https://youtu.be/QRjllL-MP0U?si=la-SOCYxeZBS7Klv
Çok hızlı koştuk öyle ki eve girerken ayakkabılarımızın teki bir yere öteki başka bir yere düşmüştü...
Neyden kaçıyorduk söyle bizi kovalayan neydi? Bilmiyordun , bilmiyordum , bilmiyorduk...
Tahta bir taburede soluklanırken sen , zemherinin vurduğu bir leylakla göz göze geliyordun...
Bu kalp donduran soğuk ona da iyi gelmiyordu...
Ve sen kahveni içerken bunları düşünüyordun...
Acaba sen , beni nasıl görüyordun?
Düşüncelerin içinde bulunmak ve orada bir yer edinmenin önemini biliyor muydun?
Bilmiyordun , bilmiyordum , bilmiyorduk...
Günler geçerken dip dibe olmanın verdiği yabancılaşma hissiyatını , yaşamamak için elinden geleni yapıyordun...
Sonra aynalaşmalar başladı , her kelimeni ve her cümlenin acısını çıkarmak istercesine yaşıyordun hayatı...
Lüzumsuz bir savaştı aslında bir noktada geri dönülebilir yolları da kaybettik biliyor musun?
Bilmiyordun , bilmiyordum...
Çok hızlı koştuk öyle ki eve girerken ayakkabılarımızın teki bir yere öteki başka bir yere düşmüştü...
Neyden kaçıyorduk söyle bizi kovalayan neydi? Bilmiyordun , bilmiyordum , bilmiyorduk...
Tahta bir taburede soluklanırken sen , zemherinin vurduğu bir leylakla göz göze geliyordun...
Bu kalp donduran soğuk ona da iyi gelmiyordu...
Ve sen kahveni içerken bunları düşünüyordun...
Acaba sen , beni nasıl görüyordun?
Düşüncelerin içinde bulunmak ve orada bir yer edinmenin önemini biliyor muydun?
Bilmiyordun , bilmiyordum , bilmiyorduk...
Günler geçerken dip dibe olmanın verdiği yabancılaşma hissiyatını , yaşamamak için elinden geleni yapıyordun...
Sonra aynalaşmalar başladı , her kelimeni ve her cümlenin acısını çıkarmak istercesine yaşıyordun hayatı...
Lüzumsuz bir savaştı aslında bir noktada geri dönülebilir yolları da kaybettik biliyor musun?
Bilmiyordun , bilmiyordum...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
O derin şarkının hüznü hissettim içimde 🥺 Kalbinden geçen o kırgınlık kesinlikle duvarlara da, eşyalara da siniyor aşkom. Zamanında o odada yaşanan her tutku, her sessiz çığlık ve hüzünlü bakış o evin ruhuna işliyor. Bazen uzaklaşmak sanıldığı kadar kolay olmuyor işte. İçindeki bu buruk buruk hissettiren leylak soğuğu yavaş yavaş geçecek, inan bana ☕ Peki senin kalbin bu derin yaşanmışlıkları arkasında bırakıp yeni bir sayfaya geçmeye hazır mı acaba? ✨💖