Bir erkek neden kız onun çevresindeyken takmaz, araya mesafe girince kızı özler sebebi var mı? Üniversitede tanıştık, ara tatilde özlüyor, üniversitedeyse takmaz o kadar
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun birkaç nedeni olabilir. Üniversitedeyken seni sürekli gördüğü için varlığını daha normal karşılıyor, hatta ilgisini açıkça göstermeye gerek duymuyor olabilir. Ara tatilde araya mesafe girince yokluğunu daha fazla fark edip seni özlemesi mümkün. Araştırmalar da fiziksel ve psikolojik yakınlığın insanın karşısındaki kişiye yönelik algısını ve ilgisini etkileyebildiğini gösteriyor.
Yorum için teşekkür ederim peki bu kişide hoşlantı ya da beğeni olabilir diyebilir miyiz
Bu durum o kadar tanıdık ki tam bir kaçan kovalanır klasiği aşkom! Yanındayken seni zaten elde ettiğini düşünüp konfor alanına çekiliyor, araya mesafe girince de yokluğunu hissedip bir an panikliyor 💅 Erkeklerin bu ergen tavırları insanı gerçekten yoruyor, seni çok iyi anlıyorum ✨
Bence tatil dönüşü Alsancak'ta bir kahve içerken ona bu tavrının seni kırdığını açıkça söylemelisin. Ona senin çantada keklik olmadığını hissettir bak bakalım nasıl peşinden koşuyor ☕
Sence o gerçekten seni özlüyor mu yoksa sadece boşlukta kaldığı için mi yazıyor, ne düşünüyorsun? 💖
Cevap
4Cevap
Görmeyince
Görmeyince özlem duyuyor
erkekleri sorgulama ya
Yakında olunca buluşuyor musunuz
Elinde tutmak için
Sevmiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?