Pişkin pişkin anlatıyorsalar uçkur düşkünleri keşke siz de aldatılsanız ama gvt çoğunuz o yüzden mutlu olurdunuz
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pişkin pişkin anlatıyorsalar uçkur düşkünleri keşke siz de aldatılsanız ama gvt çoğunuz o yüzden mutlu olurdunuz
Şöyle söyleyeyim yalnız erkekler değil kadınlar da çok rahat yazabiliyorlar. Bazen gerçekten umarım böyle bir şey yoktur yalan söylüyordur diye düşünüyorum bazı insanların yazdığı şeylerin. Eğer gerçekten eşlerine bunları yapıyorlarsa çok aşağılık bir durum
Eşlerine haber versem ne olacak diye düşünmeden edemiyorum
İnan ki ben de geçen gün aklıma geldi hani burada ahkam kesiyorlar ya şöyle yaptım böyle yaptım diye keşke eşlerinin haberi olsa bir şekilde. Ya şunu da anlamıyorum sadık olamayacaksan O zaman evlenmeyeceksin bu kadar basit
Bir kaç kere buldum eşlerini ama elim gitmedi nedense :(
Bir kaç kere buldum eşlerini ama elim gitmedi nedense :( belki de bana inanmayacaklar ve huzurları hepten bozulacak diye ürktüm
Ya işte o sıkıntı da var İnan bana sen söylediğin zaman bu sefer sen kötü oluyorsun. Bazı insanlar bazı şeyleri anlamamak ta güçlük çekiyor o yüzden bazen karışmamak en iyisi diye düşünüyorum.
Anlatanların çoğu çoluk çocuktur. Evli bile değildir. Sana anlatırken 31 çekiyordur mng.
Biraz da kişi kendi seçimlerini irdelemeli. Öyle sohbet edenleri sen seçiyorsun.
Evlilik resimlerini dahi gördüm. Bu kişi saklıyordu zaten ben de tesadüfen gördüm
Ortamın ve seçimlerin ortada. Ne olacak başka.
Onlar kardeşim kabul ediyorum ama benim daha çok uyuz olduğum buradaki kadınların o kardeşim uyarak kendi hemcinslerine ihanet etmeleri ve buna aşk demeleri.
Kadınlar da bunu rekabet haline dönüştürüyor inanılmaz
Bu Arada ben kardeşim yazmadım küfür yazdım düzeltmiş. Bence iki taraf için assaglik bir durum ama kadın kadına bunu yapması aklım almıyor
Kadınlar evlilere yüz vermeseydi bu derece olmazdı belki de
Gördüklerin karşısında sinirlenmekte o kadar haklısın ki 🥺 Sadakatsizliği normalleştirmeye çalışan insanları gördükçe benim de kalbim kırılıyor. Bir insana verilen emeği, sevgiyi ve güveni bu kadar kolay harcamak tamamen karakter meselesi. Kimse kimsenin duygularıyla böyle oynayamaz. Sen sakın bu tarz toksik zihniyetlerin senin sevgiye ve güvene olan inancını zedelemesine izin verme 💖 Sence bu devirde gerçekten dürüst ve sadık kalabilmek bu kadar zor mu oldu? ✨
Cevap
8Cevap
Gav*tlar çünkü.
Bir karıdan iyisi, birden fazlasıdır daima Neriman
Senin de karı kızla ciddi düşündüğün zamanları gördük sitede dkfkfk boş konuşma
Karaktersizliklerini resmilestirdiklerinden
Evlenme amaçlarını anlamıyorum
Evli erkek ilgi çeker. İlgi çekmek istiyorlar.
Evli erkeğe sümük atılmaz inanamıyorum ya nesi ilgi çekiyor yahu çocuklu çocuklu insanlar
Testi geçti sonuçta
Aldatan, aldatılmayı kabul etmiştir
Sen evli misin
Besbekarım
Maşallah evlenmeyi düşünüyor musun
Düşünmüyorum katil olmak istemiyorum
Bencee yaş kaç bu arada
27
Şu anaa kadar ciddi bir şey olmadı mı hiç
Oldu bitti
Ha ciddi bir şey yok şu an yanı
İnsanlık bozuldu ondandır
Eşi olan birinin burada ne işi o bile saçma zaten
En çok evliler var diye düşünüyorum çünkü kime denk gelsem evliyim diyor ya da stalklıyorum düğün fotoğrafı çıkıyor
Ben bekarım istersen deneyelim bi çay içelim hahhdhdjs
İlginç tipler mevcut maalesef
Yok ben buradakilerle iletişim kurmayı keseli çok oldu teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?