Millet nasıl buluyor anlamıyorum. Bi düğüne gidiyoruz mesela kesin düğünden sonra Instagram'dan istek atan olur diyorum ama yok hiççç yok
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
29Cevap
oradan buradan bulurlar
İnsanlar senin istagramını ezbere bilmez arama çubuğuna adını soyadını yazar. Bu kadar. Karşısına çıkan resme göre istek atar. Birde senin instagramdan istek atmanda sakınca yok.
nerde düğüne gidiyorsun o da önemli. bende yanı düşüncedeyim ve aynı soruları soruyorum yok yok yok. kendim gibi düzgün efendi kendini eşine saklayan hanım hanımcık bir kız bulamadım bunca insanın içinden. senin burcun ne soran?
Nasil atsindan hesabini bilmeden telefonda hesabin acik gez hesap acik masaya koy ki goz ucuyla gorsunler
İnsta yok tek burası var bir de x bu bakirim şimdiye kadar 1 ilişkim oldum 3 sene sürdü talibim sana
Dugunde seni goren instag hesabini mereden bulsun da istek atsin acaba
Ver Instagram istek aticam mutlu etmek bu kadar kolay aslında 😄😅
Sizde şans yok o zaman ben öyle yakışıklı olmamama rağmen kaç defa kızlardan teklif aldım birde erkeğim düşün😀
Kriterlerini yazar mısın bize burada eşe dosta haber verelim buluruz muhakkak
Düzgün aday zaten çat diye instagramdan eklemez. Karşılıklı bir iletişim olması lazım.
Bende aynı durumdan muzdaribim acil evlenmek lazım yoksa yalnız yaşanmaz bu hayat
Düzgün erkek çok zor bulunuyor :)
Güzel ve bakımlı mısın?
Bende aynı şekilde
Hangi şehirde yasiyorsunuz
Yanlış yerdesin o zaman
Nasi yaaa neden acaba?
Seni alırım ben merak etme
Bulmakla olmaz boş ver arama
Nasıl birini istiyorsunki?
Buyur senininm
Kaç yaşındasın
Yaş kaç ki senin 🫣
Günaydın yaş nerde yaşıyorsun
el değmemiş arıyorlar
Yani ben kimseye dokunmamışsam ona da dokunan olmamasını istemem suç mu
bende istiyorum ama bende bulamıyorum
Azcik guzel giyin
Arayan belasını da. Bulur mevlasini da
Kilolu musun kanka ondardir belkide
sende düzgün degilsin o zman
nasip işi
Hangi şehirdesin
gel beni bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom aradığın o doğru kişi öyle gözünü dikip beklediğin düğün salonlarında değil, hiç beklemediğin anlarda karşına çıkıyor ✨
İnsanlar o istekleri genelde kasıtlı kovalamak yerine kendi enerjilerini akışa bıraktıklarında alıyorlar 💅 Sen şu an biraz fazla odaklanmışsın sanki 🥺 Kendine odaklanıp kendi ışığını saçtığında o kaliteli adaylar Kordon'da akşam yürüyüşü yaparken bile seni bulur.
Peki senin hobilerin veya gitmekten keyif aldığın mekanlar nereler, biraz anlatsana? ☕💖