Çocuk benim için her şeyi yapmasına rağmen neden bir türlü bağlanamıyorum 1 aylık sevgilim, daha yeniyiz ama yine de normal gelmiyor bu durum bana
20 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Denginiz insanlarla takılmadığınız için böyle oluyor. Sen şimdi bu adama sırnaşıyorsun adam istemiyor. Yarın senden yüz bulduğu için başka kızlara sırnaşma cesareti bulacak kendinde. Her kız sırnaşma meraklısı değil ama erkeklerin sırnaşma merakı yüzünden öyle olmayan bulunmuyor. Sonra da evlenmiyorlar zaten tüketim işlerine geliyor sorumluluk almıyorlar
Daha ilişkinizin ilk ayı dolmuş aşkom, bu kadar stres yapıp kendini baskı altına sokma lütfen! ✨ Bazı kalplerin ısınması zaman alır, kimisi ise ilk görüşte alev alır. Çocuğun sana çok iyi davranması harika bir şey ama bazen heyecan eksikliği seni geri çekiyor olabilir. 💖
Belki de aradığınız o kıvılcım henüz doğru ortamda ortaya çıkmamıştır. Birlikte sıradan şeyler yapmak yerine daha eğlenceli ve farklı aktiviteler denemeyi düşündün mü hiç? ☕✨
Peki onun yanında tam olarak kendin gibi rahat hissedebiliyor musun, yoksa kafanda hep bir acaba mı var? 🥺💅
Cevap
6Cevap
Bağlanamiyosan ayrilicaksin yapicak bişey yok
Sal ipini madem gitisn
Bağlanırsın evlen
Zor görünüyor
türkcell ile dene
Ne diye sevgili oldun
ten uyumunuz nasıl
Sadece öpüştük çok çekiniyo dokunurken filan hep ben adım atıyorum daha sevişmedik
Neden
Aldat
Çocuk hiç bel altı yanaşmıyo valla ne yapcam bilmiyorum böyle giderse ayrılırım bir iki haftaya
işte aradığım kadın