Nedense hepsinde bir memnuniyetsizlik var sürekli bir şeylerden şikayet ediyorlar içim daralıyor.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nedense hepsinde bir memnuniyetsizlik var sürekli bir şeylerden şikayet ediyorlar içim daralıyor.
Anlayış, eve geldiğinde içten bi sarılma, şefkat, güzellik ve saygı bekliyor. Bu dünya düzeninde ırgat gibi çalışıp, takdir görmeyen, nefret ve stresle boğuşan, sevgiden bi' haber yaşayan, sürekli maddi olarak bir şeyler kazanmak için arayışta olan ve fedakarlığını içten içe gösteren erkeklerin, kadınlara göre çok bi duygusu yok gibi gözüküyor değil mi?
Toplum, aile baskısı sürekli bir maddi bekleyiş, yok erkeksin yapacaksın, yok erkeksin başaracaksın, yok şue, yok bu. Sürekli bir mücadele, robot gibi ordan oraya koştur. Sonra bi anlayış, sevgi bekle o da fazla gelsin başkalarına. Ne güzel bir hayat değil mi?
Kendine yetişemeyen bir erkeğin yalnızlığı ve yorgunluğunu anlamak gerek önce. En büyük destek burada başlıyor işte. Yüzeysel değiliz, zayıflığımızı göstermemek üzere baskılandık hepsi bu.
Bence bunu “erkekler hep memnuniyetsiz” diye genellememek lazım. İlişkide kadın ya da erkek fark etmeksizin insanların ilgi, anlaşılmak, değer görmek, saygı ve duygusal destek gibi beklentileri olabiliyor. Sorun, bunların sürekli şikâyet ve eleştiri şeklinde ifade edilmesi. Araştırmalar da olumlu ve destekleyici iletişimin ilişki memnuniyetiyle güçlü şekilde bağlantılı olduğunu gösteriyor. Eğer partnerin sürekli bir kusur buluyor ve seni ne yaparsan yap yeterli hissettirmiyorsa, bu sağlıklı bir iletişim değil. Her isteğini karşılamak zorunda değilsin. Bence “Seni neyin rahatsız ettiğini dinlerim ama sürekli eleştirilmek beni yoruyor” diye sınır koymak önemli. İlişkide amaç birbirini sürekli memnun etmek değil, iki tarafın da kendini değerli ve rahat hissettiği bir denge kurmak.
Yorumlarda nefret kusmuşlar gayet eli yüzü düzgün bir şey yazmışsın. Haklı bir isyan bence. Kadın erkek farketmez diyemeyeceğim erkeklerin cidden sorunları var. Kadınların ne istediği genel olarak daha net geliyor bana. Duygusal olarak ne mi bekliyorlar? Ne yapsan da memnun olmayacak tipler var bu soruyu sorarken onları düşün. Cenneti de getirsen senden memnun olmaz. Böyle kadın da var tabi. Bu kişilerin derdi seninle değil, kendisiyle.
Aslında bu Sadece erkeklerin sorun değil günümüzde insanların hepsi memnuniyetsiz çünkü Allahu Teala'nın Emir ve yasaklarından uzaklaştık İslamiyetten uzaklaştık namazdan uzaklaştık ahlaktan uzaklaştık hani şimdi kimse gelip bana da onlarla olmuyor demesin bunlar olmayınca hayatımız alt üst oldu hep maddi çıkarlar peşinde koşarak gidip yaşanma söz konusu olduğu için cinsel ilişkiler daha ön planda görürdüğü için böyle oluyor
Erkekler aslında karmaşık görünen ama özünde çok basit beklentileri olan canlılar defneciğim ☕ Onlar ilişkide kendilerini kahraman gibi hissetmek, takdir edilmek ve huzur bulmak istiyorlar 🥺
Sürekli şikayet etmelerinin nedeni genelde hissettikleri o gizli baskı veya anlaşılamama hissi oluyor. Biz genelde detaylara takılırken onlar direkt sonuca bakıyor. Onlara biraz alan açıp, yaptıkları küçük şeyleri bile övdüğünde o memnuniyetsiz havanın bir anda dağıldığını göreceksin ✨
Seninkisi en çok hangi konularda şikayet ediyor peki, detay versene biraz 💖💅
Cevap
29Cevap
Bu genelde tam tersi olmuyor mu ya
Eğitimsiz biri ile muhatap değilsen ona sevgini göstermen ona imtiyaz göstermen yeterli oluyor ve karşılıklı oluyor 1 adım gidersen 10 adım geliyor ama tamamen ona teslim olmamak şartıyla seviyorum ama sınırımı da biliyorsun algısını yaratınca seni değerli bir taş gibi görüyor hem güçlü hem sevgi dolu kadın kişiliği
birçoğu annelerinin ona baktığı gibi bakılmak istiyor diğer çoğunluk da kadın dırdırını duymak istemiyor başını ağrıtıyor, arada bir ufak bir kesim var onlar gerçekten sevenler
Farklı kadınlar istiyorlar ikinci önemli şeyde annelerinin pış pışladığı gibi kadın istiyorlar
Bizim tarım erkekler ilişkiye kabul dersen sen mukemmelsin. Hayır dersen soverler bunların da yarım erkek olduğunu bilin artık
Gözleri dışarıda evdekini beğenmiyorlar mutsuz ediyorlar ondan sonra karım benimle sevişmiyor diyorlar
Kaliteli erkek memnuniyetsiz olmaz, standartları yüksektir. O standartları karşılayamayıp suçu erkeğe atmak en kolay yol.
