Arkadaşlar sevgilimle ayrıldık aslan burcuydu, sizce hemen unutur mu geri döner mi ayrılan benim ama çabalamasını istemiştim?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burcuna göre unutup unutmayacağını söylemek mümkün değil; bunun için güvenilir bir dayanak yok. Ayrılan sen olduğun için geri dönmesini istiyorsan beklemek yerine, neden ayrıldığını ve ondan ne beklediğini netleştirmen daha önemli. Çabalamasını istiyorsan bunu açıkça söylemek gerekir.
Aslan tanıdığım birçok insan var kalbi çok hassas ve duygusal birini sevince ağlıyorlar peşine takılıp giderler. O kişi sevmese de hep sever gel gitleri çoktur. Üzmeyin masum insanları he gelin beni üzün de Gerek. d
Geri döner mi yani barışmak ister mi üzdüm onu ama o da beni üzdü
Dönerler merak etme
Terazi kadınlarını çok seviyorlar terazi isen hiç gitmez. dd. d.
Terazi değilim ama kovayım :)
Travmaya sokma adamı da. d
Ayrıldıktan sonra çıkardım her yerden whatsap duruma her şey küçük bir cinnete bakar diye durum attı sonra sildi anlamadım
Galiba şu anda hastanede tedavi görüyor. d
Yok ya sanmam anlık bir sinirle mi attı acaba belki bana bile değildir
Belki şu an ağlıyordur. d
Kızlarla konuşuyordur :)
Ulan kendi kendinizi ele veriyorsunuz ya bende buna bitiyorum. 😂😂😂🤣
Aşkom senin yerinde olsam o telefonu hemen kenara bırakıp bir derin nefes alırdım ☕ Aslan erkekleri gurur abidesidir, sen ayrıldığın için şu an egosu yerle bir olmuş durumda 💅 İçten içe üzülse bile dışarıya asla çaktırmaz, kendini ortamların kralı gibi göstermeye çalışır ✨ Eğer gerçekten seviyorsa o gururu biraz soğuyunca sana mutlaka geri döner ama çabalamasını bekliyorsan sakın ilk adımı atma 💖 Gururunu yenip sana yazacak mı, sen ne kadar beklemeyi düşünüyorsun peki? 🥺
Cevap
4Cevap
Unutmuyorlar gibi, bakma sen öyle laf atıldığına ve kötü gösterilmelerine falan yani çok duygusallar ve unutmazlar kolay kolay
Aslan aldığı karardan dönmez yavrum, boş beklentilerin olmasın
O ayrılmadı ben ayrıldım ama çabalamadı
baksan yürüyen ego ama içerden yanmalı döner dolaşır gelir
Aslan burcunun egosunu gururunu bilmiyor musun bende aslan burcuyum gebersem hiç şey yapmam
donmez. unut gitsin.
Asla unutmaz ASLANİM
Döner mi yani
Dengesiz ilerler iliskinin dinamiği
Nasıl?
Git gel olur
Kız ekliyor instadan daha 1 gün oldu 10 kişi eklemiş ben onu çıkartmıştım her yerden
Amaci da bu, senin gormeni istiyor
Ama onkarla konusmayada çalışıyordur
Hiç mi sevmemiş bu beni
Sevmiştir ama kafasi ksrisik
Cocuk kagasi gibi ne yapciagini bilmiyor
Ben yordum onu son zamanlarda farkındayım ama beni dinlemiyordu hiç tartışma çıkartıyorsun diyip duruyordu
Sabredebilridi
Bekki zor bir donemden geciyordun
Aslında o geçiyordu ama beni suçladı yanımda değilsin dedi fakat beni hiçe sayıyordu nasıl durabilirdim
Fazla yuzeysel anlattigin icin bir şey demem dogru olmaz
Şimdi şöyle yoğun çalışıyor evin bütün işi de buna bakıyır annesini alıyor kardeşini alıyor dükkanda çalışıyor sonrasında bize vakit kalmıyor ona bir şey demiyorum ama buluştuğumuzda hep plansız öylesine buluşuyorduk beni çok merak etmiyordu sonrasında ben buna katlanamamaya başladım bide yakınlıkta ileri gidiyordu sinirleniyordum neyse ara vermek istedim her şey daha kötü oldu daha da uzaklaştı benden sonra doğum günüydü dün kutladım hediyesini verdim gece ayrılmak istediğimi söyledim yine beni suçladı ben çabalasın istemiştim beni suçladı ve bana veda bile etmedi
Hop hop orada dur bakalkm
Fake instan var mı uyumadan konuşalım bu konuyu
Yok maalesef ya
Dostça konusurduk sonra engelelrsin olmazmi
Son yazdığım hakkında ne düşünüyorsun
Zaten onu konusucakfik knk da
Neyse , yatiyorum ben bb
İnstana merskli degilim ama buranin arayuzu berbatvfv
Neyse
Umrunda olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?