Onu çok seviyorum son kez görüşmek için mesaj atmalı mıyım
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onu çok seviyorum son kez görüşmek için mesaj atmalı mıyım
Cevap
7Cevap
Bence karşı taraf bitirdi ise artık yazma yani kendine eziyet etmiş olursun onu unutmaya çalış ve kendine yeni birisini bul ve gerçekten seni sevecek birisi olsun prenses. Çünkü gerçekten sevecek olan birisi ile evlilik olur.
Gercekten sevıyordu ondan unutamıyorum ben nısanı erteleyonce bıtto 2 ayda unutmus benı 4 ay oldu ayrılalı
Tekrar donmez sevmez mı bır erkek 4 ay oldu henuz
Evet ama bır care arıyorum 4 ayda bu sevgısı nasıl bıter nasıl baskasınsan ayrılır evlenme arefesındeyken bız aklım almıyor son bır gece kalalım desem kabul eder mı
Ben tekrar konusmak ıcın 1 gecesı bahane ya da aklımda kalırım dıye kabul eder mı
Bence kabul etmez hem kabul etmiş olsaydı şimdi ye kadar mesaj atardı sana prenses ve onu çok mu özledin? Niye bu kadar çok ısrar ediyorsun anlamadım ki? Bende eski sevgilimden ayrıldığım zaman tekrar mesaj yazmak istedim ama kız arkadaşım bir daha bana yazma dedi bende bir daha ona ya yazıpta rahatsız etmedim onu.
9 sene oldu 19 dan 29 yasıma kadar onunlaydım tek guvendıgım kısı benım hatamdan ayrıldık evet ozledım baskasıyla olmasını ıstemıyorum
9 sene oldu 19 dan 29 yasıma kadar onunlaydım tek guvendıgım kısı benım hatamdan ayrıldık evet ozledım baskasıyla olmasını ıstemıyorum ben
Benım mı ıstedı ıste
Sevmeyen biri için neden çabalıyorsun ki canını yakıyorsun
9 senelık ılıskı benım evlılıgı ertelemem doguda öğretmen o onun yanına gıtmeye korkmamdan dolayı nısanj erteleyelım dıyınce bıttı yanı hata bendr ayrılalı 4 ay oldu cok cabaladım ama olmuyor bırlıkte bıle olduk ama artık asık degılmıs 2 aydır baska kızı begenıyomus hoslantı varmıs kızda orada onu kaybetmek ıstemıyorum son kez gorusmek ıstıuorım duzeltmek ıstıyorum
9 senelık ılıskı benım evlılıgı ertelemem doguda öğretmen o onun yanına gıtmeye korkmamdan dolayı nısanj erteleyelım dıyınce bıttı yanı hata bendr ayrılalı 4 ay oldu cok cabaladım ama olmuyor bırlıkte bıle olduk ama artık asık degılmıs 2 aydır baska kızı begenıyomus hoslantı varmıs kızda orada onu kaybetmek ıstemıyorum son kez gorusmek ıstıuorım duzeltmek ıstıyorum ama elımden bır sey gelmıyor
Merhabalar … Onunla yeniden buluşma arzun hakkında biraz daha detaylı bilgi verirsen, sana manevi destek sağlamak isterim.
Yeni buluşma senin için nasıl bir anlam ifade ediyor?
Vereyım ozelden mı yazayım
Burada yazabilirsiniz. Dinliyorum…
9 yıllık ilişkimiz bana cok asık ve destektı ben son 1 sene depresyon tanısı aldım ve bır hastalık gecırdım. O doguda koye atandı oraya gelmekten korktum sureklı evlılıgı erteledım asırı ısteksız davrandım oraya gelmekten korktum en son nısan öncesi erteledım. 1 hafta kala 3 ay sonra yapalım mı dedım artık haklı olarak ayrıldı hemen duzeltmek ıstedım ama ıstemedı calıstıgı okula gitti. 2 ay sonra gorusmek ıcın cagırdım geldı bırlıkte olduk ertesı gun artık benı sevmedıgını hıssederım sandım hıssım bıtmıs dedı o arada okuldan da baskasını begenmıs baslamıs hazıran gıbı soylemıs konusmaya baslamıslar hatta ıkı kez dısarı da cıkmıslar aynı koyde o da öğretmen. Arabayla bır saatlık yolculuk yapmıslar yemek yemısler 2 aydırda kızla konısıuormıs kız yrnı ayrıldıhı ıcın cekınıyormus. Buraya gelınce gecen hafyalarda gorusmek ıstedım tam ıkı kez ıkısınde de vakıt gecırdık bırınde kaldık hala bana sevmedıgını ve artık askının bıttıgını soyledı ama aynı zamanda sarılmam opmem fızıksel yakınlıgı da ıstıyordu. Gecen cuma vedalasmak ıcın cafeye cagırdım konustık artık benı sevmeyen bırıyle olamma dedım haklısın yoluna bak dedı. Ama goz teması kurmuyor hala benım yaptıklarımdan dolayı benı sucluyordu kız sakınmıs agırbaslıymıs ogretmenmıs mantıgına da uyuyormus huzur ıstıyorum dedı. Arabay bındık ınmeden bes dakıka once dedım kı hayata bak normalde bu ay evlenecektık sımdı vedalasıyoruz aglamaya basladı. neden aglıyorsun sevmıyorsun dedım Sonra sen benı manıpule edıyosun dedı sozlerınle allaha emanet ol dedık ayrıldık onu cok sevıyorduk evlenecekken yaptıklarımla soguttum gıtmesıne 20 gun var son kez bır gece kalalım dıye mesaj atsam mı
