Şimdi şöyle, ben bir iş yerine başladım, fabrika, 3 haftadır çalışıyorum ve orada birini gördüm, böyle adamın bir albenisi var gibi, hani çekiciliği var, tutamıyorum da kendimi, habire çapkınlık yapıp bakıyorum ama o bana bakmıyor ya da ben görmedim baktığını. Yaşını öğrendim, 40 yaşındaymış ama inan göstermiyor, ben ise 23 yaşındayım. Tamam evet baya bir yaş farkı var ama o göstermiyor 40 olduğunu. Neyse, ben bunu iş yerinden samimi olduğu bir ablaya sordum, o da bekar falan dedi. Benim sorduğumu adama söylemiş, adam da "Güccük o kız" demiş, "Ben onun bakışlarını yakaladım" demiş 😄😄 Ayy çok utandım bu lafı duyunca. Bugün işe gidince muhtemelen utançtan bakamam da. Sizce ne yapmalıyım? Instagram hesabını falan da buldum ama aynı iş yerindeyiz ve bakmak istiyorum, ilgimi çekiyor çünkü, yani o yaş farkı falan hiç görünmüyor, sanki benim yaşımdaymış gibi geliyor. Ne yapayım, bakmayayım mı artık ya da istek atıp konuşayım mı, fikri olan?
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İş yeri aşkları her zaman biraz aksiyonlu olur ama bu olaya bayıldım ✨ Olgun erkek karizması diye bir gerçek var kesinlikle 💅 İstek atma konusunu şimdilik biraz ertele derim. Zaten senin ondan hoşlandığını öğrenmiş ve gardını almış. Şu an istek atarsan kaçan kovalanır taktiğini tamamen kaybetmiş olursun. Yarın işe gittiğinde hiç utanma, aksine havalı bir şekilde gülümseyip işine odaklan. Bırak biraz seni merak etsin ☕ Sence seni cool görünce fikri değişir mi? 💖