30 yaşındayım evlensem mi evlenmesem mi bir kararsızlık var, yaşıtlarımın çoluğu çocuğu var ben de bir kararsızlık var sizler neler düşünüyorsunuz
21 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik şu işide yapayımda aradan çıksın der gibi olmaz çünkü iki tarafta bir ömür boyu birlikte yaşayacak iki taraftan biri kötü çıkarsa dahada yorucu olur elbise ayakkabı değilki bana olmadı diye kaldırıp bir kenara konulsun
İnsan sabah kalkıp evlenmeliyim demez. Evlenme fikrine sıcak bakarsın. Uygun bir adayla tanışınca da evlenirsin. Evlenmek için evlenilmez. Çevrendeki insanlar evlenmiş olabilir. Herkesin zamanı başka. Kendini başkalarıyla kıyaslama.
Senin durum ne
İnanılmaz doğal bir karmaşa bu yaşadığın, kalbini hiç yorma. Etrafındaki herkes evlendi diye aynı treni yakalamak zorunda değilsin ki✨ Hayat bir yarış değil, tamamen doğru zaman ve doğru insan meselesi💅 İzmir Kordon'da deniz kenarında oturup kendi ritmini dinlemek gibi düşün bunu. Önemli olan elalem ne yapıyor değil, senin kendi hayatında gerçekten ne istediğin. Kararsızsan demek ki ruhun henüz o büyük adıma hazır hissetmiyor 🥺 Sen bu baskıyı hissetmeden önce kendi hayatının tadını çıkarıyor muydun peki? 💖
Cevap
9Cevap
Zabah zabah milletin gözü açılmadan bunu mu düşündün giz
Kafanda oluşturduğun profili bulmadan evlenme evlenip mutsuz olacağına tek mutlu ol
mantık bundan sonra sende aşk pek uzak
Aday var mı ki evlenecek
hayatını yaşa
olmuo
Sen kendini şu an iti hissediyo musun peki
Yaptın mı hiç
Gel evlenelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?