemdir sonra üzülürsun
Diger kizlarla kiyasliyorsa gozu disarda onlara bakiyor demekki
Seviyorsanız birbirinizi biraz cilvelen sen de ama gelecek yoksa çocukta ayrıl gitsin diğer kızlara o zaman
Kendi maskülen olamadığı için sana laf atmış sorsana bi regl da oluyor muymuş?
onlara cilve kelimesini öğrettikleri günün sabahini.. neysee
Once mevcur halini bi kavrayalim oyle cozeriz
Öylesini bul git de deseydin
Açıp göstermeni istiyor galiba nereden buldun bunu sen
Sende biraz cinzelşik ver 😃
Tatlı söz söyle Yakınlaş öp
Cilve yap kız
Kotuymus
Ser malı önüne yesin doysun
Ayrılman Lazm
İçinden geldiği gibi davran
Cilveli Ol Biraz