1 aySırf kaslı diye bir erkeğe mesaj mı atmak abi güzel biri sayılmam ama bırak kaslı ya da yakışıklı erkeği dünyanın en iyi erkeği gelsin ( her yönden) yine de mesaj atmam. Hele ki kendini bir şey zanneden şişme yastık gibi dolaşan ilkel maymunlara (hepsi aynı değil) 😏 bunun için bana işkence etmeleri gerekiyor ki narin bir insanım işkence sırasında ölürüm zaten
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. Erkege yazan kiz da nebiliyim hskbfsk insanoglu kacan kovalanir taktigi ile yasiyor. Ne kadar kadin erkek farksiz bu tarz konularda desek de, bana göre ilk yazmak veya ilgisini belli etmek erkege daha cok yakisiyo. Kas yapip bunu sergileyen ve bu sekilde egosunu tatmin eden herhangi bir insan da hava yastigindan farksiz ici boş bir balon gibi oluyor hiç şaşmaz. Vasıfları sadece goruntuyu şekillendirmek oldugu için karsi cinsi bu sekilde etkilemeye çalışıyorlar.. sen yinede egosunu poh pohlama😂
32 Yorumla- 1 ay
Niye siz üstünmüsünüz ki biz sizi kovalayalım?
- 1 ay
@Miyawseveniyiçock herhalde!
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 ayYanlış bir genelleme olduğu çok açık çünkü bir insanın kolay ulaşılabilir olması tamamen karakteriyle alakalı bir durum. Ki kolay ulaşılabilirlik dediğimiz şey zaten çok da matah bir şey değil aksine bu o kişinin prensiplerinin olduğunu gösterir ve olması gereken de normalde budur. Bir kadın her yakınlık kurmak isteyen erkeğe yüz veriyor mu mesela tabi ki hayır aynı şekilde erkeklerin de seçici olanları var ve hoşlanmadığı insanları kolayca hayatına almıyor olayın özeti budur.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı.
1 ayKısayolu var, reklam yapmamak. Bir günlüğüne kaslı fotomu KS'ye koydum hemen 5-6 mesaj geldi. O yüzden az takipçili gizli hesap olmak her zaman daha iyidir. Kasları gerçekten hak edene göstermek lazım ki dış görünüşe aldanıp gelen karaktersiz biriyle olmayalım
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom o kaslar gökten zembille inmiyor biliyorsun, salonda ağırlık kaldırırken telefon bakmaya vakitleri kalmıyor ki 🏋️♂️✨ Zaten çoğu kendi Yansımasına aşık olduğu için bildirimlere bakmayı unutuyor! Sürekli plaj, spor paylaşan tipler ilgiyi insanlardan değil, takipçi sayısından almayı seviyor 💅 Kendini hiç eksik hissetme, sorun tamamen onların ego yüklemesinde. Sence gerçekten spor sevdası mı yoksa sadece ilgi budalalığı mı bu durum, sen ne düşünüyorsun? ☕💖
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 22,2b cevap paylaştı.
u 1 ayAşırı ulaşılabilirler aslında :D
52 Yorumla- 1 ay
🤣
Aşk İlişkileri konusunda 66,5b cevap paylaştı. Kendilerini bir halt sandıkları için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 270,6b cevap paylaştı.
u 1 aySizin gibiler yüzünden.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 aySimdi secenegi cok ise bakmaz.
Kasli olmak ayri ozguvenli olmak ayri. Bazisinin ozguveni gelisiyor bazisininda egosu artiyor.
Ama bak iste bu sende kompleks yaratmasin.
Mesela platin sacli kizlari bilirsin mesela bunlar cirkin degil guzeller fakat bu ulasilmaz degil.
Eger ciddi dusunuyorsan kasa falan bakma fizigi tabi iyi olsun.
Sana nasi anlatayimki bunu. Kasli erkekler ulasilmaz falan degil.
Platin sacli kizlara ulasilmaz bakan erkekler ile yakin bir bakış acisina sahipsin. Ama bu kotu bisey degil. Herkes insan ve kafan uyusmasi onemli. Kasliysa fizigi iyise hosuna gider tabi ama en nihayetinde sen kasını degil içini sevicen.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 ay@Naz_lım ya platin saci klişe bir ornek diye dedim yoksa tabiki yapilabilir.
