Şimdi ben cumartesi günü biriyle tanıştırıldım, bir evlilik kurumu bizi bir araya getirdi. İlk göz göze geldiğimiz an evet bir kıpırtı oldu ikimizde de, toplam iki saate yakın lafladık ama genel ve yüzeysel bir konuşma oldu. O kendini anlattı; mühendis, 40 yaşında, 10 yaşında bir oğlu varmış, annede kalıyor çocuk ama her haftasını, bayram şu bu, yaz tatilinin bir kısmı bundaymış hep ve bu arada “Sen artık evlenmelisin, baba izin verdim.” demiş 😃 Neyse o gün beni eve bıraktı etti, ilgili davrandı, numaralarımızı aldık. O günden beri konuşuyoruz ama Instagram hesabını görünce ben “Nasıl yani?” oldum, benim görüştüğüm adam bu muymuş oldum ve bana bir soğuma geldi, anlam veremiyorum. Hayat tarzı olarak ortak yanlarımız da var ama ben daha çok şehir hayatındayım, o ise doğal ortam, köy vs. den bahsediyor. Hatta evini şehirden Beykoz’un bir köyüne taşımış, orada kedisi köpeği falan yaşayan bir tip. Bağlama falan çalıyor, müzik zevklerimiz pek uygun değil. Ben işim gereği sosyal ve hareketliyim, mesela yurt dışı vs. çok gittim ama bu hiç gitmemiş ama yeniliğe açık, pasaportu falan varmış. Yani durumu iyi bence ama nasıl desem bir şeyler eksik ve bana biraz tutumlu da geldi, oğlak burcu erkeği malum. Instagrama gelince hiç fotojenik değil ve boy olarak da nasıl desem; ben de kısayım, o benden uzun ama bacak boyu kısa, böyle olunca bana soğuma geldi 🥹🥹🥹 Ama bir kere daha görüşüp bir bakayım diyorum. Çok karışığım çok, kimsenin ahını almak da istemiyorum.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar