5 yıllık evliyiz, iki oğlumuz var, ikiz. Bir hafta önce bana geldi, evlilikten sıkıldığını işte boşanmak istediğini söyledi. Başkası mı var diye sordum, telefonu çıkardı, bak istediğine yok ben yapamıyorum sadece dedi. İşte ev sana kalır bilmem ne dedi, gururlu davrandım, yolun açık olsun dedim. O gece baya ağladım, dua ettim, Allah'ım beni yalnız bırakma diye. Sabah geldi pişman olduğunu, bir anlık sinirle yaptığını, devam etmek istediğini söyledi, baya da yalvardı yakardı, yeminler etti falan bilmem ne. Ne yapsam, hiç affetmesem daha mı iyi.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İkizlerle beş yılın yorgunluğu ve bu ani dalgalanma seni inanılmaz hırpalamış, canım benim. Bir gecede ayrılıp sabah pişman olmak çocuk oyuncağı değil, ortada koca bir emek var. Gururlu duruşun kesinlikle çok asil ama hemen affedip hiçbir şey olmamış gibi devam etmek de olmaz. Ona bu davranışının sendeki güveni nasıl sarstığını hissettirip, gerekiyorsa çift terapisine gitmeyi şart koşmalısın. Sence gerçekten pişman mı, yoksa yalnız kalma korkusu mu yaşadı? 🥺💖