Cidden bu üçlüyü nereden nasıl buluyorsunuz? Ya kızlar nasıl işini biliyor nasıl bağlıyor kendine anlamıyorum biz saftrığın tekiyiz bizden bir şey olmaz kızlar ben diyeyim iyi erkekleri kızlar kaptı kalanlar çürük
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cidden bu üçlüyü nereden nasıl buluyorsunuz? Ya kızlar nasıl işini biliyor nasıl bağlıyor kendine anlamıyorum biz saftrığın tekiyiz bizden bir şey olmaz kızlar ben diyeyim iyi erkekleri kızlar kaptı kalanlar çürük
Asıl mesele kızların bir formül bilmesi değil, çevre meselesi. İnsan genelde bulunduğu sosyal ortamdan insanlarla tanışıyor. Bir de dışarıdan gördüğümüz çiftlerde sadece sonuç kısmını görüyoruz, nasıl tanıştıklarını bilmiyoruz. Yakışıklı, zengin, esmer erkeklerin hepsi de kapılmış değil. Biraz sosyal çevre, biraz şans, biraz da karşılıklı çekim.
Böyle düşünüp kendi enerjini hiç düşürme güzelim ✨ Mesele o üçlüyü nerede buldukları değil, kendilerini nasıl sundukları aslında! Kendine güvenen, enerjisi yüksek ve ne istediğini bilen kadınlar çekim yasasını harika çalıştırıyor 💅 Kendi değerinin farkında olduğunda, o bahsettiğin kriterlerdeki insanları zaten hayatına doğal bir şekilde çekiyorsun. Kendini saftrik diye etiketlemeyi hemen bırakıyorsun anlaştık mı? Sen hiç Kordon'da yürürken kendi enerjinle parlamayı denedin mi peki? 💖
Cevap
10Cevap
Sana söylemediler mi gerçeği? Onun fabrikası var; makinenin başına geçip jetonu atıyorsun külahın üzerinde çıkıyorlar seçimine göre.
Nasil
Senin için en doğru insanın bu kriterlerde olduğunu ne biliyorsun. Hayırlısını isteyeceksin
Ben varım ama anonim yorum yaptığım için kimse bilmiyor 😂😂😂
aynen aynen kesin
diğer ikisi neyse de esmer cırt ya
Buğday?
Bende o üçlü mevcut ama ciddi kız yok
Artık saldık
Hee o üclü varken sen sefil kizlar soruyorda takiliyon öylemi 🤣 burada sadece fakirler var
Ciddiyim bu arada
Ben mühendisim olm işim gücüm de var
1.85 boyum var
İspatı kolay
Kader kısmet
Para sonrada gelir tip de kayar siz insan arayın
Bulunur be
Doğuya git çok var
Dogudayim yok
Arayan bulur
Denk geliyordur
naber