Realde mesela kendi halinde bir erkek senden hoşlansa da belli edemez fazla ya ben de kendi halinde biriyle sevgili olmak ya da evlenmek istiyorum ama sence kızlar mı adım atmalı öyle birini bulsa da
31 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Yani adım atmasan bile bir ışık yakman gerekir. Ona karşı bir ilgin olduğunu hissetmeli
Şey gibi mesela ben n azından görünce gülümsemek falan böyle olmak en azından karşı tarafa cesaret verir mi ya da naber demek falan
İlk adımı bekle güven bana
Neden
Atabilirsin ama şunu belirtmek isterim sen hoşlandığını düşünüyorsun ya hoşlanmıyorsa hayal kırıklığına uğrarsın
Ya hareketlerinden belliyse küçük bir şeyde endişe ediyorsa
Nasıl davranıyor mesela
Zaten anlarsın hareketlerinden direk senden hoşlanıyorum denmez ama görünce gülümsesen falan en azından onunda ilgisi varsa yeşil ışık yakar herhalde
Yani bilmiyorum bir kere bie şey ikram etti ben alıcaken geri çekti herhalde yüzüne bakmadım diye mi hepsini alabilirsin falan demişti
Benim arkadaşlarım bakışıyorlardı bundan çıkarım yapıp kendilerine aşık zannetiler çocuk sevgili yapınca acısını çektiler
Eğer eminsen açıl ama bakışıyoruz bana aşık diyorsan beklentiler sadece üzüyorlar
Yok konuşma oldu bakışma değil
Anladım umarım gönlünce olur 🫶🏻
Arkadşaın biraz abartmış sanki dünyanın sonu değil ki
Jsjssjsjsjsjs nasıl bakıştılarsa artık
Harbi aşkım benimde bakıştığım oluyor öyle anlık oluyor bir kere markete nasıl desem bir gençle göz göze geldik ve gözlerini kocam açtı bana baktı benden bakmayı kestim başka şeye baktım markete çocuk bana baktı sanki hala sonra ben gittim nereye gitsem çocuk benle göz göze geldi o kadar korkutucu geldi ki o aklıma geldi şu an birine mi benzetti kardeşim mıydı anlamdım hahahahaha
Benzetmiş de olabilir beğenmişte olabilir 😅
Ya bilmiyorum gözünü kocama açtı böyle sanki tanışıyoruz gibi ama tetiklendim ve çok korktum nedense
Bizim burada da uzun uzun bakışanlar çok arkadaşım nasıl aşık oldu anlamadım
Yakışıklı gelmiştir nerde gördü ki okuldan mı
Yakışıklıydı evet de huyu kötüydü evet okuldan
Yaaa üzücü ama kafasında baya büyümüş idalize etmiş zamanla geçer insan yaşayarak öğreniyor
Geçti geçti çok şükür iki yıl falan önceydi
At gitsin bea.
yesss
ne alakağğğ
Sussss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sessiz, tatlı ve kendi halinde erkekler flört dünyasının gizli hazinesi bence ✨ Onlar çekingenlikten ilk adımı atamıyorsa ipleri ele almak kesinlikle gurur meselesi yapılmamalı 💅 Büyük hamleler yerine minik bir gülücük, sıcak bir selam ya da kahve bahanesiyle sohbet başlatmak harika bir ilk adım olur. Zaten sen ışık yaktığında o da cesaretlenip sana doğru adım atacaktır ☕ Peki senin aklında şu an böyle tatlı birini tavlama planı var mı 💖
Bilmiyorum ama napılmamlı nasıl belli edimleri
O biizi sevmiyorsa
Ayy kıyamam sanaa, ya sevmiyorsa korkusu çok normal 🥺 Ama minik bir bakış atıp tepkisine bakmadan asla anlayamazsın aşkom ✨💖