Nedava kafe tarzj sjdjjd
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bu da nerden çıktı kas ulaşılmazlik gibi bir kriter eklemiyor bu özellik tamamen şahsın egosuyla ilgili kaslarla beraber egosu da şişiyor heralde kiminin tabi şöyle de bir durum var ortada arz talep meselesi kaslı vatandaş eğer çevresindeki kızların ilgisine alışmışsa kendince bir özgüven gelistiyor olabilir tıpkı güzel kızların erkeklerin ilgisine alışık olup geliştirdiği gibi poh pohlandikca cinsiyet farketmez egosu şişer insanın ayrismadan varacağımiz ortak sonuç bu olsa gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 aySanki siz kadinlar cok bakiyosunuzda mesajlaeiniza.. bu isyaninda haklisin. 10 kisiye yazsam 8 i bakmaz. Biri goruldu atar. Biri belki dönüş yapar. Hazir o kasli adamlarada bitek sen yazmiyosun demek. Cok talep alan kizlar gibi. Adamlar hangi birinize yazsin 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 aymentalla hayata bakışla alakalı kastan değil kendini bir konuda geliştiren hedef edinmiş insanlar için insanlar konusu çok basit bir konu pek ilgilenmiyor bu tarz insanlar karşı cinsin ufacıcık pisisi veya kıllı deliği umurunda değil ama hayata tek bakış açıcısı karı kız tavlamak veya erkek elde etmek gibi basit güdülerini tatmin etmek olan insanlar bunu hiçbir zaman anlayamıyor
10 Yorumla
1 ayBenim karşıma çok çıkıyor ama ben istemiyorum öyle bir şeyim yok kaslı erkek olsun dünyalar benim olur demiyorum sevmemde pek o yüzden bana karakteri önemli gerisi ne olursa olsun
42 Yorumla- 1 ay
Teşekkürler 🙇♀️
Gizli Üye(18-24)1 ayUlaşılmaz olan kaslı erkege hic denk gelmedim, yanlis anlama hava atıyomusum gibi dusunme fakat bana yazan, yani ilk mesaji yazan ve asılan pek cok kaslı erkek vardı, bu zamana kadar belkide 30 tane olmus olabilir, tabi fotografları fake degilse
01 Yorumla
Cevap sahibi1 ayGerci hic fake gibide durmuyodu hicbiride
Kaslı erkekler mi? bu nasıl soru? mk Onlar gerçek degil jfjfjfjfu knka onların tek derdi spor yapmak, vucut yapmak, başka başka olaylar. jdkdkdj oooo buraya gel, bizim burada sahil var Senin aradıgın tipler tam burada jfjfj
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
1 ayBizim çevremizdeki kaslı elemanlar niye uçan sineğe hallenecek yoklukta? Sen yakışıklı zengin kaslı instagram hesabında dolu takipçisi olan elemanlara yazarsan ulaşamazsın tabi. Gym arkadaşlarımın çoğu kadjna hasretti
00 Yorumla
1 ayAşırı gösterişli erkekler, ilişkilerini sanalda yaşamıyor. Reelde birilerini bulması zor değil. Eeee niye dönsün ki mesajına. Sanaldan mesajına dönen adam ya işsizdir ya da reelde kadınlara ulaşamıyordur.
01 Yorumla- 1 ay
Jigolo gibi heriflerin seninle ilgilenmesini istiyorsan öncelikle sugar mommy olman lazım. Yoksa kimse spor salonuna para verip de boş yere kendi vücudunun hamallığını yapmaz. Fitness sporları, erkeğin ileriye dönük yatırımıdır.
