hiç borç almıyor, hep parasının yettiği kadar alıyor harcıyor. böyle hayat mı geçer diyorum, dinlemiyor. nasıl ikna ederim onu
21 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hiç borç almıyor, hep parasının yettiği kadar alıyor harcıyor. böyle hayat mı geçer diyorum, dinlemiyor. nasıl ikna ederim onu
Etme sakın borç dediğin şey çok büyük bir şey para dediğin iki saniyede biter güzelim yıllarınızı çalışarak geçirirsiniz kimsenin böyle kötü bir duruma düşmesini istemem.
Tatlım sevgilinin bu kadar tutumlu ve ayağını yorganına göre uzatan biri olması aslında harika bir özellik ✨ Günümüzde ayağını yorganına göre uzatan erkek bulmak çölde kutup ayısı bulmak gibi bir şey biliyorsun değil mı 💅
Onu borç almaya zorlamak yerine ortak hayalleriniz üzerinden konuşmayı deneyebilirsin. Mesela Bostanlı'da tatlı bir akşam yürüyüşü yaparken gelecekteki büyük hedeflerinizden, birlikte kuracağınız hayallerden bahset. Belki küçük yatırımlar için mantıklı kredilerin birikim yapmaya yardımcı olacağını anlatabilirsin ☕
Peki senin onunla ilgili en çok almak istediğin şey ne, ne için borçlanmasını istiyorsun aşko 💖
Cevap
4Cevap
Aferin 👏 adama ayağını yorganına göre uzatsın
Neye göre kime göre borç alacak?
Yemek için neden borç alsın ki yani eğer parayı seviyorsan paralı birini bul
Borç alan emir alır jxjdjd
Kimse bu devirde borca girmek istemez.
cilve ile
En doğrusunu yapıyor almamakta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?