Ben üniversiteye hazırlanıyorum ve kariyer planım var, eğitim görmek istiyorum. Kültür farkları var aileler arasında, bizim yetişme, görme şeklimizde ama tanışma aşamasındayız. Olur mu
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karakteri önemli. Serseri tipse uzak dur. Bakarsın efendi birisi gibiyse devam edilir. Terk diye kötülemek pek doğru olmayabilir herkesin yaşantısı farklı olabilir hocayla ters düşmesi kasıtlı geçirmemesi, okumak istememesi iş hayatına atılmak istemesi, ekonomik sebepler vs.
Kültür Eğitim farkı hayata bakışı etkiler yaşın küçük buna 23-25 yaşlarında biraz daha sağlıklı cevaplar bulabilirsin üniversite ortamı güzel ve hareketli olur ama öncelik eğitim
Gelecek hayallerin, kariyer hedeflerin ve yaşam vizyonun harika✨ İnan diplomalar sadece kağıt parçası ama vizyon ve bakış açısı her şeydir. Şu an hevesli olabilirsin ama zamanla sohbet ederken, karar alırken veya aileler bir araya geldiğinde o frekans farkı seni yorabilir. Sen kendini geliştirmek isterken onun durduğu yer sana dar gelebilir 🥺 Kendi dengini bulmak senin en doğal hakkııım. Peki onun kendini geliştirme çabası var mı, yoksa halinden memnun mu?💖
Cevap
10Cevap
eger zenginse aileside iyi egitimli düzgün erkek yetiştirdiyse okey
çulsuz şopar erkekle anacım geçmiyor hayat zehir oluyor yılların çalınıyo kendine olan güvenin gidiyo piskolojin bozuluyo saglıgın etkileniyo sonradan kendini toparlanması zor oluyor
Bir şey diyimmi haklısın bir kadın olsun erkek olsun gayesi amacı olmalı geriye dönüp baktığında şunları aldım başardım demeli buna okulda dahil dahi liseyi bitirememiş tamam okul sana kültür, kişilik öğretmiyor o senin elinde bunda o da yok. Kültürlü erkek çekiciliği denen bir şey var. Bu çocuğun da okulu katmıyorum kişisel gelişimi yok düzgün kültür farkımız da var ve laubali bundan olmaz boşa vakit kaybetmeyim
burcun ne öyle oluyor şekerim çevremde evlenenleri görüyom haliyle herseye muafakkım
mesela benim babam herkese gelince parası vardı bu arada çok zengindik kumarda yerdi düzeldi sonra akrabalara kendi kardeslerine yedirirdi tekmeyi hepsi koydu popo gibi ortada kaldı ah basımıza neler geldi nerde hayatım çok igrenç geçti Allah'tan yana şansım olur insallah bundan sonra insan bunalıyor gözüm hep bişeylerde kaldı varken
Sorun olur aileler açısından falan ve de paylaşımda bulunacağınız alanda olabilir
*alan da daralabilir yazacaktım 😀
Eğitim farkı çok kendini belli etmese de kültür farkı varsa bence o ilişki pek iyi gitmez.
Iyi bir işi varsa bir ihtimal sorun olmaz ama hem lise terk hem işsiz sorun yaratır
Maddi durumu iyiyse parası varsa değerlendir.
Ne kadar fark var lise terk olması direk kültür farkı yaramaz
Zaten üniversiteye gidince fikrin o kadar degisecek. ki bu soruyu sorduguna pisman olacaksin begenmezsin sen onu üniversiteden gelince
Çok yürür gibi de gelmiyor, çok yürümez gibi de gelmiyor. Her şey olabilir!!
olmaz kesinlikle
Liseyi terk eden seni de terk eder.
Kesin o muhafazakar sen seküler
Hayır
hiç başlama çocuğa yazık
Kesinlikle olmaz hiç bulaşma
Olmaz iyi olur
Olur
Sorun olmaz
Yürümez
Neden Yürümesin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?