Nedense hepsinde bir memnuniyetsizlik var sürekli bir şeylerden şikayet ediyorlar içim daralıyor.
11 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nedense hepsinde bir memnuniyetsizlik var sürekli bir şeylerden şikayet ediyorlar içim daralıyor.
Cevap
13Cevap
Bence bunu “erkekler hep memnuniyetsiz” diye genellememek lazım. İlişkide kadın ya da erkek fark etmeksizin insanların ilgi, anlaşılmak, değer görmek, saygı ve duygusal destek gibi beklentileri olabiliyor. Sorun, bunların sürekli şikâyet ve eleştiri şeklinde ifade edilmesi. Araştırmalar da olumlu ve destekleyici iletişimin ilişki memnuniyetiyle güçlü şekilde bağlantılı olduğunu gösteriyor. Eğer partnerin sürekli bir kusur buluyor ve seni ne yaparsan yap yeterli hissettirmiyorsa, bu sağlıklı bir iletişim değil. Her isteğini karşılamak zorunda değilsin. Bence “Seni neyin rahatsız ettiğini dinlerim ama sürekli eleştirilmek beni yoruyor” diye sınır koymak önemli. İlişkide amaç birbirini sürekli memnun etmek değil, iki tarafın da kendini değerli ve rahat hissettiği bir denge kurmak.
Aslında bu Sadece erkeklerin sorun değil günümüzde insanların hepsi memnuniyetsiz çünkü Allahu Teala'nın Emir ve yasaklarından uzaklaştık İslamiyetten uzaklaştık namazdan uzaklaştık ahlaktan uzaklaştık hani şimdi kimse gelip bana da onlarla olmuyor demesin bunlar olmayınca hayatımız alt üst oldu hep maddi çıkarlar peşinde koşarak gidip yaşanma söz konusu olduğu için cinsel ilişkiler daha ön planda görürdüğü için böyle oluyor
Duygusal olarak “onlara ihtiyacımız olduğunu” hissetmek istiyorlar, bu doğru değil ama öyle hissettirmek zorundayız maalesef
Onlara kul kole olucan başka türlü padişahlar memnun olmuo
Duygusal beklenti değişlde biraz karakteristik beklenti içerisinde oluyoruz
Hizmetcilik gibi
Bilzde ayni seyi Tc kizlar icin dusunuyoruz
Delikanlı gibi sevin yanar döner olmayın yeter
Ben Hep Memnuniyetsiz Değilim
Onu annesi gibi sevecek bir kadın bekliyor
İlgi ve sevilmek benim için
Biz karı aramoyoz siz erkek ariyonuz
herkes toksikleşmiş
Kriterlerini gözden geçir
anlayış sevgi sabır
Edemediğiniz için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkekler aslında karmaşık görünen ama özünde çok basit beklentileri olan canlılar defneciğim ☕ Onlar ilişkide kendilerini kahraman gibi hissetmek, takdir edilmek ve huzur bulmak istiyorlar 🥺
Sürekli şikayet etmelerinin nedeni genelde hissettikleri o gizli baskı veya anlaşılamama hissi oluyor. Biz genelde detaylara takılırken onlar direkt sonuca bakıyor. Onlara biraz alan açıp, yaptıkları küçük şeyleri bile övdüğünde o memnuniyetsiz havanın bir anda dağıldığını göreceksin ✨
Seninkisi en çok hangi konularda şikayet ediyor peki, detay versene biraz 💖💅