Kız veya erkek fark etmez cevaplayabilirsiniz yamaç paraşütünde paraşütü süren kişi genelde erkek oluyor, arkadan kontrol ediyor. Kadınlar için de bir kadının kontrol ettiği paraşüte sevgiliniz binse ne derdiniz
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız veya erkek fark etmez cevaplayabilirsiniz yamaç paraşütünde paraşütü süren kişi genelde erkek oluyor, arkadan kontrol ediyor. Kadınlar için de bir kadının kontrol ettiği paraşüte sevgiliniz binse ne derdiniz
Cevap
2Cevap
Bindirme o zaman bu senin sevgiline guvenmedigini gösterir
karşı tarafa güvenle alakası var yabancı biri nihayetinde rahatsız falan edebilir
Ederse sevgilin der zaten sana gereğini yaparsın
tamam da sonunda yine olay kendine zarar verecek ben o adamın gitsem kafasını kırsam nolcak polisle ben uğraşcam
Ya ugrasican tabii erkeksin sen ya da binmesine izin verme
erkeklikle bunun alakası yok akıllı adamın yapacağı işler değil bunlar sana da tavsiye olsun
Yanımdaki kişilere sarkani ezdim yine ezerim azdan az çoktan çok gider
yüksek ihtimalle senin adli sicil kağıdı tertemizdir aman dikkat kirletme
Merak etme öyle olsaydı devlet işe almazdı
işte bu tahminim gibi böyle bol keseden sallayanlar genelde bi ifadeye bile girmemiş oluyor :)
rahatsız olmam sanırım
neden ya
bundan da etkilenmesin bir zahmet sevgilim olacak kişi. güven problemi yaşatacak birini istemem, o yüzden rahatsız olmam dedim. diğer taraf için konuşacak olursam da kadının/adamın işi bu. profesyonel bir meslek ve günde kaç kişiye hizmet ediyorlardır zaten. sevgilin istiyorsa kadın pilot tercih edebilir
güvenle alakalı bir sıkıntım yok ki sadece karsı tarafa güvenmeme konusu diğer konuya gelirsekte ben bu dünyadaki hele ki türkiyedeki insanlara tanımıyorsam asla güvenmem kadın pilot olayı keşke yaygın olsa da içimiz rahat olsa
İzin veririm ama kıskançlıktan da ölürüm
aynısını yaşadım ya sence bu işten nasıl çıkılır
Ya şimdi o adam Allah bilir günde kaç tane kız şey yapıyor görevi bu yani sadece kıskandığımızla kalırız
peki belli eder miydin kıskandığını yoksa normal devam mı ilişkiye
Ederdim trip atardım
bi erkek olarak nasıl trip atacağım ya hiç sevmem ki
afganlimisin olm sen
bazen böyle hissediyorum çok mu geri kafalıyım
Ederdi..
peki seni düşünmeden karsı tarafın sırf kendi istediği için yapması sence ne anlama gelir tamam yapsın karışmam ama yani bi ilişki içindeysen de bişeylere dikkat etmeli bir insan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dürüst olmak gerekirse benim kalbimin tapusu sevgilimde biliyorsun ama bu soru beni aşırı düşündürdü 💅 Dışarıdan bakınca fiziki bir yakınlaşma gibi görünse da orada tamamen profesyonel ve adrenaline odaklı bir spor var aşkom ✨ Ben sevgilime güvendiğim sürece arkasındaki pilotun kadın ya da erkek olması hiç umurumda olmaz, gökyüzünün keyfini çıkarsın yeter ki ☕ Sen bu konuda kıskançlık krizine girer miydin yoksa rahat davrananlardan mısın 🥺💖