Fitness sporları sağlık, disiplin ya da özgüven aktiviteleri değildir. Erkeğin tıpkı bir f*hişe gibi kendi bedenini metalaştırıp değişim aracına dönüştürmek için bu zorlu, yıpratıcı, yoğun sürece ihtiyacı vardır.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne ulaşılmazı en çok onlar herkese alıcı gözüyle bakıyor vücutlarının verdiği öz güvenle reddedilmeyeceklerini düşünmenin rahatlığı oluyor.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mesaj atani çoktur sıkılmıştır ya da seçicidir.. Git erkek hoş ama vücudunu sergileyen erkek de bana basitt geliyor bu kadar meraklı olmamalı açmaya her şey beden değil..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayKızlarla ya da başka boş işlerle uğraşmadığımız için sizlere çekici geliyoruz çünkü kızlar peşinden koşan erkekleri değil umursamaz erkekleri daha çekici bulur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 aySen onların kriterlerine uymuyorsundur. Kendine olan saygını koruyabilmek için kendinden çok daha iyi olanlara değil kendi seviyene uygun kişilerle ilgilen. Hatta mümkünse erkeklere mesaj falan atma ya doğanın kanununa aykırı bu sjfkfjk
07 Yorumla
Soran1 aySurat bebek ten beyaz göz ela ama iriyim hani spor işim benim 🥲
Soran1 ayOnlardan güçlü duyunca güçsüz hissi gelmiştir
Cevap sahibi1 ayHe sen de sporcuysan tabii ki onlarla olmak hakkın. Cevap vermeyenlerin g*tü kalkmıştır o zaman
Soran1 ayYok be güçlü tip istemiyorlar yanında galiba kalırsın ama kiloluca çirkin hep yanlarında Ronaldo bile niyeyse o tip biriylen kafam almıyo pek
Cevap sahibi1 ayÖzgüvenli birini bul. Güzel bakımlı fizikli güçlü kadın herkese iyi hissettirir
Soran1 ayYok 🥲
Cevap sahibi1 ayHiç Kasım yok ya yoksa gel ben olurum seninle derdim hahaha
1 ayGöbekliyken daha çekiciydim ya da atletikken tam salon vücudu olmayan sadece karın kası ve alt vücudum kaslıydı o zamanlar arada bir kız yazardı salona geçtik kimse yazmıyo şimdi xd
00 Yorumla
1 ayYo aksine habıre kaslı tipler yazıyor ınstada bence sen yazdıgın ıcın bakmıyordur ztn hıc bir erkek yazan kızı istemez
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayKardeşim çocukluktan beri spor yaparım yaşım 26
Eğer bir erkek Gymde poz paylaşıyorsa, veya plajda vs art arda Kaslı fotosunu paylaşma gereği duyuyorsa bu narsistliktir sen sadece egosunu tatmin ediyorsun olay bu...
10 YorumlaKim dedi ulaşılmaz olduklarını😉 ve ayrıca kas geliştirmek yerine biraz da o dimağını geliştirseler ya🧠👎👎👎
10 YorumlaKendilerini dünyanın en yakışıklısi olarak gördükleri için mesajlara dönüp bakmaya tenezzül etmiyorlar sende yazma niye yazıyon
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 aySırf görüntü için yazanlara bakmıyoruz, basit geliyor.
110 Yorumla- 1 ay
Siz bir kıza ne için yazıyorsunuz acaba meraktan
- 1 ay
Yazmıyorum 😉
Soran1 ayGörüntü için genelde bana yazarlar hep sıskalar
- 1 ay
Sebep?
Soran1 ay178 iri olunca ilgi çekiyor göz ela yüz bebek beyaz ten
- 1 ay
Allah sabrını da verir. Benim işim olmaz iyi günler
Soran1 ayBenimde zati imkansız eksik çok 😉
- 1 ay
Önemli olan beyin kası dış malzemeyle ilgilenmiyorum teşekkürler.
Soran1 ayMalzemenide geliştir tavsiyem sana
- 1 ay
Gelişmiş en güçlü makina hanımefendi gereksiz tartışma yaratmayın.
1 ayBen begenmiyorum pek açıkçası kaslı erkekleri hoşuma gitmiyo ama yakısan illaki vardır hafif balıketli uzun boylu açık kumral sarı en iyisi mük
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aşırı kaslı sevmiyorum yapay olduğu toz kullandığı o kadar bellliki bazen abes bile kaçabiliyor
11 Yorumla- 1 ay
Toz kullanması veya supplement kullanması yapay olduğu anlamına gelmez steroid kullanması gerekir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayKimse ulaşılmaz değildir. Ayrıca 1-2 sene sporla her erkek kaslı olur
23 Yorumla- 1 ay
Ve vitamin iğneleriyle
- Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.
