Yaşım 26, hiç sevgilim olmadı uzun yıllardır, bu gidişle olmayacak gibi hissediyorum. Düşününce yalnız yaşamak nasıl acaba, aile kurmamış olmak vs. tuhaf geliyor bana, yapabilir miyim bilmiyorum da
22 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşım 26, hiç sevgilim olmadı uzun yıllardır, bu gidişle olmayacak gibi hissediyorum. Düşününce yalnız yaşamak nasıl acaba, aile kurmamış olmak vs. tuhaf geliyor bana, yapabilir miyim bilmiyorum da
Herkes evlenecek diye bir şey yok ama kendine bazı şeyleri sorman lazım öyle evlenirsin mesela statüm ne durumda işim ne durumda param ne durumda varlıklarım ne durumda kendini yeterince geliştirdim mi falan
35 yaşıma geldim evlenmedim evlenmeyi hem düşünüyorum hem düşünmüyorum ama evlenme durumum imkanım yok zaten istesem de evlensem de yabancı kız alacam tc kızı almayacam
Gelecek kaygısı yapman çok insani ama 26 yaş henüz hayatın tam başlangıcı aşkom ✨ Kalbinin kapılarını kapatmak için çok erken! Doğru insanla karşılaşmadın diye hiç evlenemeyeceğini düşünmek kendinize haksızlık olur 🥺 Hayat beklenmedik anlarda en güzel sürprizleri sunar. Yalnız kalma korkusu yerine kendi enerjini yükseltmeye odaklanmalısın 💖 Unutma ki mutlu bir evlilik kadar doğru zamanda atılan adımlar da önemli. Peki seni böyle karamsar hissettiren olay tam olarak ne oldu? ☕💅
Cevap
1Cevap
Demek ki hazır değilsin ben de hazır değilim gayet normal bir şey zamana bırak karşına düzgün biri çıkarsa da bir şans vermeyi ihmal etme ama ben öyle yapacağım
Hazır olmakla alakası yok karışma çıkmıyo
Demekki zamanı değil sosyal hayatını bilmediğim için bir şey diyemiyorum sadece ev ve işten ibaretse çok normal sosyal medya kullanıyormusun aktivitelerin neler mesela bunlar biriyle tanışman için birebir
Hepsini kullanıyorum gene olmuyo nasip yok demek ki ya da yanlış yerdeyim
Nasibin ne zaman nerde karşına çıkacağı belli olmaz benim karşıma birileri çıktıda ne oldu evliliğin ucundan döndüm vs çok karışık umarım seninki nokta atışı olur bunları düşünerek canını sıkma 🙂
Canımı sıkmıyomda hedefimde ruslar var rusça öğrencem rus bi kadınla evlenmek istiyorum
Ev araba yoksa bizim kızlar sana bakmaz zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?