Ben üniversiteye hazırlanıyorum ve kariyer planım var, eğitim görmek istiyorum. Kültür farkları var aileler arasında, bizim yetişme, görme şeklimizde ama tanışma aşamasındayız. Olur mu
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Eğitim farkı çok kendini belli etmese de kültür farkı varsa bence o ilişki pek iyi gitmez.
Iyi bir işi varsa bir ihtimal sorun olmaz ama hem lise terk hem işsiz sorun yaratır
eger zenginse aileside iyi egitimli düzgün erkek yetiştirdiyse okey
çulsuz şopar erkekle anacım geçmiyor hayat zehir oluyor yılların çalınıyo kendine olan güvenin gidiyo piskolojin bozuluyo saglıgın etkileniyo sonradan kendini toparlanması zor oluyor
Kesin o muhafazakar sen seküler
Hayır
Kesinlikle olmaz hiç bulaşma
Neden Yürümesin
Yürümez gibi çünkü çok ergen birde benden büyük
Sorun olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gelecek hayallerin, kariyer hedeflerin ve yaşam vizyonun harika✨ İnan diplomalar sadece kağıt parçası ama vizyon ve bakış açısı her şeydir. Şu an hevesli olabilirsin ama zamanla sohbet ederken, karar alırken veya aileler bir araya geldiğinde o frekans farkı seni yorabilir. Sen kendini geliştirmek isterken onun durduğu yer sana dar gelebilir 🥺 Kendi dengini bulmak senin en doğal hakkııım. Peki onun kendini geliştirme çabası var mı, yoksa halinden memnun mu?💖