Ömürlük dost olarak gördüğünüz kişi size aşık olduğu için ona çok kırıldığınız oldu mu? Ya da siz dost olarak gördüğünüz birisi sizden hoşlandığı için kırıldınız mı?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ömürlük dost olarak gördüğünüz kişi size aşık olduğu için ona çok kırıldığınız oldu mu? Ya da siz dost olarak gördüğünüz birisi sizden hoşlandığı için kırıldınız mı?
Cevap
13Cevap
Hayır bozulmadı niye bozulsun
Niye sevgili olarak görmedin peki
En yakın dostum aşık olmadı
Yakınlardam birisi ya da sen aşık oldun mu
Maalesef bozuldu. Ben yakın dostluk kurarken yıllardır, o bunu flortoz düşünmüş. Hayatımdaki tek pismanligimdir. Yıllardır o kadar üzülüyorum, o kadar özlüyorum ki...
E sen neden sonrasında flört etmedin ki tipini mi beğenmedin çekici mi gelmedi
Tamam da belki sabırla ve zamanla güzel bir ilişkiye dönüşecekti bu.
E zaten dostluk bitmesin diye dost kalmayı seçmek saçma. En azından ilişki deneyin ki o insanı belki ilişkide farklı seveceksin, aylar sonra aşık olacaksın bilemezsin. Sana açılıyorsa hafif hoşlantı değildir zaten. Senin o kadar tanıyan bir insan belki geçmişinşe kabul eden bir insan var neden şans vermedin :( belki o ilk görüşte kalbini attırn, kimyasal olarak hoşlandığın kişilerden daha hakiki ve kalıcı bir sevgi olacaktı
bir arkadaşım böyle yapmıştı konuşmayı kesmiştim ben de
Ne kadar yıllık yakın arkadaşındı ve neden onu sevgili olarak görmedin tipini mi beğenmedin?
biz sanalda tanışmıştık 4-5 yıl falan olmuştu. o da var ama çocuk gibiydi, ikimiz de öğrenciydik falan
Peki şimdilerde yapmış olsa şans verir miydin? Aslında düşününce 4-5 yılını verdiğin birisi ile daha iyi değil mi
hayır iki yıldır konuşmuyoruz zaten. bunu da iki yıl önce söylemişti yine olmazdı. sende durumlar ne
Neden olmaz tipi mi çekici değildi
sadece tipi değil ama yine olmazdı uzaktık hiç buluşmadık. ben de çocukken ondan hoşlanmıştım ama benden iki yaş büyük olmasına rağmen çok zor büyüdü
Dostluk bozuldu maalesef
Neden sevgili olmak istemedin
5 senedir arkadaşız ama hic o gözle bakmadım bide kafa yapımız dostluğa uyuyor o işlere değil
Yaşamadan bilemezsin. Her ilişki kendi içinde farklıdır. Her ilişkideki sen de diğer ilişkilerinden farklısın. Zamanla zaten uyum oturur başka birisi olursun. İnsanların yaptıkları en büyük hatalardan birisi bu :)
Evet oldu dostlukta bitti bir süre sonra
Neden onu sevgili olarak görmedin tipini mi beğenmedin?
Neden ayrıldınız
Sev. stik, sonra bi daha görüşmedik.
Öyle bir şey yaşamadım
O ask degil yukselme diyoz dhdhd
Vurdum tekmeyi gitti
Ne kadar yıllık yakın arkadaşındı ve neden onu sevgili olarak görmedin tipini mi beğenmedin?
Yıllık değil aylikti ben arkadaş dediğim hiçkismeye başka gözle bakmam
Kırılmak değil şaşırmak
Neden onu istemedin tipini mi beğenmedin
Sonrasında bakabildin mi
Sevgili oldun mu
Ayrıldıysanız nedeni nedir peki
Nesi sarmadı
Ben sana asıgım
Dosttan aşık olmaz
Neden olmaz? Aranızda güven var, sevgi var. Çok sağlam temelli. Üstüne flört de edilirse zamanla çekim de oluşur
Oğuzcan kaybetmezsin ama sevgiliyken falan kaybedebilirsin kaybettiğinde artık bir dostun da olmaz
E zaten o sana açıldığında dostunu kaybetmiş olmadın mı
Hayır açılmasına izin vermedim
Hala dostun mu
Evet
Ne kadar süredir
Kendimi bildim bileli
bozlmadi
Sevgili oldun mu
Yaşlar kaç
Olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostlukla aşk arasındaki o ince çizgi aşılınca insanın kafası aşırı karışıyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Birine yıllarca en saf duygunla sığınmışken birden durumun flörte evrilmesi büyük bir hayal kırıklığı hissettirebilir. Ben olsam dostluğumuzun samimiyeti zedelendiği için kesinlikle kırılırdım. Karşı taraf da hislerini seçemiyor belki ama kalbin ritmi değişince eski o rahat muhabbetler maalesef aynı kalmıyor 💔 Senin hislerin ne durumda peki, ona şans vermeyi hiç düşündün mü? ☕✨