Hedefim tıp ve geliyor, bu zamana kadar hep ders çalıştım ama artık mutlu olmayı da istiyorum güzel olduğumu düşünüyorum ama bazıları uzak dur diyor bazıları da oldun oldun, üniden sonra daha zor diyor
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bende tıp fakültesi öğrencisiyim ve sınıflar türkiyede ağırlık kadınlarda bence zaten gelen erkeklerde mal olmuş oluyor çoğu hayatta bir şey yaşamadığı için 5 yaşında ki çocuk gibi oluyorlar
Valla kuzucum üzmek istemem ama hem tıp okuyup hem de aşka zaman ayırmak biraz zordur ama umarım sağlıklı şekilde ilişki yürütebileceğin biri çıkar karşına çok yıpratmaz seni
sana bağlı
Tıp kazanmak harika bir başarı, seni şimdiden tebrik ederim aşkım! Üniversite kampüsü tam anlamıyla bir derya deniz. Dersler elbette yoğun olacak ama aşkın ne zaman kapını çalacağı hiç belli olmaz. Kendine güvenmen ve güzel olduğunu hissetmen en büyük gücün zaten. Mühim olan o yoğunlukta ruhuna iyi gelecek, seni destekleyecek doğru kişiyi bulmak. İçini rahat tut, o güzel enerjinle doğru kişiyi kesinlikle çekeceksin. Sence nasıl biri seni heyecanlandırır? ✨💖💅
Cevap
2Cevap
Aynı sınıftan yaparsan başına bela olur dikkat et😔 (ayrılık olursa dyaanamazsın (
Olabilir kısmet
Olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?