9 yıllık ilişkimiz bana cok asık ve destektı ben son 1 sene depresyon tanısı aldım ve bır hastalık gecırdım. O doguda koye atandı oraya gelmekten korktum sureklı evlılıgı erteledım asırı ısteksız davrandım oraya gelmekten korktum en son nısan öncesi erteledım. 1 hafta kala 3 ay sonra yapalım mı dedım artık haklı olarak ayrıldı hemen duzeltmek ıstedım ama ıstemedı calıstıgı okula gitti. 2 ay sonra gorusmek ıcın cagırdım geldı bırlıkte olduk ertesı gun artık benı sevmedıgını hıssederım sandım hıssım bıtmıs dedı o arada okuldan da baskasını begenmıs baslamıs hazıran gıbı soylemıs konusmaya baslamıslar hatta ıkı kez dısarı da cıkmıslar aynı koyde o da öğretmen. Arabayla bır saatlık yolculuk yapmıslar yemek yemısler 2 aydırda kızla konısıuormıs kız yrnı ayrıldıhı ıcın cekınıyormus. Buraya gelınce gecen hafyalarda gorusmek ıstedım tam ıkı kez ıkısınde de vakıt gecırdık bırınde kaldık hala bana sevmedıgını ve artık askının bıttıgını soyledı ama aynı zamanda sarılmam opmem fızıksel yakınlıgı da ıstıyordu. Gecen cuma vedalasmak ıcın cafeye cagırdım konustık artık benı sevmeyen bırıyle olamma dedım haklısın yoluna bak dedı. Ama goz teması kurmuyor hala benım yaptıklarımdan dolayı benı sucluyordu kız sakınmıs agırbaslıymıs ogretmenmıs mantıgına da uyuyormus huzur ıstıyorum dedı. Arabay bındık ınmeden bes dakıka once dedım kı hayata bak normalde bu ay evlenecektık sımdı vedalasıyoruz aglamaya basladı. neden aglıyorsun sevmıyorsun dedım Sonra sen benı manıpule edıyosun dedı sozlerınle allaha emanet ol dedık ayrıldık onu cok sevıyorduk evlenecekken yaptıklarımla soguttum gıtmesıne 20 gun var son kez bır gece kalalım dıye mesaj atsam mı sizce
Evlilik yolunda giden bir ilişkiniz varmış. Daha sonra onun köyde yaşaması sebebiyle süreci resmiyete dökmek istememişsiniz. Ve evlilik düşüncenizden vazgeçmişsiniz. İlişkide bulunduğunuz kişide ayrılık sürecinden yeni birinden hoşlanmış ve onunla aile kurma yoluna girmiş.
Bu son görüşme geçmişi onarabilir mi sizce?
Ve ikinci sorum şu: siz bu insanı geleceğinizde görmek istiyor musunuz?
Istemedıgını ve asık olmadıgını soyluyor ama ben 4 ay oldugu ıcın gerı dondurmek kazanmak ıstıyorum
Gormek ıstıyorum hayattakı tek dılegım olsa bu olurdu
Anladım.
37 yaşındayım ve hayat bana bunu öğretti:
Sevgi, özgürce yaşanırsa gerçek ve değerli olurmuş.
Siz , sevdiğinizi düşündüğünüz kişinin özgür birisi olduğunu düşünüyor musunuz? Ve özgür iradesine saygı göstereceğinizden emin misiniz?
Yani soruyu anlamadım tabıkı saygı gosterırım onunla olmak ıstıyorum ama tekrar bız olmak istiyorum
Ona defalarca geri dönmesi için teklifte bulunmuşsunuz ama geri dönmek istemediğini , hayatınızda olmak istemediğini belirtmiş. Bu reddedişler sizde nasıl bir anlam ifade ediyor?
Istemedıgını ama ben 9 yılımız oldugu ıcın yenıden beraber olmak ıcın son bır sans ıstıyorum 4 ayda bıtmıs olamaz gıbı gelıyor
Ama o bittiğini söylüyor…
Ben duzeltmek ıstıyorum bunun bır yolu var mıdır
Düşünelim… Çözüm yolunuzu anlatabilirsiniz , ben buradayım hala.
Sizin önerecegınız bır cozum yolu var mı son kez daha gorusmek ısteyecegım ben
Maalesef… Ben aşk -dostlukta savaş ve mücadeleye lüzum görmeyenlerdenim.
