Zeki birisiyse ve beni gerçekten tanıyarak benimle birlikteyse zor bir insan olarak görmez ama düşüncesiz, bir şey yapmadan önce önünü arkasını düşünmeyen sürekli hatalar yapan birisiyse benimle geçinemez ki zaten fazla tahammül etmem o insana.
Marjinal bir kullanıcı adın var. Hatırlarım ben. Sohbet etmiştik bir süre. Bilmiyorum yani, hep aynı kişisin. Bu sitede olmadığı kadar mantıklı ve gerçekten soru amacı taşıyan sorular soruyorsun :) degisiksin. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Zor değilim ama en ufak hata sektör olup giderim. Tahammülüm yok.
hiç ilişkim olmadı
Zeki birisiyse ve beni gerçekten tanıyarak benimle birlikteyse zor bir insan olarak görmez ama düşüncesiz, bir şey yapmadan önce önünü arkasını düşünmeyen sürekli hatalar yapan birisiyse benimle geçinemez ki zaten fazla tahammül etmem o insana.
Zor biri değilim hiç olmadım tek derdim anlaşılmaktı
Belki anlaşılması zorsundur
Belki de
ilgi beklerim buda zorlayıcı olabilir karşı taraf için
İlgi vermek konusunda zorlanacak kişi kimseyi yormasın ya ne kendini ne de başkasını ilişki anlamında
Senin bu siteye ilk geldiğin zamanları hatırlıyorum da cizgin çok net, değişik bir kadınsın buraya göre. :)
Ne konuda çizgim net ve nasıl hatırladın ya 😄
Marjinal bir kullanıcı adın var. Hatırlarım ben. Sohbet etmiştik bir süre. Bilmiyorum yani, hep aynı kişisin. Bu sitede olmadığı kadar mantıklı ve gerçekten soru amacı taşıyan sorular soruyorsun :) degisiksin. :)
Teşekkür ederimm
Rica ederim :) İyi insansın takipteyim seni :))
Zor olmayana kolayız, zor olana daha zoruz. Win win çerçevesinde ilerliyoruz, tek taraflı kolaylık sağlamayız
Uzun ilişkilerde başarısız olduğuma göre bir zorluk var sanırım. 🤔
Eşime en kolay insanım. Dışarıdaki herkese ise zor ve zahmetliyim.
Beklentim nettir görüşüyorsam ve arzuluyorsam bunu açıkca belirtirim. Ya gelir ya geçmişte kalır.
Değiliz hocam millet ondan cepte görüp kafasına göre davranıyor
İlişki içindeyken değilim ama öyle olduğum için kıymetim hiç bilinmiyor maalesef kdmdm
Hem de nasıl.. Ömür törpüsüyümdür..
En azından dürüstsün
Her daim..
Çok zor biriyim. Zeka aradığımdan zorlanıyorum.
Sanmam çünkü hep beni yordular
Zor denilen insanlar zor değildir, hastadır.
Genelde öyle evet
evet yorarim. ozellikle geceleri.
Zoru kolay ederim
Zor değilim
Evet
Zor biriyim
Zor biriyim maaleseff
Evet galiba
yoo kolayım biraz tuzlu
Yorulur
Yerine göre