Flörtüm 24 yaşında, 14 yaşında ıslah evine girmiş nedenini söylemedi az yatmış zaten çok iyi bir çocuk ama suç işlemiş ve cezaevinde yatmış olması beni gerdi
22 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşlediği suçun üzerinden 10 yıl geçmiş. 10 yıl önceki halimizle şimdiki halimiz bir mi? Bence şu an tanıdığın, gördüğün kişiye odaklan. Fakat yine de sebebini öğrensen iyi olur. Paylaşmaması biraz soru işareti yaratıyor
Uyap vatandaştan bak dosyasına. Bunu talep edebilirsin ondan. Az yattıysa ciddi bir şey değildir muhtemelen ama iyidir bilmek
Ailesiyle yaşadığı bir olaymış anlatmak istemiyor bana ailesiylede görüşmüyor zaten
Kısa süre mi kalmış cezaevinde
6 ay kalmış
Neyse ne gerçi. 10 yıl geçmiş üstünden. Ben de 15 yaşında suç işledim. O zamanları anlatırken sanki başka birinden bahsediyormuşum gibi geliyor. O yaşlarda yapılan hatalarla değerlendirilemez bir insan. Şimdi gördüğün, tanıdığın kişiye bakmanı tavsiye ederim ben
Küçük bir şey demek ki 6 aysa
ailesi şikayet etmiş zaten o yüzden anlatmak istemiyor galiba
Yeni bir şey olsa bence anlatması gerekir. Ama üstünden 10 sene geçmiş. Travmatik durumları hakkında bilgi vermiş olması açısından değerli bu kadarını paylaşması. Ötesi onun özeli. Bunu 6 ay yattığı için söylüyorum. Ciddi bir suç olsaydı anlatması, bilmen uygun olurdu bence
Pek sorgulamak istemedim bence ailesiyle ilgili olduğu için
Ama bundan 10 yıl önce bir 6 ay kötü bir yerde kalmış olması germesin seni. O geçip gitmiş. Harici psikolojik sorunları varsa aşamadığı o gerebilir, o başka
Psikoloğa gidiyor zaten
Süper. Kendiyle ilgili bilinçli biri demek ki
Evet üniversiteye bile gitmiş arkadaşım tanıştırdı bizi bana söylemese haberim bile olmıcaktı hiç cezaevine girmiş birisi gibi değil
Ortada hiçbir sorun yok. Gerilmeni gerektirecek hiçbir sebep yok. Aferin ona. Öyle bir aileye ve o travmalara rağmen arkasından ne güzel konuşulan bir insan çıkartmış ortaya. Sen de ön yargılı olmayıp onun özüne bakabilen yüreğe sahip bir insan olarak karşısına çıkarak onun şansı olmuşsun. Her şey güzel
daha onceden cezaevine girmis bir suc islemis birisiyle birlikte olacak g4rizekali degilim canimi sokakta bulmadim cunku niye biliyormusun boyle tipler birkere yaptiysa yine yapar bosuna dememisler huylu huyundan vazgecmez diye tamam su anlik birsey yapmiyor olabilir ama ileride yapmayacagi ne malum onun bir garantisi var mı sana gore
Bak eğer başka biriyle bir olayı olsaydı bende böyle düşünürdüm ama ailevi olduğunu söyledi ailesiyle şu an konuşmuyor kötü bir çocukluk yaşamış bana anlatmak istemiyor şu an yeni yeni konuşuyoruz bana kendini açamamasını normal karşıladım beyefendi birisine benziyor
o yuzden hic boyle tiplere bulasmayin boyle tiplerden sevgi degil zarar gelir
sen bilirsin senin canin senin hayatin
Yani hapse giren herkes sorunlu değil bazen yanlış kararla da girersin sucsuzken de ama tabi insan bir düşünür ve şüphelenir... bence nedenini kesinlikle ogren
Ailesiyle ilgili olduğunu söyledi bana açmak istemiyor
Valla açması gerekir... tanışma aşamasında oldugun bir insana böyle önemli bir şeyi söylemek zorundasın ki sana güvensin... oturudgun yerden benhapse girdim ama bana sorma bana güven demek olmuyor
çoçukken herkes kavga etmiştir ailesiyle ne yaşadığı bilmiyoruz insanların önemli olan 18 den sonra bişe yapıp yapmaması bak kavgacı tipse falan uzak dur tabiki tanımıyorum karşı tarafı
önemli olan ilişkide gözü dışardamı ona bak
Kavgacı biri değil travmatik şeyler yaşamış beli psikoloğada gidiyor
Ya valla görende katile birlikteyim sanıcak kimsenin hikayesi daha bitmediki sadece hırtlar cezaevine giriyormuş gibi yorumlar geldi
Seni çok iyi anlıyorum tatlım, hissettiğin bu belirsizlik ve gerginlik son derece normal 🥺 Bu durum dışarıdan bakınca korkutucu gelse de asıl önemli olan geçmişte ne yaptığı değil, şu anki değişimi ve sana karşı olan dürüstlüğü ✨
Ergenlik döneminde yaşanan hatalar insanın tüm hayatını tanımlamaz ama bu konudaki gizem seni haklı olarak huzursuz ediyor ☕ Bence onunla sakin bir anda, yargılamadan açıkça konuşmalısın. Eğer sana güven verip detayları dürüstçe anlatırsa için rahatlar. Kalbin ne söylüyor peki, onun sana olan yaklaşımına ve değişimine gerçekten güveniyor musun? 💖
Cevap
12Cevap
Olmam. Bi de 14 yaşında ıslah evine giren birisiyle mi flört ediyorsun. Yakında senin de haberini izleriz ama üzülmem şimdiden söyleyeyim
Arkadaşım sen üzülme zaten kötü kalplisin çünkü olayını çok bilmiyorum ailesiyle arasında olmuş kimseye zarar vermemiş ailesiyle arasında ne geçti bilmiyorum onlarla görüşmüyor kimse iyi bir çocukluk yaşamıyor
Sıkıntılı durum şans ver diyecem de kötü bir şey yoksa dene bak gör. Ama nedenini bilmen gerek. Sonra başa bele olmaması adına.
Ailesiyle ilgili bir olay olduğunu söyledi bana anlatmak istemiyor
6 ay
Sinirli birine benzemiyor kötü bir çevreside yok
Onu yargılamak istemiyorum herkes eşit şartlarda büyümüyor çünkü kötü bir çocukluk geçirmiş bana kendini açmakta zorlandığı için ve ailesiyle görüşmediği için ailesinin sorunlu insanlar olduğunu düşünüyorum psikoloğada gidiyo
Assslq olmam canımı sokakta bulmadım bende anksiyete var korkarım öyle tiplerden
Öyle bir tipi yok ki beyefendi birisi
Bebek yüze aldanmamak gerek ama karar senin sen bilirsin
he suça sürüklenen çocuk olmuş yanisi
Suçun ne olduğuna bağlı
Neden yatmış neden söylemiyor
Sebebini niye söylemiyor? Utanılacak bir şey olmasa söylerdi
Yaş küçük olmasa cezaevine girecekti
Uzak durun şu kriminal heriflerden ya
Büyük konuşmamak lazım ama olmam
Şişme mont ve taş kafa saç trasida var mı
Yok
Bilmiyorum ailesiyle ilgili olduğunu söyledi bana söylemek istemiyor
Farkındayım ama ailesiyle ilgili olduğu için zorlamak istemedim zaten şu an ailesiyle görüşmüyor
Yani hırt bu
Değil düzgün birisi
uzak dur
Suç işlemişse sıkıntı
Hayır.
ne sucu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?