Bu iki değer kendiliğinden başlar ve kendiliğinden biter.
Hayırlısına gönlümün razı olmasını dilerim sadece…
Hatalı olan ben oldugum ıcın duzeltmek ıstıyorum cok ıyı bır es baba olurdu benım sansımdı
Muhatabınız iletişime açık mı?
Yanı yazdıgımda konusuyoruz ama en son artıl gorusmeyelım dedık bunun uzerıne Şu an kabul eder mı bılmıyorum ayrılık surecınde burdayken 3 kez gorustuk asagı yukarı 20 gunluk bır surecte
Önünüzde 2 seçenek var. Ya durumu kabul edip, yas ve ders alma sürecine gireceksiniz
Veya reddedilme hatta olumsuz muamele ile karşılaşma ihtimaline rağmen kaybedileni kazanmak için mücadele edeceksiniz.
Sizce bu insan bu mücadeleye değer mi?
İkinci sorum ise, ayrılığı kabullenme sürecinde oluşacak acının üstesinden gelebilecek misiniz?
Mucadele etmek ıcın ne yapabılırım bılmıyorum 12 gunde 3 kez gorusmusuz onu sureklı ozluyorum ayrılıgı kabullenme ve acısı ustunden gelemıyorum 4.5 ay oldu ve yarın psıkıyatr gıdıcem
Bence önce kendinizi kazanın. Psikolojik destek de alıyor musunuz ilaç dışında?
Ben onu ozluyorum onla olmak zaten benı ıyılestırecek
“Bağımlı ilişki belirtileri “ gösteriyorsunuz şu an…
9 yıllık ılıskı benım yuzumden bıttı nasıl hemen tamam bıttı dıyeyım
Maalesef, bu noktadan sonra yardımcı olabileceğimi düşünmüyorum. Geçmiş olsun tekrardan. Herşeyin hayırlısını yaşamanız dileğiyle…
Zaten cozemedık kı konuyu sagolun
Bence bu kadar koşma
Geleceği varsa gelir zaten
Gelmıyor 4 ay oldu ayrılmada hatada bende ve muhtemelen kızla evlenır 20 gun sonra ıstanbuldan koye gıdecek son kez konusmak ıstıyorum ama reddeder dıye korkuyorum
Bırak gitsin
İhtimali o düşünsün sen değil
Senın mutlu olmanı yoluna bakmanı ıstıyorum dıyor artık kıskanmıyorum dıyor onun dusundugu bır ıhtımal yokkı 4 ayda 9 yılı sılmıs atmıs hatta 2 ayda
Karakter sahibi degil
Bılmıyorum hatalı bendım
Son kez görüşün söyle doya doya Sevisin 😂😂
Azıcık gururlu olun ya sizi istemeyen birini bir zahmet sizde istemeyin
Neden ayrıldınız?
Ben nısanı erteleyınce
Doguda koyde ogretmrn oraya gıtmekten korktum 2 ayda benı unutmus 4 aydırda ugrasıyorum ıstemıyot beraber de olduk son kez konustuk gecen cuma ama ıstemıyor arabada agladı ama sevmıyorum dıyor duzeltme sansımız olur mu
At gitsin içinde kalmasın
Ama 2 gun once artık gorusmeyelım dedım son bır gece vedalasalım dıcem
Bişi olmaz söyle gitsin
Reddeder mı sence
Yok buluşur o net
Emın mısın son gorusmede artık bırlıkte de olmayalım uzatmayalım gorusmeyelım dedi
Eminim
Nerden emınsın
Yaşadım aynısını
Sonra ne oldu ama senınkı kız ıste bana anlatır mısın barıstınız mı
Anlatırım ama özel bi konu bu
Bana nedense artık gorusmemek daha ıyı olur gıbı yazar gelıyor ve bu benı yıkıcak kendımı suclarken daha da suclucam
İçinde kalacağına dışında patlasın yaz gitsin
Yarın hastaneye gıdıcem bılıyo bunu belkı kendısı naptın der o sekılde konusurm demezse de aksam yazarım
Konuşalım bu konuyu olmaz mı
Tamam
Ekle
Hesabın gızlı
Açtım
Arzuluyon mu
Bekareti verdiysen soğur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin şu an ne kadar acıdığını ve içinin nasıl yandığını o kadar iyi hissediyorum ki 🥺 Kalbindeki o devasa sevgi yüzünden son bir sarılma, son bir bakış arıyorsun. Ama senin değerin her şeyden çok daha önemli. Seni ve aşkını hak etmeyen birinin peşinden gitmek sadece senin canını daha çok yakar. Bence hiç mesaj atıp kendi gururunu incitme, sessizliğin onun canını daha çok yakacaktır 💅 Sen bu kadar derin severken seni kaybetmeyi göze alan biri için son bir şans daha vermeye gerçekten değer mi aşkım? ✨