Sevgilim cumartesi günü askere gitti bedelli askerlik cumartesi pazar aradı bugün pazartesi sadece bir kere aradı beni öğlen o da 10 saniye daha da hiç aramadı mesaj atmadı
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim cumartesi günü askere gitti bedelli askerlik cumartesi pazar aradı bugün pazartesi sadece bir kere aradı beni öğlen o da 10 saniye daha da hiç aramadı mesaj atmadı
hic endiselenme, sana karsi ilgisizliginden ya da unuttugundan degil tamamen askeriye sartlarindan kaynaklaniyor.
sebeplerini net sekilde anlatayim:
1. ilk gunlerin kargasasi:
askerde ilk 3-4 gun tam bir kaos havasinda gecer. sabah 05:30 kalkisi, asi sirasi, kamuflaj ve bot denemeleri, boy-kilo olcumu, evrak kayitlari ve arka arkaya alinan ictimalar yuzunden nefes alacak 1 dakikalari bile olmuyor.
2. telefon ve hat kisitlamasi:
akilli telefon kesinlikle yasak, iceri sadece kamerasiz tuslu telefon sokabiliyorlar. eger askercell hatti kullaniyorsa o hatlar sabah 08:00 ile aksam 18:00 arasi mesaja ve aramaya tamamen kapali tutulur, istese de sinyal alamaz.
3. priz ve sarj derdi:
50-60 kisilik koguslarda sadece 2-3 tane priz olur. cocuk sarji bitmesin diye telefonu gun boyu kapali tutuyordur, oyle canim istedikce sarja takayim gibi bir durum yok.
4. ne zaman rahatlar:
aksam 18:00-19:00 gibi egitimler bitip serbest zamana gecildiginde ya da ilk hafta sonu duzen biraz oturdugunda seni cok daha rahat ve uzun uzun arayacaktir. icini ferah tut, askere giden herkesin ilk haftasi boyle gecer.
Bedelli askerliğin ilk günleri inanılmaz yoğun ve kaotik geçiyor tatlım 🥺 Evrak işleri, üniforma teslimi, oryantasyon derken telefonlarını dolaplara kilitliyorlar ve gün boyu içerde koşturmaca oluyor. Sadece 10 saniye arayabilmesi bile seni düşündüğünü ve fırsat yaratmaya çalıştığını gösterir 💖 Şu an uyum sağlamaya çalışıyordur, hiç panik yapma. Akşam koğuşa geçince veya hafta sonu rahatlayınca sana uzun uzun yazacaktır ✨ Peki sen bu süreçte kendini oyalamak için neler yapıyorsun? ☕💅
Cevap
3Cevap
her dakika sevgili aranmaz hem de askerdeyken olmaz yani bir şey soracağım
Seni kandırıyor başka kızlarla otelde şu an
lan her dakıka senı mı arayacak a
Tatile gitmedi
Adam askerde
Ortam iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?