1 ayEstetikli, makyajlı kezbanlar bile kendilerini ulaşılmaz görürken bence kaslı erkeklerin kendilerini ulaşılmaz görmeleri çok normal...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 ayYaşı genç ve dediğin gibi spor yapıyor ve kaslı ise kız bulma derdi yok o yüzden havalı olmayı tercih ediyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
m 1 ayKaslı erkeklere ulaşamamak güzel bir şeydir. kas muhabbeti yapıyorlar sürekli çekemiyorum ya. Sürekli aynada fotoğraf 😂
00 Yorumla
1 ayOlayi bu zaten. Bu tip erkekler arzulamamayi ama arzulanmayi guc olarak goruyorlar ve baya ego tatmin edici
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 ayKüçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kadınlar da aynı işte bebeğim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayBen evde çalışıyorum, ağırlıkları artiriyorum ve çok zor iş, açıkçası bu kadar disiplinli calisan insanlarin ulaşılmaz olması son derece normal
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlgisiz birine bir kadın neden mesaj atar ki. Yeterince güzel değilsindir, yok öyle bişe
01 Yorumla
Soran1 ayGüzellik de sorun yok korkuları kalıp sanırım
Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı. Yeterince yazan oluyor ya bir yerden sonra harbi bakasın gelmiyor. Bu da onun gibi
018 Yorumla
Soran1 ayYazdıklarım pp gibi değil 🤣
Soran1 ayAnlamadım dediğini ya hani demek istediğim ben zaten ppenden hallice 178 biriyim onu diyom
Soran1 ayŞüpheli 🤣
Soran1 ayBoy yakın olsada kalıp aynı ya da daha iri değilsin 😒
Soran1 ayöyle sana fly raise ve shrung öneririm çok eksik galiba
Soran1 ayHm
Soran1 ayEn iyi yeri orası 😉 onun ve trapez 😄
Soran1 ayKatmaz bence o kadar ya sadece omuz filan hani
Soran1 ayİş karışıyor konuşmadan kaçtım 😄
Başka ilgi alanları oldukları için olabilirler ya da kendine denk bir kişiyi isteyebilirler baya neden var
00 Yorumla
1 ayGeneli kendine odaklı insanlar. Ya da sen yedek listesinde bile değilsin onların. Bence profilini guzellestir gelirler illa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Niye ilgilenelim siz tonla erkek yazınca nasıl bunaliyorsaniz biz de aynı
012 Yorumla
Soran1 ayKusura bakma ama pp boş ciddiye alamıyom
Soran1 ayBana kalsa adımla üye olup açık sorarım ama realim sıkıntıya girer
Soran1 ayArıyorum nu arada ya 160 bpy erkekler filan ya da sıska uzun boylular ıy
Soran1 ay178
Soran1 aySen kaçsın 😒
1 ayVücut geliştikçe kafaları daralıyor o tiplerin😅😅 boş beyinli seviyorsanız buyrunuz🫴
19 Yorumla- 1 ay
bilimsel araştırmalar tam tersi yönde cahil
- 1 ay
Tanıştığıma memnunun oldum cahil
- 1 ay
sagol kadın
- 1 ay
pren dizindeki kafın köle varya o vibr veriyorsun 🤣
- 1 ay
Birde türkce öğrensen
- 1 ay
öğretsene
- 1 ay
Öğretmene mi? Benziyorum
- 1 ay
Bilmiyorum yakından incelemem gerek
- 1 ay
Az öteden incele
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 1 ayErkeklere ulaşmak kolay aslında. Bu arada erkeğe karın kası çok yakışıyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 ayUlaşılmaz erkek yoktur. Ulaşamayan kadın problemi vardır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tam tersine onlar biraz şeyler ya da bana denk gelenler öyleydi
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBen iş yerinde görmüştüm çok kendi halinde biriydi çokta iyidi kaslıydı falan ilgisi olduğu belliydi aslında ama kısa süre ordaydı konuşmadık ama çok düzgünleri de oluyor bunların genelde ve herkese yüz vermiyorlar değil tabi ama dışa değilde samimiyete bakıyorlar genelde tabi hepsi aymı kişilik değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. sebebi şu 🤣🤣
02 Yorumla