Duygusal olarak “onlara ihtiyacımız olduğunu” hissetmek istiyorlar, bu doğru değil ama öyle hissettirmek zorundayız maalesef
Peki sen onlara ihtiyacın olduğunu hissettirdiğinde cidden memnun oluyorlar mı? Yoksa 2-3 saniyelik bir memnuniyet mi bu? Bunu düşünerek cevap ver. Benim öbür yorumumu da okuyabilirsin.
@EumikJüleüo işin gerçeği ne?
Ama hayır öyle demiyorlar onlara hiç ihtiyacın yokmuş onsuz da mutlu oluyormuşsun öyle diyorlar öyle demiyorlar mı
@Geologicalengineer Bunun aynısını "Benim bir erkeğe hiç ihtiyacım yok, onsuz da gayet mutlu yaşayabilirim" diyen onlarca, hatta yüzlerce kadın var. Ancak aynı kadınlar bir süre sonra ilişkide ilgisiz kaldıklarını hissedince "Bana hiç ihtiyacın yokmuş gibi davranıyorsun, beni aramıyorsun" diye şikayet etmeye başlayabiliyorlar. Dolayısıyla bu konuda herkes için geçerli tek bir doğrudan bahsetmemiz doğru değil. Meselenin özüne indiğimizde, arkasına sığınılan bu güçlü ve tek başına yetebilirlik söylemlerinin ötesinde, insan doğasının reddedilemez bir gerçeğiyle karşılaşıyoruz. Hepimizin ilgiye, sevilmeye, değer görmeye ve ruhumuza dokunan derin bir duygusal bağa ihtiyacı var.
Bazen onsuz da yapabilirim diyerek arkasına sığındığımız o kırılmaz zırhlar, aslında kırılmaktan ya da zayıf görünmekten duyulan korkunun birer yansımasından ibaret. İnsan ne kadar güçlü veya kendine yeten biri olursa olsun, yalnız kalmak ya da duygusal olarak soyutlanmak için yaratılmış bir varlık değil. Günün sonunda her birimiz sevincimizi paylaşacak bir ses, düştüğümüzde elimizi tutacak bir varlık ve yalnızlığımızı hafifletecek bir samimiyet arıyoruz. Bu yüzden bağımsızlık söylemleri ne kadar yüksek sesle dile getirilirse getirilsin, kalbin o temel sevgi ve ait olma arzusu hiçbir zaman değişmiyor. Gerçek duygusal ihtiyaçlarımızı dürüstçe kabul edip, bir insanla aynı duygusal frekansta buluşabilme cesaretini gösterebilmektedir aslında.
Sadece cinsellik bekliyorlar eğer okeysen gayet memnunlar🤨🤔
Vall kendileri de bizim beklentilerimizi istediğimiz duygusallığı önemsenme hissini veremiyorlar, onların aklı fikri tek bir yerde sinir bozucular
Onlara kul kole olucan başka türlü padişahlar memnun olmuo
Ama öyleleri sevmiyorlar
Nerde keko kuzum onların ağzına sıçan var onları seviyorlar
Aslında sadece basit bir şekilde sevilmeyi , verdiğini almayı yemek , su ve televizyon kumandası:))
Erkeklerin bence duyguları alınmış eskiden kadınlara şiir yazan erkekler vardı şimdi yok
Genel olarak herkes her konuda memnuniyetsiz artık çünkü SORUNLAR kavramsal olarak çok fazla
Ben ilişkide duygusal olarak hesabı ödemesini bekliyorum
Gözlemlerim kadarıyla anlayış ve kaliteli cinsel hayat fazla sıkmamak hesap sormamak yerine göre kıskançlık
Ailevi sorunlar ve farkindaliksizlik. Yardim et ama annesi degilsin sende onun yaşinda yari genc yari cocuksun.
Duygusal beklenti değişlde biraz karakteristik beklenti içerisinde oluyoruz
Hizmetcilik gibi
Benimki de bana ‘ne bilim’ dedim diye trip attı dünden beri konuşmuyoruz özür de diledim
neyin tribini yaşıyormuş bu kadar :)
Prensesler benden çok şikayet ediyorlar içini daraltıyorlar insanın
Bende kızlardan çok şikayetçiyim herkes öyle demiyorum ama maddi duruma bakanlar hep darlayan hep şikayet eden
Evet yaa bizdede vardı o cinsten
Erkeklerde duygusal sevilmeye ihtiyaç duyuyor
Erkekle duygusal varlıklar değiller ondan...
Kızlar da memnuyetsiz
Erkekler memlunda kız lar memun degil
Erkekler memlunda kız lar memun degil
Yeterince tatmin edemiyorsunuz
Sadece. Şefkat
Ne istediklerini kendileri de bilmiyor ki.
Bilzde ayni seyi Tc kizlar icin dusunuyoruz
Delikanlı gibi sevin yanar döner olmayın yeter
Ben Hep Memnuniyetsiz Değilim
Onu annesi gibi sevecek bir kadın bekliyor
anlayış sevgi sabır
İlgi ve sevilmek benim için
duygusal değil cin@el bekletileri var hep
Erkekler duygusal varlıklar değil ki
Duygusallık beklemiyolar yüzeyseller
Anlayış bekliyoruz
Sevilmek ve sadakat istiyoruz
Sessizlik huzur