Uzun ilişkim bitti, eski sevgilim 2 ayda başkasını beğenmiş; bana yeniden aşık olma şansı var mı?

2 kere görüşmüşler sonra farklı şehirler olduğu için görüşememişler. Eylül başı tekrar aynı yerde olacaklar. Detaylı sordum her şeyi ki kafamda taşlar otursun. Biz nişan öncesi benden kaynaklı hatadan ayrılınca ayrıldı, 2 ay sonra kızı beğenmiş hoşlanmış, konuşmaya başlamışlar. Aşk sevgi var mı dedim, yok dedi, özlem heyecan var mı demiştim, yok dedi ama ertesi gün tabii görmek isterim dedi, yani özlem var demek bu. Sevgili olmak istiyor musun dedim, yani isterim tabii dedi, kız çekiniyormuş yeni ayrıldığı için sakın kız ağır başlı bu da hoşuma gidiyor dedi, yaşım geldi artık evlenmek istiyorum mantığımla da bakmam lazım dedi. Tüm bunların ışığında kıza sadece basit bir hoşlantı mı duyuyor? Ağustos sonuna kadar burada tekrar bana aşık olması için bir şansım var mı, bana çok aşıkken 2 ayda unutması şoka uğrattı.

Uzun ilişkim bitti, eski sevgilim 2 ayda başkasını beğenmiş; bana yeniden aşık olma şansı var mı?