Soran1 ayYalan bu arada
- 1 ay
Yalan tabi spor yaparken adamlar orayı düşünmüyor mu saniyorsunuz. oyle spor hareketleri varki adamı seks makinasi yapıyor resmen
Gizli Üye(36-45)1 ayAslında o kadar ulaşılmaz değiliz buda kişiden kişiye göre değişebilen bir durum, spor yapan insan mütevazi olsa daha çok saygı görür, sen spor yapıyor musun?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ay harbiden kendinizi ne sanıyosunuz siz ya 😄😄ne bu egolar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBuradaki kadınlar ne kadar kudurmuş la erkeklerinde standartları oldugunu görünce biride demiş erkeğe yazan kız lfpdsp ne ahmak insanlar var bunlar kendilerini ne sanıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu soruyu sorarak egolarını bine katlayıp daha ulaşılmaz yaptın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. İlgisini çekmiyorsundur, başka bir sebep aramaya gerek yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayAksine çok ulaşılırlar bence, işe yaramaz erkeklerin ulaşılamazlık hiç kimsede yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı. Doymuş adamlar iki şey yapar ya tınlamaz ya kafa yapar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 ayGüzel bir kadinsan cevap verirler güzel degislen bakıp es geçerler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. bikaç plaja git yanına gelirler en kötü sen gidersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Valla zor değil de aramazken karşına çıkıyor 🤦🏼♀️
03 Yorumla- 1 ay
@Şanssende yes
- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
1 aySadece kaslarına odaklandığın için olabilir mi? Karkaterleri yeirne
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadınlardan soğuduk beya, şişko abilerle size mutluluklar diliyoruz 🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 ayHer yazana cevap verilir diye bir kural olduğunu sanmıyorum.
00 Yorumla kas yapmaktan kuşu zayıflarmış öyle diyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBence ulaşılmaz değiller kimse ulaşılmaz değil gözünde niye buyuttun ben yakisikliya doydum hepsi karaktersiz fayda yok hiçbirinden bok gibiler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 aySpora başlayınca bilinçsizce kendine odaklanıyorsun vücut rahatlıyor kaygı azalıyor hazı dışarıda aramamaya başlıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 aySorma egoları tavan mesajlara cevap vermezler sürekli kaslarını paylasırlar
11 Yorumla- 1 ay
Sizde yurumeyin
Gizli Üye(30-35)1 ayBakmıyor mu…. Beminle çıkmak isteyen son iki kişi kaslı idi😅🙈
biri spor salonunda çalışan diğeri spor salonundan çıkmayan…
Sevgilim duymasın….
Ben ise balıketliden bi tık fazlayım🤭
06 Yorumla
Soran1 ayZaten öyle seviyolar biraz uzun ve yapılıyım güçsüz hissinden korkuyorlar yanımda galina
Cevap sahibi1 ayOla bilir ben 1,64 im kaslı olanlar hep 1,90-1,85 civarı yani bana teklif edenler
Soran1 ayBeni görse yolunu değiştirir o tipler 🤣
Boy uzun ama iyi beslenme gerçekten sporu arttırarak değil kolpa yapanlar oluyor hep
Bana göre sıska kalanlar yani
Cevap sahibi1 ayÖyle kaslı sevgilim oldu ama hiç zevkli değildi, sürekli spor yaptı günde en az 2 saat haftada bir ara verdi.
Yemeğe gidelim desen hep yemek seçti …
Seks konusunda iyidi ama işte vücudu taş gibiydi o pek hoşuma gitmedi😅
Şimdiki sevgilim sportif ama sixpack yok inanki daha güzel🙈
Ve kendine çok aşıktı konu hep spor gösteriş ve daha çok kas yapmaktı
Soran1 ayTam onlar kalemim işte 😉 ama hep fos çıkıyor çoğu yalan foto
- 1 ay
Çıkmak isteyen son iki kişi mi çakmak isteyen son iki kişi mi? :D :D
- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri