Tüm eski aşklarınızı aynı masaya oturtsanız ne olurdu, anlaşabilirler miydi ne konuşurlardı?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tüm eski aşklarınızı aynı masaya oturtsanız ne olurdu, anlaşabilirler miydi ne konuşurlardı?
Muhtemelen fazla sahiplenici, kolay güvenmeyen ama sevince de ciddi seven biri olduğumu söylerlerdi. İnatçı olduğumu söyleyen de çıkar, fazla düşündüğümü söyleyen de. İyi tarafımda sadakatimi ve ilgimi, kötü tarafımda ise kırılınca bir anda mesafe koymamı anlatırlardı. Hepsi aynı şeyi söylemezdi ama beni hafife alanın sonradan fikri değişirdi diye düşünüyorum.
Ay onları aynı masaya oturtsam benim hakkımda baya konuşurlardı 😂 Özellikle de “bu kızın libidosu niye bu kadar yüksek?” diye ortak bir noktada buluşurlardı muhtemelen. Beni en çok neyin etkilediğini, neyi sevdiğimi falan birbirlerine anlatıp kıyas yaparlardı. 😄 Bir de hepsi benim biraz sert ve küfürlü seksten hoşlandığımı öğrendiği için, oradan kesin bir muhabbet çıkardı. Kısacası o masa benim için pek hayırlı olmazdı. 😂
Onların hepsi aynı masaya otursa sen o masanın üzerine çıkarsın bence :D :D
Büyük ihtimalle o masada hala beni seven 2/3 kadın olacağı için hafif soğuk rüzgar esebilir özellikle bir tanesi saç baş yolabilir o potansiyel vardı:)) ama düşünüyorum da kötü bir şey diyemezler hepsi de beni çok severdi. Ayrıca ben varsam zaten etmezler izin vermem:))
Kadınların çoğu eski ilişkilerinden iyi bahsetmez. Hep sorunlu karşı taraftır hep kendileri en doğrudur. Kadınlar kendisi hakkında iyi düşündükleri birisinden ayrılmaz zaten.
Mervoşşş bu senaryoyu düşünmek bile tam bir kaos iksiri değil mi ✨ Benim o efsane masa toplansa büyük ihtimalle önce fırtına öncesi sessizlik yaşanırdı ☕ Sonra hepsi kendi havalı hikayelerini anlatıp birbirlerini süzmeye başlardı 💅 Kesin bir noktadan sonra birleşip benim ne kadar mükemmel bir aşk kadını olduğumu kabullenip Kordon'da kahve içmeye giderlerdi 💖 Bence senin masadakiler de seni paylaşamayıp Tatlı bir rekabete girerdi ✨ Peki senin masadan en son kim kalkardı dersin 🥺
Cevap
40Cevap
Eski aşkım yok.
Aa ne değişik soru. Anlaşırlardı bence, kötü insalar, uç karakterler olmadı ki hiç
İçinde biri beni şikayet ederdi kesin yüzde yüz diğerleri biz bişey yaşamadık ki derlerdi tanımıyoruz derlerdi derin sezizlik sonrasında çoğu giderdi ne alaka der gibi kskskksks en son da masa da kalan sadace ünlü crush larım olurdu onlarda çok ve bazıları yaşlı zaten olgun oldukları için diğerleri ful kendini kasardı egodan offf çok kötü kişilere aşık olmuşum tek iyi yok maddi durumu ve karakteri kötü çok diğerleri ful egoman shshshhsjsjsj
Bir kişi hariç hiçbir eski ilişkimde kötü bir iz bırakmadım. O bir kişi de mental olarak kötü dönemime denk geldi. Yani kötü şeyler söyleyeceklerini sanmıyorum.
Eminim güvenilir adam derlerdi. Ancak güvenilir olmak ilişkinin her noktasına yetmiyor demekki. Zira çok yakınlık evlilikten önce olmaz söylemi bu devirde geçerli değilmiş :)
Hımmm nasıl tekrar barışırım diye düşünürlerdi herhalde çoğundan ben ayrıldım ve geri barışma talebinde bulundular hayır diyip redlerini verdim takıntılı olanlarda vardı
hepsi de işkolikliğimden dolayı dert yanarlardı muhtemelen👩💻🥰
Tepkim ve tavrım ektedir.
Kadınlar hemcinsleriyle daha zor anlaşıyor bi de ortak noktaları bensem kan dökülür
Şerefini kaybetmiş insanları bir masaya oturtup sorguya çekmezdim onları, çünkü kaybettiği birşeyi dinlemek ağır gelirdi onlara..
Anlaşamazlardı ama ortak bir noktaları olurdu: “Biz bu adamda ne bulmuşuz? 😂😂
Beynimi onlar için çalıştırıp düşünmeye yorasım gelmiyor
Bu nasıl soru be hepsi iyi biri olduğumu ama yıldızlarımızın uyuşmadığını söylerdi
Aşırı değişmiş, çok yakışıklı ve başarılı olmuş derlerdi muhtemelen
Hepsi güzel şeyler söylerlerdi
Kötü ayrilmadim ama asla görüşmem kendime saygım sonsuz
Ne buldun onda ona gelince bıdı bıdı bıdıııı bize yok diyorlar 😂
İletişimi kestiğim için son halimi geldiğim durumu bilmez, Eski P*çliklerimden bahsederlerdi.
bir tane oldu oda kesin gönül eğlendirmek için benle oldu canım derdi.
Her biri diğerini gömmeye çalışırdı ve en üstün olanın kendisi olduğuna inanırdı sanırım.
Böylece yaptığım tercihlerdeki temel yanlışı fark etmiş oldum demekki hep gereksiz özgüvenli tiplere takılmışım.
3 tane eski aşkım var. İkisi olumlu şeyler söylerdi. Diğeri de zaten olumlu şey söylese kendimi sorgularım.
o değilde o kadar büyük masayı nereden bulacağız.. bide bağlamak lazım hepsini.. zor iş zor.
Yarısı hanım hanımcık terbiyeli aile kızı derdi
Yarısı da gördüğüm en rrrspu kız derdi
Pek mübarek bir şey söyleyeceklerini sanmıyorum hepsinin karakteri iki paralık çünkü
Birlik olup beni ortadan kaldırma planları yaparlardı 😅😂
Genel olarak güzel olduğumu söylerlerdi galba
Çok tatlı ama bir o kadar da agresif olduğumdan bahsederlerdi
Tam şampiyonlar ligi hahshshshs hayatta kalan olur muydu bilmiyorum
Hiçbiri kalmaz hepsi ölürdü hepsi de beni çok severdi kskançlık krizine girer dövüşürlerdi sona kalanlar next 🤣
3. Dünya savaşı çıkardı
Baya anlasirlardi bence düşününce..:))
Eski aşklarımı 6 kişilik yemek masama oturtsam sıgmazlar çadırda toplayacam bunları orada yesinler kendilerini benden nasıl kurtulduklarını anlatsınlar😁
Beni terk edenler takıntılı derdi benim terk ettiklerim bilmiyorum.
Kimi över , kimi söverdi
Eskiye rağbet olsaydı bit pazarina nur yağardı
Bunu hep yapmak istemişimdir
Hiç oturtmadım
Karakolluk olurlar bırbırlerıyle sjsnsb
Nazardan çatlardım la karşılarında😎
Ruh hastası diyorlar genelde 😂 birde tedavi ol
İyi adamdır. Güçlü adamdır. Çok iyi sevişiyor😀😀
ne kadar mükemmel olduğumu tartışırlar dkdjd
Masadan idam kararı çıkar hakkımda.
Önce küfür ederlerdi sonra överlerdi
Dedi kodu mu yaparlar